تمام دوره های فصل وردپرس رایگان شدند!!!

4.7/5 - (35 امتیاز)

آموزش گوگل آنالیتیکس (رایگان)

مدت دوره: 3 ساعت و نیم

تعداد جلسات: 9 جلسه (9 فایل ویدئویی)

مدرس: مسعود جواهری

نوع دوره: دانلودی (غیرحضوری)

رایگان !

مشاهده دوره در یوتیوب

شما 688‌مین دانشجوی این دوره خواهید بود
 

شما در دوره آموزش گوگل آنالیتیکس کار با این ابزار را به طور کامل یاد می گیرید. گوگل آنالیتیکس ابزاری است که با آن آمار دقیق سایتتان را تحلیل می کنید تا نقاط ضعف و قوت سایتتان را پیدا کنید تا بازدید و فروش خود را افزایش دهید.

دانلود آنی

80+ دانشجو

پشتیبانی آنلاین

ضمانت بازگشت وجه

با دوره آموزش گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) یاد می گیرید که چطور سایت و کاربران خودتان را مثل کف دست خود بشناسید! گوگل آنالیتیکس یکی از ابزار های گوگل است که برای دریافت آمار سایت و تحلیل کامل آن استفاده می شود. آماری که این ابزار در اختیار شما قرار می دهد، با جزئیاتی بسیار زیادی همراه است که از طریق آن می توانید سایت خود را به بهترین شکل ممکن تحلیل و بررسی کنید تا علاوه بر به دست آوردن آمار و ارقام سایت خود، آن را تحلیل کنید و نقاط ضعف خود را پیدا کنید تا بتوانید سایتتان را به بهترین شکل بهبود دهید.

یک خبر ویژه! با خرید این دوره، کتاب الکترونیکی “راهنمای سریع افزایش نرخ تبدیل سایت” را رایگان دریافت خواهید کرد!

در دوره آموزش گوگل آنالیتیکس یاد خواهید گرفت که با استفاده از این آمار، به راحتی فروش خود را در سایتتان افزایش دهید. چرا که گوگل آنالیتیکس به شما کمک می کند تا بدانید کاربران شما چه کسانی هستند و به چه چیز هایی علاقه مند هستند تا بتوانید محصولات و محتوایی که کاربران شما از شما می خواهند را برایشان فراهم کنید تا کاربران و مشتریان بیشتری برای سایت خود جذب کنید.

در دوره آموزش گوگل آنالیتیکس، شما یاد خواهید گرفت که چطور آمار و ارقام سایت خود را به دست آورید و تمام این آمار را کنار یکدیگر تحلیل کنید تا نقاط ضعف و نقاط قوت سایت خودتان را پیدا کنید. در این آموزش بخشی از بازاریابی اینترنتی را نیز یاد خواهید گرفت. چرا که گوگل آنالیتیکس و در کل آمار برای تحلیل سایت بخشی از بازاریابی اینترنتی محسوب می شود.

در آموزش گوگل آنالیتیکس خواهید دانست که کاربران شما وقتی در سایت شما هستند دقیقا چه کاری را انجام می دهند. چرا خرید های بیشتری در سایت انجام نمی دهند. کاربران شما دقیقا چه کسانی هستند. چرا عده ای سبد خرید خودشان را رها می کنند. چرا مدت زمان بیشتری را در سایت نمی گذرانند. چه کلمات کلیدی برای سایت شما ارزشمند است.

علاوه بر تمام این آمار و تحلیل ها، با تمام اصطلاحاتی که در گوگل آنالیتیکس و بازاریابی اینترنتی استفاده می شود آشنا خواهید شد. بنابراین این دوره، یک دوره صفر تا صد آموزش گوگل آنالیتیکس است!

دوره آموزش گوگل آنالیتیکس به صورت دانلودی است و پس از ثبت نام لینک دانلود دوره را بلافاصله دریافت خواهید کرد

تا 90 روز ضمانت بازگشت وجه در صورت نارضایتی از محتوای دوره دارد

پس با اطمینان در دوره شرکت کنید

پشت هر وب سایت موفق، گوگل آنالیتیکس است!

لیست سرفصل ها و توضیحات جلسات دوره آموزش گوگل آنالیتیکس

مجموع مدت زمان دوره 3 ساعت و نیم است

جلسه اول - مقدمه

در جلسه اول که مقدمه دوره است، ابتدا توضیح داده ایم که گوگل آنالیتیکس چیست و چه مزایی برای شما دارد و چه استفاده های مفیدی می توان از این ابزار ارزشمند کرد.

جلسه دوم - اتصال به گوگل آنالیتیکس و تنظیمات اولیه

در جلسه دوم آموزش داده ایم که چطور سایت خود را به گوگل آنالیتیکس متصل کنید تا آمار سایت خود را در این ابزار مشاهده کنید. از عضویت در این ابزار تا دریافت کد آمارگیر و درج آن در سایت در این جلسه گفته شده است.

جلسه سوم - آموزش بخش صفحه اول گوگل آنالیتیکس

در بخش Home گوگل آنالیتیکس، شما یک گزارش خلاصه از سایت خود می توانید مشاهده کنید. ما در این بخش این صفحه را به طور کامل توضیح داده ایم. چرا که شما هر وقت وارد گوگل آنالیتیکس شوید، صرفا با مشاهده این صفحه، اطلاعات ارزشمندی از سایت خود دریافت می کنید. در آموزش همین بخش، یک سری اصطلاحات گوگل آنالیتیکس با ذکر مثال های عملی توضیح داده شده است که به درک بیشتر سایت شما بسیار کمک می کند.

