به آموزش ساخت ناحیه کاربری در وردپرس خوش آمدید! همانطور که می دانید، پروفایل کاربری وردپرس به طور پیشفرض اصلا جذاب نیست و امکانات محدودی نیز دارد. بنابراین اگر کاربران سایت شما عضو سایت می شوند، شما نیاز به افزونه ای برای ساخت پروفایل کاربری دارید تا پروفایل های حرفه ای تری را برای سایت وردپرسی خود راه اندازی کنید. در این آموزش با افزونه Profile Builder که یکی از افزونه های خوب حساب کاربری وردپرس است و نسخه رایگان هم دارد، آشنا خواهیم شد و یاد خواهید گرفت که چطور یک پنل کاربری در وردپرس، برای کاربر هایتان ایجاد کنید.
افزونه های زیادی برای ساخت پنل کاربری برای سایت وردپرس وجود دارند و ما نیز تعدادی از آن ها را در سایت معرفی کرده ایم. این افزونه نیز یکی از آن افزونه هاست که برای ساخت ناحیه کاربری و مدیریت کاربران است.
آموزش افزونه پروفایل ساز وردپرس، افزونه Profile Builder
پس از نصب افزونه Profile Builder و فعال سازی آن، گزینه Profile Builder در پنل مدیریت وردپرس ایجاد می شود.
در قسمت Basic Information شما شورت کد هایی را می بینید که باید آن ها را در برگه های مورد نظر خود که شامل برگه ورود، عضویت، ویرایش پروفایل و … است قرار دهید تا آن برگه، تبدیل به پروفایل کاربر شود. همچنین در این صفحه امکانات و راهنمایی های افزونه را مشاهده می کنید تا بهتر با افزونه کار کنید.
همچنین این افزونه ابزارک اختصاصی خود را دارد تا بتوانید فرم ورود را در سایدبار سایت خود نیز قرار دهید.
به عنوان نمونه ما شورت کد صفحه ورود را داخل یک برگه قرار می دهیم و برگه را منتشر می کنیم.
پس مراجعه به برگه ورود، شاهد چنین صفحه ای خواهید بود.
اما همانطور که می بینید، نام فیلد های فرم های ورود، عضویت، ویرایش پروفایل و … عمدتا انگلیسی هستند. بنابراین باید آن ها را فارسی کنیم. برای این کار وارد منوی Form Fields شوید.
در این قسمت شما تمام عنوان های فرم را خواهید دید. به عنوان مثال من می خواهم به جای کلمه “Username”، “نام کاربری” نمایش دهد. بنابراین روی گزینه Edit جلوی عبارت Username کلیک می کنم.
داخل فیلد Title، عبارت “نام کاربری” را وارد می کنم و سپس روی گزینه Save Changes کلیک می کنم.
برای سایر فیلد ها نیز همین کار را انجام دهید و متن های انگلیسی را به متن مورد نظر خودتان تغییر دهید. پس از پایان کار، اگر به برگه فرم های خود مانند عضویت، ورود، ویرایش و … مراجعه کنید، خواهید دید که عنوان های فرم همان عنوان هایی هستند که شما وارد کرده اید.
در قسمت General Settings افزونه نیز تنظیمات کلی مانند استایل افزونه، تاییدیه ایمیل، محتوای ویژه اعضا، فعال سازی ورود با ایمیل در کنار نام کاربری، میزان قوی بودن رمز عبور و … را می توانید تنظیم کنید.
در قسمت Admin Bar Settings نیز می توانید مشخص کنید که نوار ادمین که بالای صفحه قرار دارد، برای کدام نقش های کاربری مخفی شود و برای کدام نقش های کاربری نمایش دهد. به طور پیشفرض روی Default قرار دارد.
در قسمت Add-one نیز ویژگی های دیگر این افزونه قرار دارد که در صورت تمایل می توانید آن ها را فعال کنید. البته برخی از این ویژگی ها برای نسخه رایگان افزونه Profile Builder نیست اما برخی از آن ها با همین نسخه رایگان نیز فعال می شود. به عنوان مثال افزودنی هایی مانند تغییر استایل فرم ها مانند فرم ورود، اتصال به سرویس های ایمیل مارکتینگ، سازگار کردن با ووکامرس، افزودن انواع فیلد های مختلف به فرم ها و … از این امکانات هستند.
بسیار ممنون از اینکه تا پایان این آموزش همراه ما بودید. اگر سوالی در رابطه با این افزونه دارید، می توانید از قسمت نظرات همین مقاله با ما در میان بگذارید.
افزونه Profile Builder را می توانید از لینک زیر دانلود کنید.