برای نمایش آیکون های شبکه های اجتماعی و لینک به صفحه آن، معمولا قالب های حرفه ای این امکان را در تنظیمات قالب برای شما فراهم می کنند. اما اگر قالب شما این امکان را نداشته باشد، از دو روش می توانید این آیکون ها را در سایت خود قرار دهید. یک روش بدون استفاده از پلاگین و نوشتن کد HTML است. اگر کمی با HTML و CSS آشنا باشید، می توانید این آیکون سوشال ها را در سایت خود قرار دهید.
اما اگر با HTML و CSS آشنا نیستید، استفاده از افزونه هایی مانند همین افزونه Social Media Widget را به شما پیشنهاد می دهم. به کمک این افزونه می توانید این آیکون ها را در فوتر یا سایدبار، یا هر جایی که ابزارک را در قالب شما پشتیبانی کند، می توانید قرار دهید و لینک صفحه های شبکه های اجتماعی خود را در آن قرار دهید.
افزونه Social Media Widget تا کنون بیش از 100 هزار نصب فعال داشته و امتیاز 4 از 5 را از کاربران وردپرسی دریافت کرده است. همچنین از تعداد زیادی شبکه های اجتماعی پشتیبانی می کند. این افزونه را رایگان از پایین همین مطلب دانلود کنید.
آموزش افزودن آیکون های شبکه های اجتماعی در سایت با افزونه Social Media Widget
پس از نصب افزونه و فعال سازی آن، گزینه Social Media Widget به داشبورد وردپرس اضافه می شود اما ما کاری به این بخش نداریم. همانطور که گفتم، این افزونه یک ابزارک برای نمایش آیکون های شبکه های اجتماعی اضافه می کند. پس ما باید سراغ بخش ابزارک ها در زیر منو نمایش برویم.
با مراجعه به بخش ابزارک ها، خواهید دید که یک ابزارک جدید با نام Social Media Widget اضافه شده است. آن را به محل مورد نظر خود درگ کنید.
به عنوان مثال ما آن را در سایدبار سایت خود اضافه کردیم. از فیلد Title عنوان ابزارک را وارد کنید.
یک سری تنظیمات دیگر مانند اندازه ها، استایل، شفافیت، انیمیشن ها و افکت ها و … نیز در این بخش قابل تنظیم است.
حال برای اینکه آدرس شبکه های اجتماعی مد نظر خود را وارد کنیم، کافیست بخش Social Networking را در همین تنظیمات ابزارک باز کنید. لیست شبکه های اجتماعی را خواهید دید و در کنار آن یک فیلد قرار دارد که باید لینک آدرس صفحه اجتماعی خود را در آن سایت، وارد کنید.
همچنین علاوه بر Sociak Networking، تب های دیگری نیز دارد که در اصل دسته بندی شبکه های اجتماعی بر اساس کاربرد آن هاست. مثلا اگر یک شبکه اجتماعی صرفا برای آپلود ویدئو است، پس باید بخش Images and Videos را باز کنید تا فیلد سایت هایی مانند یوتوب را ببینید. بر اساس نوع شبکه اجتماعی و صفحاتی که دارید، آدرس هر شبکه اجتماعی را در فیلد مربوطه وارد کنید. پس از وارد کردن لینک ها، آن را ذخیره کنید.
حال اگر به سایت مراجعه کنید، خواهید دید که آیکون های شبکه های اجتماعی شما در مکان مدنظر شما قرار گرفته است و کاربران می توانند روی آن آیکون ها کلیک کنند و وارد صفحات شما در شبکه های اجتماعی شوند و به این صورت آن ها را جذب صفحات خود می کنید تا تعامل کاربران با شما و البته برندینگ شما بالا برود.
یک بار دیگر هم می گویم که امروز در اکثر قالب های وردپرسی، مخصوصا قالب های حرفه ای، این بخش به طور پیشفرض در تنظیمات قالب وجود دارد. حتی اگر وجود نداشته باشد و شما با HTML و CSS آشنا باشید، نیاز به افزونه ندارید و می توانید از طریق درج کد، این آیکون های شبکه های اجتماعی را در هر جایی که بخواهید قرار دهید. اما اگر قالب شما این امکان را ندارد و کد نویسی هم نمی دانید، می توانید از این افزونه استفاده کنید و به راحتی آب خوردن، لینک صفحات شبکه های اجتماعی خود را در ابزارک های سایت خود قرار دهید تا در معرض دید کاربران و مخاطبان سایت شما قرار بگیرد.
این افزونه تقریبا از تمام شبکه های اجتماعی پشتیبانی می کند و همچنین می توانید استایل آیکون ها را بر اساس سلیقه خود کمی سفارشی سازی کنید.
امیدواریم این آموزش تصویری نیز برای شما مفید بوده باشد. اگر سوال یا نظری دارید، خوشحال می شویم که از بخش نظرات همین مطلب با ما در میان بگذارید.
افزونه Social Media Widget را می توانید به صورت رایگان از لینک زیر دانلود کنید.