جلسه چهارم - آموزش بخش آمار لحظه ای گوگل آنالیتیکس

در بخش Real Time گوگل آنالیتیکس، آمار لحظه و آنلاین سایت شما ارائه می شود. آمار این که همین الان چه کسانی در سایت شما حضور دارند، چه کاری دارند انجام می دهند، آیا کاری که شم میخواهید را انجام می دهند یا خیر. در کل هر آن چه که همان لحظه در سایت شما در حال اتفاق افتادن است، به شما ارائه می شود. ما تمام این بخش ها را از روی آمار یک سایت واقعی آموزش داده ایم تا آموزش کاملا عملی باشد.

جلسه پنجم - آموزش بخش آمار و شناخت کاربران

در بخش Audience شما اطلاعات کاملی از مخاطبان خود به دست آورید. در این جلسه یاد می گیرید که کاربران خود را بشناسید. این که چه کسانی هستند، چه جنیسیت و سنی دارند، از چه دستگاه هایی استفاده می کنند، علایق آن ها چیست، از چه شهر و کشوری هستند و … . در کل شناخت دقیق و عمیقی از پرسونای کاربران خود به دست می آورید. دانستن پرسونا کاربران، یکی از اصلی ترین و مهم ترین مباحث بازاریابی اینترنتی است.

جلسه ششم - آموزش بخش شناخت کانال های ورودی سایت

در این جلسه یاد می گیرد که بررسی کنید کاربران شما از کجا می آیند. آیا از گوگل بیشتر ورودی دارید یا شبکه های اجتماعی؟ آیا کمپین ایمیل مارکتینگ شما جواب داده است؟ آیا تبلیغی که در فلان سایت یا پیج داده اید، جواب داده است؟ در کل این که مخاطبان شما از چه منابعی وارد سایت شما می شوند را یاد می گیرید. همچنین آموزش ساخت لینک های UTM نیز در این جلسه به طور کامل با مثال عملی گفته شده است که یکی از مباحث اصلی و حرفه ای تبیلغات و بازاریابی اینترنتی است.

جلسه هفتم - آموزش بخش رفتار کاربران

خب تا اینجا می دانید مخاطبان شما که هستند، از کجا آمده اند. اما این کاربران در سایت شما چه کار می کنند و چه رفتاری دارند؟ از چه صفحاتی وارد سایت شده اند و چقدر مانده اند؟ از آن صفحه به کجا ها رفته اند؟ آیا قیف فروشی که برای سایت طراحی کرده اید عمل می کند؟ چقدر از کاربران سریع از سایت خارج می شوند؟ چقدر از کاربران بیشتر در سایت می مانند؟ در آن صفحات چه کاری انجام می دهند؟ در کل رفتار کاربران سایتتان در این قسمت تحلیل می شود.

جلسه هشتم - آموزش بخش نرخ تبدیل و اهداف

خب حالا می دانید کاربران که هستند، از کجا آمده اند، چه رفتاری در سایت داشته اند. حالا نوبت بخش شیرینی فروش و رسیدن به هدف است. در این جلسه یاد می گیرید که متوجه شوید کاربران اهداف شما را انجام می دهند؟ در یک کلام آیا هدف سایت انجام می شود و سایت برای شما کار می کند؟ متوجه می شوید که چرا کاربران خریدی انجام نمی دهند؟! یا چرا خریدی انچام می دهند و نقطه قوت سایت شما چیست؟ نرخ تبدیل یعنی این که کاربر هدف شما را (خرید از سایت یا اهداف دیگر) انجام دهد. در این جلسه این مورد آموزش داده شده است.

جلسه نهم - آموزش بخش تنظیمات و جمع بندی دوره

در جلسه آخر، بخش تنظیمات، نحوه تنظیم اهداف (Goals)، نحوه نمایش آمار گوگل آنالیتیکس در پنل وردپرس و جمع بندی دوره گفته شده است. دیگر وقت آن رسیده است که خودتان سایت خود را تحلیل کنید، نقاط ضعف و قوت سایتتان را پیدا کنید و نقاط ضعف آن را برطرف کنید و در نهایت سایت خود را بهبود دهید و ذر مسیر پیشرفت و درآمد زایی قرار دهید.

دو جلسه از دوره را به عنوان نمونه ببینید!

هزینه دوره نسبت به اطلاعات آموزشی دوره می صرفد؟

عصر، عصر اطلاعات است. امروزه هر چه اطلاعات بیشتری نسبت به موقعیت، تجارت و کار خود داشته باشه اید، تصمیمات بهتری میتوانید بگیرید و استراتژی های بهتری می توانید پیاده کنید. تمام این ها در نهایت باعث پیشرفت و درآمد های بیشتر می شود.

شما اگر هیچ شناختی از سایت و کاربران خود نداشته باشید، چطور می توانید برای آن ها محتوا و محصولات مورد نظرشان را تولید کنید؟ چگونه می توانید متوجه شوید که دنبال چه چیزی هستند تا بتوانید نسبت به رقبا پیشرو باشید و شما نیاز آن ها را رفع کنید؟

اگر به این شناخت برسید، قطعا ترافیک و در نهایت درآمد بسیار بیشتری را می توانید به دست آورید. پس این مبلغ اندک قطعا سرمایه گذاری خوبی برای شما خواهد بود.

آموزش شروع کار با گوگل آنالیتیکس و نحوه اتصال سایت به آن را همین الان یاد بگیرید!

قبلا در یک پست با عنوان ثبت سایت در گوگل آنالیتیکس توضیح داده ایم که چطور سایت خود را به گوگل آنالیتیک متصل کنید. در آن پست، آموزش ویدئویی نیز در کنار آموزش متنی هم قرار داده ایم. حال برای این که شما خیلی سریع (حتی قبل از خرید دوره) سایت خود را به این ابزار ارزشمند متصل کنید، آموزش ویدئویی آن را در اینجا برای شما قرار می دهیم تا همین الان این کار را انجام دهید.

