در این آموزش می خواهید یاد بگیریم که برای جلوگیری از نظرات اسپم و هرزنامه در وردپرس چه کاری را باید انجام دهیم. نظرات اسپم همان نظراتی هستند که به صورت اتوماتیک توسط ربات های اسپمر در سایت های مختلف گذاشته می شود. حتما در سایتتان پیش آمده است که کامنت هایی را دیده اید که به زبان های روسی یا چینی و … بوده اند و ایمیل های عجیب داشته اند و شامل لینک بوده اند و همچنین هیچ ارتباطی با سایت شما نداشته اند. این ها همان نظرات اسپم هستند که باید درج آن ها در سایت جلوگیری کنیم. افزونه Akismet این کار را به بهترین شکل برای شما انجام می دهد.
گاهی نظرات اسپم یکی دو تا نیستند و ممکن است چند صد نظر اسپم در سایت شما درج شود! بنابراین آن موقع دیگر کنترل آن سخت خواهد شد. پس جلوگیری از نظرات اسپم در وردپرس را خودمان ابتدا باید انجام دهیم و پیش گیری کنیم.
در چک لیست امنیت وردپرس نیز به اهمیت جلوگیری از اسپم پرداخته ایم که می توانید این چک لیست را به صورت رایگان از این لینک دانلود کنید.
افزونه Akismet که توسط شرکت سازنده وردپرس (Automattic) ساخته شده است و بهترین افزونه ضد اسپم در وردپرس می باشد. این افزونه تا کنون بیش از 5 میلیون نصب فعال داشته است و امتیاز آن در وردپرس 4.5 از 5 است.
افزونه Akismet را می توانید به صورت رایگان از پایین همین مطلب دانلود کنید.
آموزش جلوگیری از نظرات اسپم در وردپرس با افزونه Akismet
افزونه Akismet به طور پیشفرض با وردپرس روی سایت شما نصب می شود و شما باید آن را فعال کنید. اما اگر آن را پاک کرده اید، می توانید از پایین همین مقاله آن را به صورت رایگان دانلود و نصب کنید.
پس از نصب افزونه و فعال سازی آن، شما باید کلید API افزونه را از طریق سایت Akismet دریافت کنید تا افزونه به طور کامل برای سایت وردپرسی شما فعال شود. برای دریافت کلید API باید در سایت WordPress.com عضو باشید و لاگین کرده باشید. به دلیل این که این سایت فیلتر است، پس باید عملیات دریافت API را با ف ی ل ت ر شکن انجام دهید.
پس از فعال سازی افزونه، پیغامی را در بالای پنل مدیریت خود خواهید دید. روی گزینه آبی رنگ که عبارت “حساب کاربری خود را تنظیم کنید” دارد کلیک کنید.
به صفحه ای هدایت می شوید که یک فیلد برای وارد کردن کد API قرار دارد. اما ابتدا باید این کد را دریافت کنیم. بنابراین روی گزینه “دریافت کلید API” کلیک کنید.
در اینجا شما به سایت Akismet هدایت می شوید. در صفحه باز شده روی گزینه Activate Akismet کلیک کنید.
افزونه Akismet پلن های پولی نیز دارد. اما ما با همان پلن رایگان می توانیم کار خود را انجام دهیم. برای فعال سازی پلن رایگان، روی Add Personal Subscription کلیک کنید.
با اینکه پلن رایگان را انتخاب کرده ایم، اما از شما می خواهد که مبلغی را به تیم سازنده اهدا کنید. شما می توانید این مبلغ را روی صفر تنظیم کنید تا نیازی به پرداخت هزینه نباشد. پس از آن که هزینه را روی صفر قرار دادید، روی گزینه Create Subscription کلیک کنید.
حال خواهید دید که به شما یک کد API نمایش می دهد. این کد را کپی کنید.
کد کپی شده را در تنظیمات افزونه Akismet در داخل سایت خود قرار دهید و روی گزینه ارتباط با کلید API کلیک کنید.
حال افزونه به طور کامل فعال شده است و از نظرات اسپم در سایت جلوگیری خواهد کرد. اما این افزونه تنظیماتی نیز دارد.
با زدن تیک نظرات، تعداد نظرات تایید شده هر شخص در قسمت دیدگاه ها نمایش داده می شود.
و در قسمت سخت گیری، اگر بخواهید نظرات اسپم به طور مستقیم از سایت شما بلافاصله پاک شوند، گزینه اول را انتخاب کنید. اما اگر می خواهید قبل از حذف یک مروری بر این نظرات داشته باشید، گزینه دوم را انتخاب کنید تا نظرات اسپم در بخش اسپم (جفنگ) دیدگاه ها نگهداری شود. البته پس از گذشت 15 روز، نظرات اسپم در این بخش نیز پاک خواهند شد.
به همین راحتی توانستید جلوگیری از نظرات اسپم در وردپرس را در سایت خود فعال کنید تا دیگر هیچ نظر اسپمی در سایت خود مشاهده نکنید. این کار علاوه بر جلوگیری از اسپم، باعث افزایش امنیت در وردپرس نیز خواهد شد.
روال کار این افزونه به این صورت است که یک دیتابیس بزرگی از اسپمر های شناسایی شده در دنیا دارند که ویژگی های ربات های اسپمر را می دانند و هر وقت از سمت این ربات ها کامنتی ارسال شود، این افزونه آن را شناسایی می کند و از درج آن در سایت شما جلوگیری می کند.
امیدواریم این آموزش نیز برای شما مفید بوده باشد. اگر نظر یا سوالی در رابطه با این مطلب دارید، از قسمت نظرات همین مطلب برای ما ارسال کنید.
افزونه Akismet Anti-Spam را می توانید به صورت رایگان از لینک زیر دانلو1د کنید.
مقالاتی که در حوزه امنیت وردپرس پیشنهاد می کنیم که بخوانید:
- مقاله جامع افزایش امنیت وردپرس
- چک لیست امنیت وردپرس
- ایجاد کد امنیتی گوگل در وردپرس با افزونه Google Captcha
- افزایش امنیت وردپرس با محدود کردن دفعات ورود کاربران به پنل کاربری
- تغییر پیشوند جدول های وردپرس با افزونه Change Table Prefix برای افزایش امنیت
- بک آپ گیری از دیتابیس وردپرس به صورت خودکار و دستی با افزونه WP-DB-Backup
- CDN چیست؟ چگونه کار می کند و چه تاثیری بر سئو دارد؟
- نکات مهمی که هنگام انتخاب هاست خوب باید رعایت کنید