یکی از بهترین افزونه ها برای ایجاد پنل کاربری حرفه ای در وردپرس، افزونه Ultimate Member است که امکانات بسیار حرفه ای در اختیار شما قرار می دهد. این افزونه می تواند فرم های ورود، ثبت نام و … زیبا و حرفه ای بسازد تا دیگر فرم ورود پیشفرض وردپرس را که اصلا هیچ جذابیتی ندارد، به کاربر نشان ندهید. با این افزونه یک پروفایل کاربری حرفه ای در وردپرس ایجاد خواهید کرد. در این مطلب به آموزش افزونه Ultimate Member می پردازیم.
از امکانات افزونه Ultimate Member می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- پیاده سازی فرم ورود دلخواه
- پیاده سازی و ساخت فرم ثبت نام حرفه ای با فیلد های مختلف
- افزودن فیلد های دلخواه به فرم ثبت نام
- پیاده سازی پروفایل حرفه ای برای کاربران
- محدود کردن محتوا برای اعضا
- پیاده سازی عملگر های منطقی در فرم ها
- استفاده آسان از افزونه
- افزودن و مدیریت نقش های کاربری
- داشتن دایرکتوری اعضا
- مدیریت ایمیل های ارسالی کاربران
- و …
افزونه Ultimate Member تا کنون بیش از 100 هزار نصب فعال داشته است و امتیاز 4.5 از 5 را از کاربران وردپرس دریافت کرده است. این افزونه یکی از بهترین افزونه پنل کاربری برای وردپرس است.
این افزونه را می توانید به صورت رایگان از پایین همین مطلب دانلود کنید.
آموزش افزونه Ultimate Member برای ساخت پنل کاربری در وردپرس
پس از نصب و فعال سازی افزونه، منوی Ultimate Member به پنل مدیریت وردپرس اضافه می شود.
همچنین اگر به قسمت برگه ها مراجعه کنید، خواهید دید تعدادی برگه برای این افزونه ایجاد شده است. از این برگه ها برای نمایش فرم ها ورود، ثبت نام، پروفایل کاربری و … استفاده می شود و دقیقا از لینک این برگه ها می توانید استفاده کنید تا کاربر را به قسمت های مختلف پروفایل کاربری هدایت کنید.
حال به منوی Ultimate Member مراجعه می کنیم تا با برخی از مهم ترین تنظیمات این افزونه آشنا شویم.
در قسمت اول که Dashboard نام دارد، یک سری اطلاعات کلی از وضعیت کاربران به شما می دهد. به عنوان مثال می توانید مشاهده کنید چند کاربر در سایت ثبت نام کرده است، چند کاربر هنوز تایید نشده اند و … . همچنین می توانید کش کاربران را نیز از این قسمت خالی کرد.
منوی بعدی Settings قرار دارد که همانطور که از نام آن پیداست، تنظیمات افزونه را می توانید انجام دهید. این تنظیمات به بخش های مختلف تقسیم شده است که هر بخش را توضیح می دهیم.
Setup: در این قسمت شما می توانید برگه های اختصاص داده شده به هر بخش را تعیین کنید. به طور پیشفرض پس از نصب افزونه، برگه های لازم ایجاد می شود و در همین قسمت مشخص می شوند. بنابراین نیازی به تغییر آن ها نیست. البته این نکته را هم بدانید که داخل هر برگه، یک شورت کد قرار دارد که اطلاعات مخصوص آن برگه را نمایش می دهد. بنابراین اینطور نیست که هر برگه های را در این جا انتخاب کنیم.
Users: در این قسمت تنظیمات مربوط به حساب کاربری کاربر را می توانید مشخص کنید. به عنوان مثال تعدادی از تنظیماتی که می توانید از این بخش انجام دهید، شامل این موارد می شود: نقش پیشفرض کاربری، ساختار لینک هر کاربر، نام نمایشی کاربر، فعال سازی استفاده از Gravatar، اجبار به استفاده از پسورد قوی و … .
Account: در این قسمت تنظیمات بخش اکانت قابل تغییر است. به عنوان مثال می توانید بعضی از تب ها و قسمت های اکانت را، مانند بخش تغییر پسورد، حذف اکانت و .. غیرفعال کنید. تنظیمات دیگری مانند مدیریت فیلد های اکانت کاربر، تغییر برخی از تنظیمات دسترسی برای کاربر و … نیز در این قابل تغییر است.
Access: در این بخش تنظیمات دسترسی های مختلف را تعیین می کنید. غیرفعال کردن لاگین با فرم پیشفرض وردپرس، محدودیت ریست پسورد، اجبار به استفاده از فرم لاگین ساخته شده توسط افزونه، تعیین لیست سفید IP ها و ایمیل ها، تعیین لیست سیاه IP ها و ایمیل ها و … از تنظیماتی هستند که در این قسمت می توانید مشخص کنید.