گوگل آنالیتیکس چیست؟ 

در مورد این که گوگل آنالیتیکس چیست، در یک مقاله به طور کامل توضیح داده ایم. اما در اینجا نیز در این مورد توضیح می دهیم.

گوگل آنالیتیکس، یک سرویس رایگان آمارگیر و تجزیه و تحلیل سایت است که گوگل از سال 2005 آن را در اختیار کاربران قرار داد. این سیستم امکان بررسی و تحلیل ورودی‌ها، صفحات ورودی دهنده، کاربران وارد شده، فعالیت‌های کاربران، زمان حضور و مسیر خروجی آنها و ده ها آمار دیگر را ارائه می‌کند. به این ترتیب، با استفاده از این آمار می توان سایت را از تمام جنبه ها تجزیه و تحلیل کرد. سرویس گوگل آنالیتیکس به مدیران وب سایت ها کمک می کند تا فرآیند جمع آوری و تحلیل داده های وب سایت خود را به شکلی دقیق و کامل انجام دهند.

یکی از مشکلات اصلی سایت های اینترنتی عدم شناخت رفتار کاربران و عدم اطلاع از علاقمندی کاربران است تا بتوان نقاط ضعف و قوت را شناخت و بر روی آن ها تمرکز نمود. گوگل آنالیتیکس در اینجا به کمک شما می آید تا یک آمار دقیق از کاربران سایتتان به شما بدهد تا شناخت کافی را نسبت به نیاز کاربرانتان به دست آورید تا بتوانید سایت را برای کاربران بهبود دهید.

از ویژگی های Google Analytics هدف گذاری برای سایت است. شما می توانید در گوگل آنالیتیکس اهدافی را تعیین کنید و روند طی نمودن کاربر را برای رسیدن به هدف شما را ببینید تا متوجه شوید که چرا بسیاری از اهداف ما از سایت به وقوع نمی پیوندد. به عنوان مثال هدف شما فروش یک محصول در سایت است. شما فروش آن محصول را به صورت یک هدف در گوگل آنالیتیکس تعریف می کنید و مسیری که کاربر برای خرید آن محصول می پیماید را مشاهده می کنید. در اینجا متوجه می شوید که در روند خرید آن محصول چرا کاربر خرید را تکمیل نمی کند و کاربران بیشتری تبدیل به مشتری نمی شوند. نمونه عملی این ویژگی را در دوره آموزش گوگل آنالیتیکس به طور کامل بیان کرده ایم.

پاسخ سوالات زیر برای سایت شما در دوره آموزش گوگل آنالیتیکس نهفته است!

آیا می‌خواهید بدانید که کاربران سایت شما از کجا و چگونه وارد سایت می‌شوند؟ دقیقا با جزئیات چه کاری را در سایت شما انجام می دهند؟

چه ساعت هایی از سایت شما دیدن می‌کنند؟ چه مدت را در سایت شما می‌گذارنند؟

چند صفحه از سایت شما را دیده اند؟ کدام صفحات را دیده اند؟

کاربران شما بیشتر مرد هستند یا زن؟ آن ها چند ساله هستند؟

علاقه کاربران سایت شما بیشتر در چه زمینه هایی است؟

آن ها دقیقا از کدام شهر به سایت شما آمده اند؟ از چه کشوری آمده اند؟ زبان آن ها چیست؟

مرورگر آن ها چیست؟ سیستم عامل آن ها چیست؟ آن ها با کامپیوتر هستند یا موبایل یا تبلت؟

سایز صفحه نمایش آن ها چه بوده است؟ اینترنت آن ها از چه شرکتی بوده است؟

آیا آن ها دقیقا کاری که شما می خواهید آن ها انجام بدهند را انجام می دهند؟ آیا آن ها از فروشگاه اینترنتی شما خرید می کنند؟ چرا کاربران بیشتری تبدیل به مشتری نمی شوند و خریدی انجام نمی دهند؟

چرا سایت شما گاهی افت می کند و گاهی رشد؟ آیا الان در حال رشد هستید؟

اگر بخواهید باز هم می توانم این سوالات را ادامه دهم! این دوره آموزش گوگل آنالیتیکس جواب تمام آن ها را دارد!

با گوگل آنالیتیکس ترافیک سایت و فروش خود را افزایش می دهید!

با استفاده از گوگل آنالیتیکس دقیقا می توانید متوجه شوید که کاربران شما از سایت شما چه چیزی را می خواهند تا شما بتوانید خدمات خود را در آن زمینه بهبود دهید تا در نتیجه فروش شما افزایش پیدا کند. تا زمانی که اطلاعات دقیق از کاربران سایت خود نداشته باشید، نمی توانید فروش خوبی در سایتتان داشته باشید!

اگر می خواهید کمپین تبلیغاتی را راه اندازی کنید و یا در سایت یا صفحات شبکه های اجتماعی تبلیغ دهید، باز هم گوگل آنالیتیکس به کمک شما می آید و از طریق آمار و ارقام آن می توانید متوجه شوید که آیا تبلیغ دادن در آن سایت یا صفحه شبکه اجتماعی برای شما مفید است یا دارید سرمایه خود را دور می ریزید؟! بدین ترتیب شما می توانید مشتریان بالقوه خود را پیدا کنید و آن ها را به مشتریان بالفعل تبدیل کنید و فروش فوق العاده ای را رقم بزنید!

با کمک گوگل آنالیتیکس می توانید دقیقا تشخیص دهید که کدام قسمت از سایتتان ضعیف تر است و بازدید کمتری دارد و عملکرد ضعیفی دارد تا بتوانید آن را بهبود دهید تا مشتریان و کاربران بیشتری را جذب کنید.

