گاهی اوقات به دلایل زیادی امکان نصب قالب وردپرس از طریق پنل مدیریت وجود ندارد. بنابراین نیاز داریم که نصب قالب وردپرس از طریق هاست را یاد بگیریم. ما در این مقاله نصب قالب وردپرس روی انواع هاست سی پنل، دایرکت ادمین و همچنین لوکال هاست را به شما آموزش خواهیم داد.
در دوره آموزش وردپرس نیز به طور کاملا عملی و تصویری نصب انواع قالب در وردپرس را آموزش داده ایم که پیشنهاد می کنیم آموزش های این دوره را نیز مشاهده کنید.
فهرست عناوین مقاله
نصب قالب وردپرس روی سی پنل (Cpanel)
برای نصب قالب وردپرس در سی پنل (Cpanel)، ابتدا از طریق پنل مدیریت هاست خود به قسمت File Manager مراجعه کنید.
به فولدر public_html و سپس به wp-content و بعد فولدر themes بروید. توجه داشته باشید اگر سایت شما در فولدر دیگری بعد از public_html قرار دارد، طبیعی است که ابتدا به فولدر سایت خود بروید. حال در فولدر themes روی گزینه upload از منوی بالا کلیک کنید.
در صفحه باز شده فایل ZIP قالب خود را انتخاب کنید تا فایل شروع به آپلود شدن کند.
پس از آپلود به همان فولدر themes برگردید و روی فایل آپلود شده کلیک راست کنید و سپس گزینه extract را بزنید تا فایل از حالت فشرده خارج شود.
فایل ZIP قالب را هم می توانید پاک کنید. حال اگر به پنل مدیریت خود، در قسمت نمایش و سپس پوسته ها مراجعه کنید، قالب خود را در آنجا خواهید دید. کافیست روی گزینه فعال کردن کلیک کنید تا قالب شما فعال شود. چنانچه از نرم افزار های FTP استفاده می کنید، روال کار نیز همین است. قالب را در فولدر themes آپلود کنید و Extract کنید.
نصب قالب وردپرس روی دایرکت ادمین (DirectAdmin)
برای نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین (DirectAdmin)، ابتدا از طریق پنل مدیریت هاست خود به قسمت File Manager مراجعه کنید.
به فولدر public_html و سپس به wp-content و بعد فولدر themes بروید. توجه داشته باشید اگر سایت شما در فولدر دیگری بعد از public_html قرار دارد، طبیعی است که ابتدا به فولدر سایت خود بروید. حال در فولدر themes روی گزینه Upload files to current directory در منوی پایین کلیک کنید.
در صفحه باز شده فایل ZIP قالب خود را انتخاب کنید و سپس گزینه Upload Files را کلیک کنید.
بعد از آپلود روی گزینه Click here to go back کلیک کنید تا به همان فولدر themes منتقل شوید. در فولدر themes حالا شما فایل ZIP قالب خود را می بینید. جلوی آن گزینه Extract قرار دارد. روی آن کلیک کنید.
در صفحه باز شده نیز روی گزینه Extract کلیک کنید تا فایل های قالب از حالت فشرده خارج شوند.
حال روی گزینه Go to … کلیک کنید تا به فولدر themes منتقل شوید. خواهید دید که فولدر قالب شما در بین قالب های دیگر وردپرس قرار گرفته است. فایل ZIP قالب را نیز می توانید پاک کنید.
حال اگر به پنل مدیریت وردپرسی خود، قسمت نمایش و پوسته ها مراجعه کنید، قالب آپلودی خود را خواهید دید. کافیست گزینه فعال کردن را کلیک کنید تا قالب بر روی سایت شما فعال شود. چنانچه از نرم افزار های FTP استفاده می کنید، روال کار نیز همین است. قالب را در فولدر themes آپلود کنید و Extract کنید.
نصب قالب وردپرس روی لوکال هاست
برای نصب قالب وردپرس روی لوکال هاست، ابتدا به فولدر locahost خود بروید. فولدر locahost با توجه به نرم افزار نصب شده شما، متفاوت است. به عنوان مثال اگر برنامه XAMPP را نصب کرده باشد، نام این فولدر در مسیر نصب شده برنامه htdocs است.
در آن جا اگر سایت خود را در فولدر دیگری نصب کرده اید، به آن مراجعه کنید. به فولدر wp-content و سپس themes مراجعه کنید.
فایل ZIP قالب خود را در اینجا کپی کنید.
فایل ZIP را از حالت فشرده خارج کنید. اگر نرم افزار Win-RAR را دارید، روی فایل کلیک راست کنید و گزینه Extract Here را کلیک کنید. حال فولدر قالب خود را در میان دیگر قالب های وردپرس خواهید دید.
حال می توانید فایل ZIP را نیز پاک کنید. اکنون اگر به پنل مدیریت وردپرسی خود و سپس در قسمت نمایش و پوسته ها مراجعه کنید، قالب خود آن جا خواهید دید. کافیست گزینه فعال کردن قالب را کلیک کنید تا قالب فعال شود.
امیدواریم از این آموزش در فصل وردپرس راضی بوده باشید. چنانچه می خواهید قالب وردپرس را از طریق پنل مدیریت نصب کنید، می توانید به پست آموزش نصب قالب وردپرس روی هاست مراجعه کنید.
مجموعه مقالات آموزشی رایگان آموزش طراحی سایت با وردپرس که پیشهاد می کنیم حتما بخوانید:
- آموزش نصب وردپرس در سی پنل
- آموزش نصب وردپرس در دایرکت ادمین
- آموزش نصب وردپرس در لوکال هاست
- آموزش نصب افزونه در وردپرس
- آموزش نصب قالب وردپرس
- آموزش افزودن و مدیریت نوشته ها در وردپرس
- آموزش مدیریت بخش رسانه در وردپرس
- آموزش افزودن و مدیریت برگه ها در وردپرس
- آموزش قسمت نظرات در وردپرس
- آموزش بخش نمایش در ورپرس
- آموزش امنیت کامل وردپرس
سلام گفتید ک بعد از نصب از طریق هاست به قسمت نمایش و سپس پوسته ها مراجعه کنید، قالب خود را در آنجا خواهید دید. کافیست روی گزینه فعال کردن کلیک کنید تا قالب شما فعال شود
ولی متاسفانه واسه من نمایش نمیده توی پوسته ها باید چیکار کنم ؟
سلام سجاد جان
فایل زیپ رو اکسترکت کردید؟ فولدر قالب داخل فولدر themes قرار داره؟ اگر این موارد درست باشن، حتما باید نمایش بده.
خود قالب مشکلی نداره؟ استاندارد های داخل قالب به درستی رعایت شده؟ اگر قالب رو خریداری کرده باشید این استاندارد ها رعایت شده هستند.