Emails: در این قسمت علاوه بر تنظیمات ارسال ایمیل، محتوای ایمیل های ارسالی را نیز می توانید مشخص کنید. ایمیل هایی مانند خوش آمدگویی بعد از عضویت، تغییر پسورد، فعال سازی ایمیل و … را این بخش می توانید تعیین کنید.
Notifications: از طریق این قسمت، تنظیمات ارسال اعلان برای ادمین سایت را می توانید مشخص کنید. به عنوان مثال زمانی که کاربری در سایت ثبت نام کرد یا نیازمند تایید بود، برای ادمین یک ایمیل می تواند ارسال کند.
Uploads: در بعضی از قسمت ها مانند تصویر پروفایل، کاربر باید فایل آپلود کند. از این قسمت می توانید تنظیمات آپلود را مشخص کنید. به عنوان مثال می توانید یک سری محدودیت ها هنگام آپلود قرار دهید تا مشکلات امنیتی پیش نیاید. همچنین سایز عکس ها و کیفیت عکس ها را می توانید از این بخش کنترل کنید.
SEO: به دلیل این که هر کاربر یک لینک برای خود در سایت ما دارد، این لینک در گوگل نیز ممکن است ثبت شود. بنابراین می توانید از این بخش تنظیمات سئو آن صفحه را مشخص کنید. عنوان و توضیحات متا تنظیماتی هستند که از این بخش قابل تغییر است.
Appearance: در این بخش کلیه تنظیمات ظاهری مانند رنگ بندی ها و … را می توانید برای هر جزء از بخش های افزونه تعیین کنید.
Advanced: در این بخش که تنظیمات پیشرفته افزونه قرار دارد، تنظیمات حرفه ای تر از افزونه را می توانید مشخص کنید. البته اگر با گزینه های این بخش آشنا نیستید، چیزی را تغییر ندهید تا مشکلی پیش نیاید. تنظیماتی مانند کش پروفایل، انکودینگ ها، فشرده سازی فایل ها و … از این بخش قابل انجام است.
Extensions: در این بخش هم افزودنی های بیشتر افزونه را می توانید مشاهده کنید و می توانید ابزار های جدید به افزونه اضافه کنید. البته بعضی از این ابزار ها در نسخه پولی افزونه قرار دارد.
این تنظیمات کلی افزونه بود که با هم مرور کردیم. در منوی بعدی افزونه یعنی Forms، تنظیمات مربوط به فیلد های فرم ها را می توانید انجام دهید. می توانید فیلد های جدید به ثبت نام اضافه کنید و یا فیلدی را حذف کنید.
به عنوان مثال اگر می خواهید تلفن کاربر را هنگام ثبت نام دریافت کنید، کافیست فرم Default Registration را باز کنید.
روی گزینه + کلیک کنید تا یک فیلد جدید به فرم اضافه کنیم.
در صفحه باز شده نوع فیلد را انتخاب می کنید. Text Box مناسب این کار است که ما آن را انتخاب می کنیم.
در صفحه جدید، تنظیمات فیلد را انجام دهید. قسمت های Label، Title و Meta Key را مشخص کنید. Meta Key باید انگلیسی پر شود
. تنظیمات دیگری نیز وجود دارد که در صورت تمایل می توانید آن ها را مشخص کنید. به عنوان مثال اجباری بودن فیلد ممکن است گزینه ای باشد که شما نیاز داشته باشد که می توانید از بخش Is this fields required آن را مشخص کنید. پس از انجام تنظیمات، گزینه Add را کلیک کنید.
خواهید دید که یک فیلد جدید به فرم اضافه می شود. حال به روز رسانی را کلیک کنید تا تغییرات ذخیره شوند.
در داخل فرم نیز می بینیم فیلد تلفن همراه اضافه شده است.
در منوی بعدی یعنی User Roles، نقش های کاربری که افزونه ایجاد کرده است را می توانید مشاهده کنید .
همچنین می توانید تغییراتی در سطح دسترسی هر کدام بدهید. در صورت نیاز از طریق گزینه Add New می توانید یک نقش کاربری جدید نیز به افزونه اضافه کنید.
منوی بعدی Member Directories است که این بخش در سایت لیست کلیه کاربران را نمایش می دهد. البته می توانید آن را از طریق تنظیمات غیرفعال کنید تا هر کسی به لیست کاربران سایت دسترسی نداشته باشد. بیشتر برای ایجاد حالت شبکه اجتماعی کاربرد دارد.