در آخر همه این آمار و ارقام و تحلیل و آنالیز ها دست به دست هم می دهند و سایت شما را متحول می کنند.  چون دقیقا می دانید که کاربران شما کی هستند و به چه چیزی علاقه دارند تا برای آن ها محصول یا محتوا در سایت قرار دهید تا در نتیجه فروش و بازدید خودتان را به شدت بالا ببرید. دانستن این اطلاعات است که از نیاز مشتری خود شناخت کافی را به دست می آورید تا بتوانید به خوبی نیاز های او را برطرف کنید.

اطلاعات گوگل آنالیتیکس برای همه زمینه ها از جمله مهم ترین قسمت هر کسب و کار اینترنتی یعنی بازاریابی اینترنتی مهم و حیاتی است. بعد از آن در زمینه های سئو سایت، تبلیغات، UI، UX، مسائل فنی و…  نیز برای شما به شدت مهم است.

با استفاده از گوگل آنالیتیکس، فروش خود را چند برابر خواهید کرد!

گوگل آنالیتیکس چه اطلاعات ارزشمندی به ما می دهد؟

گوگل آنالیتیکس یک درک کامل از سایت و کاربرانتان به شما می دهد. یک شناخت دقیق از این که کاربران سایت شما واقعا چه دسته از افرادی هستند. چه رفتاری در سایت شما دارند. چه موضوعاتی را بیشتر در سایت شما دنبال می کنند. جنسیت، سن، شهر و … آن ها چیست. و ده ها مورد دیگر که همه این ها باعث می شود به پرسونا مخاطبان هدف خود برسید.

اگر با مباحث دیجیتال مارکتینگ آشنا باشید، به دست آوردن پرسونای کاربران، یکی از اصلی ترین و پایه ای ترین موضوع بازاریابی اینترنتی است که گوگل آنالیتیکس کمک بسیار زیادی به شما می کند.

علاوه بر شناخت کاربر، شما می توانید از آمار و ارقام سایت خود تحلیل هایی را برداشت کنید. اطلاعات را با روز ها و هفته های قبل مقایسه کنید. پس از انجام تغییرات در سایت خود، تبلیغات، تولید محتوا و … می توانید بررسی کنید که آیا مفید بوده است یا نه. اگر مفید بوده، در چه موضوعات و بخش هایی از سایت مفید بوده است.

به همین دلیل است که می گوییم با آموزش گوگل آنالیتیکس یک شناخت عمیق و کامل از سایت و کاربران خود به دست می آورید.

سایت های بزرگ برای تحلیل سایت خود از گوگل آنالیتیکس استفاده می کنند!

علاوه بر خود سایت گوگل، بزرگ ترین سایت های جهان و ایران نیز برای دریافت آمار کاربران و مشتریان خود از همین ابزار استفاده می‌کنند. تعدادی از سایت های معروف که از گوگل آنالیتیکس استفاده می‌کنند شامل توییتر، لینکدین، دیجی کالا و … است. حتی خود سایت الکسا که کاربرد آمارگیری دارد نیز از گوگل آنالیتیکس استفاده می‌کند!

این ها همه دلایلی هستند که هر سایتی با هر نوع کاربردی باید گوگل آنالیتیکس را روی سایت خود قرار دهد و این ابزار فقط یک کار اضافی برای سایت شما نیست، بلکه برای هر سایت و کسب و کار اینترنتی، یک نیاز محسوب می شود.

درست است که تخصص ما بیشتر در وردپرس است اما این دوره صرفا برای سایت های وردپرسی نیست و برای تمام انواع سایت ها کاربردی است. با آموزش گوگل آنالیتیکس ، امکان پیوستن به سایت های موفق ایران وجود دارد. اما بدون هرگز این امکان وجود ندارد!

در این دوره یاد خواهید گرفت که چطور کاربران سایتتان را تبدیل به مشتری کنید!

چرا برای موفقیت هر سایتی، باید از گوگل آنالیتیکس استفاده کرد؟

گوگل آنالیتیکس به دلیل اینکه اطلاعات ارزشمندی از سایت و کاربرانتان به شما می دهد، باعث می شود بهتر بتوانید برای استراتژی سایت خود تصمیم بگیرید. همین تصمیم ها در نحوه تولید محتوا، تبلیغات و … مستقیما تاثیر گذار است که این ها باعث موفقیت سایت می شوند.

پس ابتدا باید شناخت خوبی از سایت داشته باشید، تا امور سایت را به شیوه درست انجام دهید، تا در نهایت بتوانید سایت را به موفقیت برسانید.

گوگل آنالیتیکس یا سایر آمارگیر ها؟

ابزار گوگل آنالیتیکس، بزرگترین و بهترین آمارگیر و ابزار تحلیل سایت در حال حاضر است که که از طریق آن می‌توانید آمار دقیق کاربران را با جزئیاتی منحصر به فرد به دست بیاورید که سایر آمارگیر ها به هیچ عنوان توانایی به دست آوردن این گونه اطلاعات را ندارند. چرا که گوگل در حال حاضر دنیای وب را در دستان خودش دارد! به همین دلیل گوگل آنالیتیکس به هیچ عنوان یک آمارگیر معمولی نیست و از آن برای تحلیل و بررسی رفتارکاربران و مشتریان سایت استفاده می‌شود تا در نهایت هر کسب و کار اینترنتی فروش و بازدید خود را افزایش دهد.

