ریسپانسیو بودن قالب دیگر برای سایت ها یک مزیت به حساب نمی آید. بلکه یک الزام است. تمام قالب های امروزی ریسپانسیو هستند و شما نیز نباید زیاد نگران این مسئله باشید. اما اگر قالب شما بسیار قدیمی است و به هر دلیلی امکان تغییر قالب را ندارید، در این آموزش ریسپانسیو کردن قالب را به شما یاد خواهیم داد. شما می توانید بدون کدنویسی و فقط با نصب یک افزونه، امکان ریسپانسیو بودن را در سایت خود پیاده کنید. در مورد اهمیت ریسپانسیو بودن سایت در سئو نیز که احتملا می دانید چقدر اهمیت دارد. در دوره آموزش سئو نیز مفصل در این مورد صحبت کرده ایم و آموزش های لازم را گفته ایم.
افزونه WPTouch یک افزونه ریسپانسیو کردن برای وردپرس است. فرقی نمی کند که شما چه قالب دارید. این افزونه یک نسخه ریسپانسیو از سایت شما می سازد تا کاربران موبایلی سایت شما نیز بدون دردسر و به راحتی با سایت شما کار کنند. همانطور که می دانید اهمیت ریسپانسیو یا واکنش گرا بودن سایت، به دلیل وجود گوشی های هوشمند دیگر یک ضرورت است و اگر سایت شما ریسپانسیو نباشد، قطعا رو به شکست خواهید رفت.
افزونه WPTouch تا کنون بیش از 200 هزار نصب فعال داشته است و امتیاز 3.5 از 5 را از کاربران وردپرس دریافت کرده است. شما می توانید این افزونه را به صورت رایگان از پایین همین مطلب دانلود کنید.
آموزش افزونه WPTouch برای ریسپانسیو کردن قالب
پس از نصب افزونه و فعال سازی آن، گزینه WP Touch به منو داشبورد وردپرس اضافه می شود که در آن جا می توانید تنظیمات مربوط به نسخه موبایل را انجام دهید. در تصویر زیر، گزینه اول تنظیمات این افزونه را می توانید ببینید. این بخش General است و مواردی مانند عنوان سایت، فعال یا غیرفعال بودن افزونه، صفحات قابل ریسپانسیو شدن و … را می توانید مشخص کنید.
البته بعد از فعال سازی افزونه، یک سری تنظیمات پیشفرض دارد که با همان ها عملا نسخه موبایل سایت فعال می شود. اگر بعد از فعال سازی به سایت مراجعه کنید و اندازه موبایل را با مرورگر یا خود موبایل ببینید، خواهید دید که کاملا یک نسخه متفاوت از سایت را خواهید دید.
از تب Devices می توانید انتخاب کنید که در چه دستگاه هایی نسخه موبایل نمایش داده شود. مثلا می توانید در گوشی های اپل که سیستم عامل IOS دارند را غیرفعال کنید. البته این یک مثال بود و طبیعتا شما می خواهید در تمام سیستم عامل ها و موبایل ها، نسخه موبایل نمایش داده شود و تیک این دستگاه ها نیز به طور پیشفرض خورده است.
اگر از ظاهر قالب ریسپانسیو زیاد خوشتان نمی آید، از بخش Customize Theme می توانید قالب را کمی سفارشی سازی کنید. مثلا می توانید رنگ بندی، المان های صفحات، هدر و فوتر و … را از این بخش سفارشی سازی کنید.
پس کافیست افزونه را نصب و فعال کنید، وارد تنظیمات شوید و بخش هایی از قالب را که نمی پسندید، سفارشی سازی کنید و المان ها را تغییر دهید. باز هم می گویم که الان تقریبا تمام قالب های وردپرس، نسخه ریسپانسیو دارند و نیازی به نصب افزونه های اضافی مانند افزونه WP Touch ندارید. این افزونه صرفا برای کسانی کاربرد دارد که سایتشان قدیمی است و قالبشان ریسپانسیو نیست و به دلیل اهمیت بالای ریسپانسیو بودن سایت، باید نسخه ریسپانسیو برای سایت خود داشته باشند.
امیدوارم این آموزش برای شما مفید بوده باشد و کمکی به شما کرده باشیم. اگر سوال یا نظری دارید، از بخش نظرات همین مطلب با ما در میان بگذارید.
سلام این افزونه رو ئنصب کردم و کلا بهم ریخت نمایش سایتم غیر فعال و حذفش کردم اما تنظیمات به حالت اول بر نگشت . چیکارکنم
؟؟؟//