از طریق تنظیمات فیلد ها و همچنین افزونه Loco Translate می توانید عبارات انگلیسی افزونه را فارسی کنید تا در نهایت یک فرم کاملا کاربردی را به کاربر نمایش دهید. تصاویر زیر نمونه هایی از قسمت های مختلف پروفایل کاربری است که فارسی سازی نیز روی آن ها انجام شده است.
همچنین این افزونه امکان ادغام با ووکامرس را نیز دارد و می تواند سفارشات کاربر را در داخل پروفایل نمایش دهد. البته افزونه ی همگام سازی ووکامرس برای افزونه Ultimate Member پولی است و باید خریداری شود.
امیدواریم این آموزش برای شما کاربردی بوده باشد و توانسته باشیم کمکی به شما کرده باشیم. اگر سوال یا نظری در رابطه با این آموزش دارید، از قسمت نظرات همین مطلب برای ما ارسال کنید.
افزونه Ultimate Member را می توانید به صورت رایگان از لینک زیر دانلود کنید.
سلام
این افزونه قابلیت انقضای عضویت رو هم داره؟ ینی مثلا یه کاربر بعد از سه ماه عضویتش منقضی بشه و نیاز به تمدید یا ثبت نام مجدد داشته باشه
سلام خدمت شما
خیر این امکان رو نداره.
سلام. من از این افزونه استفاده می کنم. یه لینک توی منوی بالای سایتم دارم که کاربر رو وصل می کنه به صفحه ورود و ثبت نام. می خوام وقتی کاربر وارد سایت شد دیگه این لینکارو نبینه و به جاش نام کاربریش رو به جای اون لینک ببینه. چطوری باید این کاررو انجام بدم؟؟!!
سلام خدمت شما دوست عزیز
برای این که کاربر اگر لاگین بود دیگه گزینه های ورود و ثبت نام نمایش داده نشه، میتونید از افزونه If menu استفاده کنید که لینک آموزشش رو همینجا میذارم.
https://wpseason.com/if-menu/
با این افزونه میتونید مشخص کنید بعد از لاگین گزینه به نام مثلا “حساب کابری” یا “پروفایل” و … نمایش بده اما نام کاربر رو نمیتونه نمایش بده.
معمولا خود افزونه های پروفایل ساز این امکان رو میدن یا اختصاصی باید یک کدی نوشته بشه.
سلام
برای اینکه از کاربر جدید که تعریف کردیم بخواهیم خارج شویم چه کاری باید بکنیم؟
دکمه خروج کجاس؟
سلام خدمت شما دوست عزیز
در بخش تنظیمات، یک برگه رو به عنوان صفحه خروج انتخاب می کنید و لینک اون برگه میشه لینک خروج و هر جا که بخواهید قرار میدید.
میشه دقیق تر توضیح بدید؟
سلام خدمت شما دوست عزیز
به طور کامل افزونه معرفی و توضیح داده شده. سوال یا مشکلی دارید بفرمائید راهنمایی کنم.
خیلی ممنون،واقعا کاربردی و عالی خیلی خیلی خسته نباشید
ممنون از شما مصطفی جان
خوشحالم براتون کاربردی بوده.
سلام این افزونه عالی و راحت هست به خصوص اینکه فارسیه. ولی من از سایت شما قالب ostore رو دانلود کردم که وقتی این افزونه رو روی اون قالب نصب می کنم منوهای ساایت از کار میفته و زیر منو ها دیده نمیشن و خطای 404 میده . با غیر فعال کردن این افزونه دوباره منوها درست میشن.
میشه بررسی بفرمایید که باید چه کار کنم یا اینکه افزونه دیگری برای پنل کاربری به بنده معرفی نمایید.
تشکر – حبیبی
سلام خدمت شما دوست عزیز
اینطور که میفرمائید این افزونه با این قالب تداخل داره. تداخل ها معمولا باید از سمت سازنده قالب و افزونه برطرف بشه. میتونید به سازنده پلاگین در وردپرس پیام بدید. البته اون قالبی که فرمودید از سایت دیگه دریافت کردید و ما نداریم.
اگر هم به دنبال افزونه دیگه ای هستید، افزونه های پنل کاربری زیادی وجود دارند. شخصا با افزونه Userpro کار کردم و راضی کننده بوده. اگر افزونه خیلی ساده تری در حد صرفا لاگین و عضویت بخواهید، افزونه Theme my login هم افزونه ساده و خوبیه.
لینک های زیر رو ببینید
https://wpseason.com/userpro/
https://wpseason.com/theme-my-login/
سلام این افزونه با گرویتی فرمز هماهنگ هست ؟
سلام پوریا جان
خیر با گرویتی فرمز هماهنگ نیست. خودش چنین امکان اتصالی رو نداره.
با سلام
این افزونه به گراویتی فرم هم متصل میشه؟
ما نیاز داریم که با گراویتی فرم یه فرم پرداخت انلاین داشته باشیم.