از آمار و ارقام گوگل آنالیتیکس سایت خود چگونه باید استفاده کنیم؟

این که صرفا آمار و نمودار های سایت خود را ببینید، ارزشی برای سایت شما ندارد. شما باید بدانید که چگونه از آمار گوگل آنالیتیکس استفاده کنید. همانطور که گفته شد گوگل آنالیتیکس بخش های مختلفی دارد که هر کدام کاربرد های خودش را دارد. به عنوان مثال در یک بخش شما می توانید اطلاعات، علایق و رفتار کاربران خود را ببینید. پس با این اطلاعات می توانید از مخاطبان خود شناخت بهتری به دست بیاورید و سعی کنید محتوا و یا محصولاتی که کاربران بیشتر تمایل به استفاده دارند را به آن ها عرضه کنید.

یا حتی با این اطلاعات می توانید پرسونای مخاطب خود را به دست بیاورید تا بدانید مخاطبان شما از چه گروهی از مردم هستند تا بتوانید تبلیغات هدفمند تری را در جا هایی که این دسته از مخاطبان حضور دارند انجام دهید. به عنوان مثال در همین دوره ما یک سایت مجله خبری آموزشی سینمایی را بررسی می کنیم و متوجه می شویم کاربران آن سایت، علاوه بر فیلم و سریال، به گیم هم علاقه دارند. پس می توانیم مخاطب هدف خود را در سایت ها و شبکه های اجتماعی گیم هم پیدا کنید.

اگر بخواهم در مورد این بخش و نحوه کاربرد آن در اینجا صحبت کنم، متن بسیار طولانی خواهد شد. در دوره به طور کامل این کار را انجام داده ایم و برای تک تک بخش های گوگل آنالیتیکس، توضیح داده ایم که این دیتا چه استفاده ای می تواند برای شما و بهبود سایت شما داشته باشد.

در این دوره یاد می گیرید که چطور بهترین شیوه تبلیغات برای سایت خود را پیدا کنید!

چرا باید سایت را آنالیز کرد؟

اینکه ندانید مخاطبان شما که هستند، در سایت شما چه رفتاری دارند، از کجا می آیند، از کجا خارج می شوند، نقاط ضعف سایتتان چیست، نقاط قوت سایتتان چیست و … ده ها مورد دیگر، پس شما در سایت خود جدی نیستید!

تا زمانی که شناخت کافی از کاربران و رفتارشان نداشته باشید، نمیتوانید استراتژی بهبود و پیشرفت در سایت خود بچینید. هر کسی برای پیشرفت باید ابتدا شناخت خوبی از اطراف خود داشته باشد تا بتواند تصمیم بگیرد. در سایت هم شما باید از وضع سایت خود خبر داشته باشید تا بتوانید استراتژی های سودمند پیاده کنید تا سایتتان را در مسیر پیشرفت و درآمد قرار دهید.

پس آنالیز سایت، لازمه پیشرفت سایت است که در دوره آموزش گوگل آنالیتیکس به آن پرداخته ایم.

دوره آموزش ویدئویی گوگل آنالیتیکس شامل چه چیز هایی می شود؟

  • بیش از 200 دقیقه آموزش گوگل آنالیتیکس
  • آشنایی با مفاهیم اولیه گوگل آنالیز
  • ثبت سایت در گوگل آنالیتیکس
  • آموزش کامل تمام قسمت های گوگل آنالیتیکس به صورت عملی
  • آموزش کار با گوگل آنالیتیکس به صورت عملی از روی یک سایت واقعی

google analytics banner

مروری بر بخش های مختلف گوگل آنالیتیکس

در اینجا میخواهیم نگاهی اجمالی به بخش های مختلف گوگل آنالیتیکس بیاندازیم تا کمی بیشتر از درون این ابزار باخبر شویم.

بخش خانه (Home):

در این بخش شما یک آمار و ارقام کلی از سایت خود دارید. خود این صفحه به بخش های مختلفی تقسیم شده است. بعضی از آن ها در تمام انواع سایت ها مشترک است. در یک بخش از این صفحه شما می توانید تعداد کاربران، تعداد بازدید، نرخ بانس ریت و … را مشاهده کنید. در این جا شما می توانید تاریخ نمایش آن را هم مشخص کنید تا بتوانید با روز ها، هفته ها و یا ماه های دیگر مقایسه داشته باشید.

در یک بخش دیگر شما کانال ها ورودی خود را به طور کلی مشاهده می کنید تا متوجه شوید کاربران شما بیشتر از چه طریقی وارد سایت شما شده اند. در بخشی دیگر آمار این که کاربران شما بیشتر در چه ساعات و چه روز هایی از هفته وارد سایت شده اند را مشاهده می کنید. در بخشی دیگر مشاهده می کنید که کدام از صفحات سایت شما بیشتر بازدید را در بازه زمانی مشخص شده داشته است. بخش های دیگری نیز در این صفحه وجود دارد که در دوره به طور مفصل صحبت کرده ایم و در اینجا صرفا می خواهیم یک دید کلی از اجزای گوگل آنالیتیکس داشته باشید.

بخش شخصی سازی (Customization):

در این بخش که بیشتر سفارشی سازی گزارش ها است، شما می توانید فرمت گزارش های اختصاصی خودتان را آماده کنید و خروجی بگیرید.

بخش اطلاعات لحظه‌ای (Real-Time):

در بخش Real-Time آمار لحظه ای سایت خود را می توانید مشاهده کنید. اینکه چه تعداد کاربر هم اکنون در سایت حضور دارند، در چه صفحاتی هستند، از کجا آماده اند، به چه صفحاتی مراجعه می کنند، و این که آیا هدف شما را انجام می دهند یا خیر.

بخش مخاطبان (Audience):

در این بخش شما ویژگی های کاربرانتان را می توانید مشاهده کنید. این فعالیت کاربران سایت شما چقدر است، از کدام شهر یا کشور هستند، جنسیت و سن آن ها چیست، به چه موضوعاتی و چه حوزه ای علاقه دارند و اطلاعات مهم دیگر که باعث شناخت عمیق کاربرانتان می شود تا سلیقه و هدف آن ها را بدانید.

بخش نحوه جذب (Acquisition):

در این بخش شما می توانید مشاهده کنید که کاربرانتان بیشتر از کجا می آیند. از گوگل، تبلیغات، ایمیل، شبکه های اجتماعی و … ؟ آیا کسانی که از گوگل آمده اند برای شما مفید تر است یا کسانی که از طریق ایمیل مارکتینگ وارد سایت شده اند؟ هر کدام چه ویژگی هایی دارند و شما بهتر است روی کدام کانال تمرکز کنید؟ جواب تمام این سوالات در بخش Acquisition گوگل آنالیتیکس قرار دارد.

بخش تبدیل‌ ها (Conversions):

منظور از Conversion این است که چه تعداد از بازدید کنندگان سایت، هدف ما را در سایت انجام داده اند. این هدف می تواند خرید، عضویت، پر کردن فرم و … باشد. یا اگر بخواهیم کلی تر بگوییم یعنی چه تعداد بازدیدکنندگان تبدیل به مشتری شده اند. شما این اطلاعات را از این قسمت می توانید دریافت کنید. نکته مهم و ارزشمند این بخش این است که شما می توانید تحلیل کنید که کاربران مفید سایت شما که خرید کرده اند، چگونه جذب سایت شده اند، تا شما هم تمرکز بیشتری روی جذب کاربر از آن جا کنید. یا متوجه شوید در سایت شما بیشتر مخاطبین با چه سنی خرید می کنند. یا چه جنسیتی دارند. به همین دلیل است که می گوییم تحلیل سایت باعث بهبود ترافیک و فروش سایت خواهد شد و هدف این دوره هم همین است.

بخش ادمین (Admin):

در این بخش بیشتر تنظیمات اکانت خود را می توانید مشاهده کنید. علاوه بر تنظیمات می توانید اهداف سایتتان را اینجا مشخص کنید تا گوگل آنالیتیکس به طور خودکار متوجه شود که کاربر هدف شما را انجام داده است یا نه. همچنین اگر بخواهید دسترسی به پنل گوگل آنالیز را به یک نفر دیگر بدهید، کافیست از این بخش ایمیل او را وارد کنید تا اون هم آمار و ارقام را ببیند.

خب ما بخش های کلی گوگل آنالیتیکس را در اینجا برای شما توضیح دادیم که کاربر هر قسمت چیست. هر بخش بازهم از زیرمنو ها و بخش های دیگری تشکیل شده است تا آمار با جزئیات و حرفه ای بتواند به شما ارائه دهد. ما به ترتیب تمام این قسمت ها در این دوره پوشش داده ایم.

چگونه آمار و اطلاعات گوگل آنالیتیکس را در پنل مدیریت وردپرس مشاهده کنیم؟

شما برای مشاهده آمار و اطلاعات گوگل آنالیتیکس خود، باید به سایت گوگل آنالیتیکس مراجعه کنید. همچنین همانطور که می دانید گوگل آنالیتیکس با آی پی ایران بسته است و حتما باید با تغییر آی پی این ابزار را مشاهده کنید. پس شاید برای برخی از وبمستران این کار مشکل باشد و باعث شود کمتر آمار سایت خودشان را ببینید. اما راهکار آن را برای شما آماده کرده ایم!

اگر از وردپرس اسفاده می کنید، افزونه گوگل آنالیتیکس برای وردپرس وجود دارد که شما با نصب افزونه و انجام تنظیمات آن برای اتصال به آنالیتیکس، می توانید آمار پنل آنالیتیکس را در سایت خود، بدون نیاز به مراجعه به سایت گوگل آنالیتیکس و هم چنین بدون نیاز به تغییر آی پی مشاهده کنید. البته آمار های دقیق تر و حرفه ای تر طبیعتا در خود پنل گوگل آنالیتیکس قرار دارد اما این افزونه بیشتر آن اطلاعات را به شما نمایش می دهد.

آموزش افزونه گوگل آنالیتیکس برای وردپرس را می توانید در سایت ما مشاهده کنید.

روند این دوره آموزش گوگل آنالیتیکس به چه صورت است؟

در این دوره ابتدا یک مقدمه از ابزار گوگل آنالیتیکس گفته ایم تا کسانی که با این ابزار آشنا نیستند، آشنا شوند. سپس به صورت عملی، نحوه اتصال این ابزار را به سایت گفته ایم تا در همان ابتدا سایت خود را به گوگل آنالیتیکس متصل کنید و تنظیمات اولیه را انجام دهید.

همانطور که قبلا هم گفته ایم، گوگل آنالیز بخش های مختلفی دارد که در این دوره این بخش ها به صورت کامل و تک تک آموزش داده شده است. صفحه اصلی و یا همان خانه گوگل آنالیتیکس یک گزارش خلاصه از سایت شما ارائه می دهد که ما ابتدا این بخش را توضیح داده ایم تا خیلی سریع متوجه شوید در سایت شما چه خبر است.

در بخش دیگر آمار لحظه ای سایت را توضیح داده ایم. سپس بخش آمار و شناخت کاربران یا همان Audience را گفته ایم. در این بخش شما اطلاعات جامعی از کاربران سایت خود به دست می آورید و آن ها را بهتر می شناسید.

در بخش بعدی یعنی Acquisition متوجه می شوید که کاربران شما بیشتر از طریق چه کانال هایی وارد سایت شما می شوند. منبع ترافیک سایت شما از کجاست. آیا از گوگل است؟ از شبکه های اجتماعی است؟ از تبلیغات پولی است؟

در بخش بعدی که Behavior نام دارد، رفتار افرادی که وارد سایت شما شده اند را بررسی می کنید. این افراد کجا رفته اند. از کجا وارد شده اند و از کجا خارج شده اند. چقدر در صفحات مانده اند و … .