در صورتی که کاربر عضو شده باشه، بتونه پرداخت رو انجام بده و تمامی اطلاعات پرداخت در پنل کاربری ثبت بشه.
اما اگر کاربر عضو نشده باشه و بصورت مهمان بیاد، در زمان پرداخت اطلاعاتی رو برای عضویت بخواد یا اینکه پیغامی نشون بده و بخواد که کاربر ابتدا عضو بشه .
اگر این افزونه نمیشه، ایا یوزر پرو این امکان رو داره ؟
و یا اینکه گراویتی فرم رو به کدوم افزونه های ثبت نام میشه وصل کرد ؟
با تشکر
سلام حسین عزیز
خیر ندیدم که بشه گرویتی فرم رو به این افزونه متصل کرد اما امکانی که نیاز دارید رو میشه پیاده کرد. مثلا با همین افزونه ultimate member میشه صفحات رو مشخص کرد که فقط کاربران ببینند و شما میتونید یک برگه تعریف کنید و فرم ساخته شده با گرویتی فرم رو داخلش قرار بدید اما دسترسی اون برگه رو فقط به کاربران عضو شده بدید. خود افزونه ultimate member این کار رو می کنه. فقط اگر کاربر عضو نباشه، یک پیغام میده + لینک صفحه عضویت.
موفق باشید
https://wpseason.com/gravity-forms/
https://wpseason.com/courses/form-building-in-wordpress/
با سلام .
ما در سایت خود نیاز داریم که برای هر کاربر یک فاکتور خصوصی و خاص بفرستیم از چه روشی باید استفاده کرد. از وکامرس مرتبط به این افزونه نیاز به راهنمای که از کدوم قسمت اقدام کنم .
سپاس
سلام خدمت شما
اگر فاکتور به صورت سفارشی سازی شده برای مشتری هست که باید به صورت دستی ارسال کنید. این افزونه چنین قابلیتی نداره و کاربردش چیز دیگه ای هست.
سلام وقت به خیر
ممنون از توضیحات کاملتون
من از قالب shapely استفاده می کنم، این افزونه چطور به قالب من اضافه میشه من نمی تونم جایی گزینه ای براش انتخاب کنم!!
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
سلام خدمت شما
خواهش میکنم
افزونه رو نصب و فعال که کنید، گزینه تنظیماتش به منو پنل مدیریت وردپرس اضافه میشه
خود افزونه هم یک سری برگه برای صفحاتی مثل ورود یا عضویت میسازه که این ها در اصل میشن صفحات ورود و … و میتونید ازشون استفاده کنید
تنظیماتش هم که گفتم تو منو پنل مدیریت اضافه میشه
سلام این پنل کاربری که داخل سایت به عنوان آخرین عکس صفحه هست با همین افزونه درست شده اگه بله چطوری؟
سلام خدمت شما
بله با همین افزونه هست. کار خاصی لازم نیست انجام بشه. این دیزاین مخصوص همین افزونه هست و پس از نصب افزونه، برگه حساب کاربری که ایجاد میکنه، همین پنل کاربری رو بهتون میده.
از داخل برگه های سایتتون، این برگه رو پیدا کنید و مشاهده کنید.
و همین لینک برگه رو می تونید در منو یا هر جایی که بخواهید برای دسترسی کاربران قرار دهید تا استفاده کنند.
سلام
منم همین سوالو داشتم
این منوی مفصل رو به من نشون نمیده!
سلام.ممنون از سایت خوبتون. آخرین عکس تو این صفحه که صفحه پروفایل سفارشی ساز شده را نشان میده. میخواستم بدونم چطور میشه مثل مال شما ساخت؟
سلام خدمت شما
سفارشی شده نیست. همون حالت پیشفرض افزونه هستش
چطور میشه بعد از لاگین کردن، کاربر مستقیم ری دیرکت بشه به همین صفحه مذکور؟
میشه بفرمایید شما از چه تمی استفاده کردید. آخه برای من هیچ کدام از فرم ها را نشان نمیده.
سلام برای صفحه ورود از فرم ورود افزونه مدیریت کاربران استفاده کردیم اما کاربران هنگام ورود به سایت با اینکه نام کابری و رمز ورودشان را درست میزنند با خطای « نام کاربری یا رمز ورود اشتباه است» روبه رو میشوند و نمیتوانند وارد حساب کاربری خود شوند. لطفا راهنمایی کنید
سلام
این افزونه خودش پنل کاربری داره ولی چندان زیبا نیست.
من می خواهم با این افزونه خودم یک پنل کاربری ایجاد کنم باید از کجا شروع کنم راهنمایی کنید.
آیا در ایجاد پنل کاربری خودم می توانم هر فیلدی را ایجاد کنم