بخش بعدی یعی Conversions به شما می گوید که آیا کاربرانی که وارد سایت شده اند، آیا کاری که شما میخواهید را انجام داده اند؟ آیا خرید کرده اند؟ آیا عضو سایت شده اند؟ کدام دسته از کاربران بهتر خرید می کنند؟ کسانی که از گوگل آمده اند یا کسانی که از طریق شبکه های اجتماعی وارد سایت شده اند؟

در آخر هم بخش تنظیمات را به طور کامل مرور کرده ایم و نکات باقی مانده دوره را جمع بندی کرده ایم.

آیا این دوره پیش نیاز دارد؟

خیر این دوره هیچ پیش نیازی ندارد و آموزش گوگل آنالیتیکس از ابتدا، از مرحله اتصال آن به سایت، تا آموزش تمام بخش های آن، توضیح داده شده است. پس شما نیاز به هیچ گونه پیش نیازی برای این دوره ندارید.

مواردی که در دوره آموزش گوگل آنالیتیکس به آن پرداخته می شود

  • مقدمه از گوگل آنالیتیکس و معرفی آن
  • ثبت سایت در گوگل آنالیتیکس
  • درج کد گوگل آنالیتیکس در سایت
  • بررسی کلی پنل مدیریت
  • بررسی تعداد بازدید و کاربران
  • مقایسه آمار در بازه های زمانی مختلف
  • بررسی کانال های ورودی سایت
  • بررسی ساعات و روز های پرترافیک سایت
  • بررسی برگشت پذیری کاربران (مقدار کاربران وفادار)
  • بررسی پربازدید ترین مطالب در بازه های زمانی مختلف
  • بررسی تحلیل آمار لحظه ای سایت
  • تنظیم کردن هدف در سایت
  • بررسی شخصیت و نوع کاربران
  • پیدا کردن علایق کاربران
  • مشاهده رنج سنی کاربران و جنسیت آن ها
  • مشاهده منطقه جغرافیایی آن ها (شهر و کشور)
  • مشاهده دستگاه های مورد استفاده کاربران
  • مشاهده نوع و شرکت اینترنت کاربران
  • مشاهده اندازه رزولوشن دستگاه های کاربران
  • مشاهده مرورگر مورد استفاده کاربران
  • بررسی روند پیمایش کاربر در صفحات سایت
  • بررسی کانال های ورودی سایت
  • بررسی ورودی سایت از گوگل
  • بررسی ورودی سایت از شبکه های اجتماعی
  • بررسی ورودی سایت از تبلیغات، ایمیل و …
  • اجرا، بررسی و تحلیل کمپین در گوگل آنالیتیکس
  • تنظیم کردن لینک UTM و نحوه اجرای کمپین در گوگل آنالیتیکس
  • پیدا کردن بهترین کانال ورودی برای سایت
  • بررسی کیفیت کاربران هر کانال ورودی
  • بررسی صفحات بازدید شده سایت
  • پیدا کردن نقاط ضعف و قوت صفحات سایت
  • تحلیل رفتار کاربر در سایت
  • بررسی صفحات سایت در گوگل آنالیتیکس
  • بررسی سرعت سایت
  • بررسی ایونت ها در گوگل آنالیتیکس
  • هدف گذاری در گوگل آنالیتیکس
  • تحلیل هدف در گوگل آنالیتیکس
  • بررسی قیف فروش در گوگل آنالیتیکس
  • بررسی آمار های بخش Ecommerce در گوگل آنالیتیکس
  • مروری بر تنظیمات گوگل آنالیتیکس
  • نحوه افزودن کاربر جدید به پنل گوگل آنالیتیکس سایت
  • مرور دوباره هدف گذاری در گوگل آنالیتکس و توضیح انواع هدف ها
  • نحوه استفاده از هوش مصنوعی گوگل آنالیتیکس
  • نحوه نمایش آمار و ارقام گوگل آنالیتیکس در خود پنل وردپرس
  • جمع بندی کلی دوره

دوره آموزش گوگل آنالیتیکس شامل چه چیز هایی است؟

  • 3 ساعت و نیم آموزش تصویری
  • یک هدیه ویژه

مدرس دوره آموزش گوگل آنالیتیکس : مسعود جواهری

  • بنیان گذار سایت فصل وردپرس
  • مدیر تیم طراحی سایت ورتکس
  • بیش از 8 سال سابقه طراحی سایت
  • دارای مدرک لیسانس نرم افزار
  • مدرس بیش از 7 دوره آموزشی مرتبط با طراحی و مدیریت سایت
  • نویسنده کتاب های “چک لیست سئو” و “چک لیست امنیت وردپرس
  • مسلط به وردپرس، HTML ، CSS ، Bootstrap ، PHP

این دوره برای چه کسانی مناسب نیست؟

  • افرادی که کاملا با گوگل آنالیتیکس آشنایی دارند
  • افرادی که به بازاریابی اینترنتی کاملا مسلط هستند
  • افرادی که فروش بالایی از سایت خود دارند و فروش بیشتری نمی خواهند

این دوره برای چه کسانی مناسب است؟

  • افرادی که می خواهند فروش خودشان را در فروشگاه اینترنتی خود افزایش دهند
  • افرادی که می خواهند ترافیک سایتشان را افزایش دهند
  • افرادی که می خواهند نقاط ضعف سایت خودشان را پیدا کنند
  • افرادی که از فروش خود در فروشگاه اینترنتی خود راضی نیستند

حالا دیگر وقت پیشرفت سایت شما رسیده است!

نظر یا سوال داری؟ اینجا بدون جواب نمی ماند!

نقد و بررسی‌ها

  1. محمد صادقیان

    سلام. در مورد ساخت goal و conversion ها هم توضیح داده شده؟

    • مسعود جواهری

      سلام خدمت شما
      بله به طور کامل و بر اساس یک نمونه سایت واقعی آموزش داده شده است.

  2. ایمانی

    سلام
    این دوره دقیقا چند ساعت هست؟

    • مسعود جواهری

      سلام خدمت شما دوست عزیز
      این دوره شامل سه ساعت و نیم آموزش تصویری است.
      موفق باشد

  3. ایمانی

    تو این دوره گل هایی که مبتنی بر ایونت ها میشه رو هم توضیح دادید؟ یعنی به صورت عملی توضیح دادید یا فقط همینطوری گفتید کارش چیه؟
    قسمت فروشگاه رو هم توضیح دادید؟ فعال سازیش رو می گم چه طور آمار فروش محصولات سایت خودمون رو بدست بیاریم. اخه شنیدم برای سایت های ایرانی رو نمیشه فعال کرد این قسمتو و من هم هر کاری کردم فعال نشد

    • مسعود جواهری

      سلام
      در حال حاضر فقط کاربرد این قسمت توضیح داده شده، اما در آپدیتی که به زودی برای دوره منتشر میشه، این موارد به صورت عملی پیاده سازی خواهد شد.
      اما برای راهنمایی سریع تر شما، دو تا افزونه معرفی میکنم که از این ها میتونید برای مواردی که گفتید استفاده کنید
      Enhanced E-commerce for Woocommerce store
      Google Analytics for WordPress by MonsterInsights
      این دو افزونه بهتون کمک میکنه که فروش های ووکامرسی شما در بخش Ecommerce گوگل آنالیتیکس درج بشه. افزونه اول به طور خودکار محصولات فروشگاه ووکامرسی شما رو داخل بخش ecommerce اضافه می کنه. ما هم از این افزونه استفاده می کنیم. و افزونه MonsterInsights هم برای ایونت ها یک سری معیار داره که مشخص می کنید چطور اون ها رو تشخیص بده و ایونت در نظر بگیره.
      این که میفرمائید برای سایت های ایرانی نمیشه فعال کرد، احتمالا به خاطر سرور ایران باشه. اگر سایتتون روی هاست های ایران باشه، به دلیل مسدود بودن آی پی های ایران برای گوگل آنالیتیکس، ممکن هست که صحیح عمل نکنه.

  4. حمید حاجی احمدی

    سلام احتراما جهت ثبت نام در دوره وب سایت و لینک مربوطه را ارسال نمایید با سپاس

    • مسعود جواهری

      سلام خدمت شما
      برای شرکت در دوره کافی است که روی گزینه “شرکت در دوره” در همین صفحه کلیک کنید و مراحل ثبت نام را انجام دهید.

  5. احسان

    سلام یکم قیمت دوره ها رو کمتر کنید که همه بتونن استفاده کنند

    • مسعود جواهری

      سلام خدمت شما
      قیمت دوره ها بر اساس سطح و ارزشی که دارند قیمت گذاری شده اند و در مقایسه با علمی که به دست می آورید منصفانه است.
      اما یک کد تخفیف 20 درصدی داریم که می توانید از آن استفاده کنید.
      کد تخفیف: wpseason

  6. saber

    سلام وقت به خیر

    در گوگل آنالیتیکس ثبت نام کردم بعد با کمک افزونه Simple Universal Google Analytics کد آنالیتیکس رو در افزونه جهت اتصال ثبت کردم اما بعد 24-48 ساعت ارور Property is not receiving hits.در پنل آنالتیکیس میاد و دیتا همچنان صفر هست و دیتایی در آنالیتیکس راجع به سایت بالا نمیاره

    • مسعود جواهری

      سلام خدمت شما دوست عزیز
      موردی که میگید باید بررسی بشه تا علت رو گفت. ولی شما با این افزونه برای درج کد گوگل آنالیتیکس تو سایتتون استفاده کنید یا به صورت دستی کد رو در تگ head قرار بدید.
      https://wpseason.com/insert-headers-and-footers/
      این روش تست شده هست و جواب میده.

  7. hashemi

    سلام خسته نباشید دوره آموزش گوگل آنالیتکس شامل تغببرات جدید گوگل کنسول بعد از اسفند 97 هم میشود یاخیر

    • مسعود جواهری

      سلام خدمت شما
      خود گوگل آنالیتیکس تغییرات زیادی نداشته اما به مرور ویدئو نکات تکمیلی همیشه اضافه میشه.
      دوره سرچ کنسول به صورت جداگانه هست که آپدیت براش منتشر شده. البته چون هنوز هم در حال تغییرات هست، باز هم آپدیت منتشر میشه.

  8. علی عباسی

    سلام ببخشید تاریخ دقیق ضبط ویدئو رو می فرمایید

    • مسعود جواهری

      سلام خدمت شما
      اصل دوره سال قبل ضبط شده اما آپدیت هایی قراره برای دوره منتشر بشه.

  9. مرضیه نعنائی

    سلام، آموزشهاتون عالیه، واقعا خیلی تاالان کمکم کردین از تیم شما تشکر میکنم، متاسفانه دوره سرچ‌ کنسول صدا خیلی خیلی ضعیف هستش و به سختی متوجه کلام میشم، کاش یه فکری براش بکنید، بازم مرسی بابت تمام آموزشهای عالیتون و ممنون که به رایگان در اختیار قرار میدین

    • مسعود جواهری

      ممنون از نظر انرژی بخشتون
      خیلی خوشحالم که براتون مفید بوده
      متاسفانه الان دیگه امکانش نیست بخواهیم تغییری بدیم. سعی کنید با هندزفری گوش بدید که صدا بهتر باشه

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش گوگل آنالیتیکس (رایگان)