تمام دوره های فصل وردپرس رایگان شدند!!!

کارو کانتنت

لیست انواع کد های ارور ها در سایت ها و آشنایی با هر خطا

ارور های سایت و مرورگر

چه به عنوان وبمستر و طراح سایت و چه صرفا به عنوان کاربر عادی، در سایت های مختلف با انواع ارور ها برخورده اید. این خطا ها معمولا با یک کد نمایش داده می شود و هر کد نشانگر نوع خطا است. یعنی با همان کد می تواند فهمید مشکل از کجاست تا راحت تر بتوانید آن را رفع کنید. حال در این مقاله ما لیست انواع ارور های سایت را آورده ایم و دلیل آن را گفته ایم. به عنوان یک وبمستر یا طراح سایت باید این خطا ها را بشناسید تا در صورت برخورد با هر کدام، بدانید چاره کار کجاست.

البته این مقاله در آینده آپدیت نیز خواهد شد و روش رفع این ارور های سایت را نیز به شما خواهیم گفت. اما همین توضیحات نیز به شما راه رفع ارور را می گوید. با ما در این مقاله نیز همراه باشید.

ارور 404 Not Found

معروف ترین ارور در رده ارورهای 4XX می باشد. به زبان ساده در سمت مرورگر یک صفحه و یا آدرسی درخواست می شود و این آدرس و یا صفحه وجود ندارد. حال ممکن است به خاطر اشتباه تایپی آدرس وجود نداشته باشد و یا قبلا وجود داشته و دیگر وجود ندارد. این نوع خطا برای سئو سایت ضرر دارد و پیشنهاد می شود به شکل اصولی رفع کنید و برای مانیتورینگ این نوع خطاها ابزار سرچ کنسول نیز وجود دارد (در این مورد در دوره جامع سئو مفصل صحبت کرده ایم).

ارور 403 Forbidden

این خطای معروف ممنوع بودن آن صفحه را به شما می گوید. به عبارتی شما به هر دلیلی حق دسترسی به آن صفحه و یا سایت را ندارید. این مشکل زمانی که تحریم باشیم بیشتر به چشم میخورد. راه حل ها به این شکل است، استفاده از VPN در زمان تحریم بودن و یا پاک کردن کش و کوکی مرورگر و تست دوباره آن با VPN ، بررسی آدرس سایت جهت صحت آن، وجود تداخل در افزونه ها و قالب های وردپرس، جوملا و … که در این شرایط بهتر است تک تک افزونه و قالب ها را غیرفعال و دوباره تست کنید.

این مطلب را هم بخوانید:  ریست کردن وردپرس با افزونه WP Reset

ارور 401 Unauthorized

معنی این خطا این است که به احتمال زیاد شما در پی تلاش برای رفتن به یک صفحه هستید ولى ظاهرا اطلاعات مثل پسورد و یا یوزرنیم شما صحیح نمی باشد. و یا آدرسی که تایپ کرده هستید اشتباه است، و یا دسترسی شما به پایان رسیده باشد. مثلا در برخی سایت های اشتراک ماهانه بدون آنکه پیغامی ارسال کنند که مشکل چیست بعد از پایان اشتراک این خطا را نشان میدهند که جالب نیست، و بهتر است با مدیر سایت در ارتباط باشید.

ارور 400 Bad Request

به معنی درخواست بد یا نامناسب است، جهت رفع آن ابتدا مطمئن باشید آدرس صفحه وبسایت را درست وارد می کنید و سپس کوکی و کش سیستم خود را پاک کنید و دوباره تست کنید. از طرفی باید بررسی کنید که آیا این خطا فقط برای یک سایت رخ می دهد یا سایت های دیگر هم این خطا را مشاهده می کنید. اگر مورد دوم باشد به احتمال زیاد مشکل اصلی در سیستم شما و یا ارائه دهنده خدمات اینترنتی هست که شما استفاده می کنید.

انواع خطا های سایت

ارور 504 Gateway Timeout

این معنی را می دهد این خطا که یک سرویس دهنده (سرور) پاسخی به موقع از سرویس دهنده ی دیگر که در تلاش برای بارگذاری صفحه ی وب یا تکمیل درخواست مرورگر است، را دریافت نکرده است. به بیان دیگر در بیشتر مواقع خارج از کنترل شما است تا بتوانید این خطا را رفع کنید و یا برقراری ارتباط با آن دستگاه فاقد سرعت کافی است چرا که هر قدر اتلاف زمان در سرور دیگر بیشتر باشد احتمال رخ دادن این خطا بیشتر می شود. پیشنهاد می شود با یک پراکسی دیگر و یا اینترنت دیگر و یا در زمان دیگر تست کنید.

ارور 503 Service Unavailable

بیشتر مواقع این خطا به این دلیل رخ می دهد که سرویس دهنده یا سرور بسیار مشغول است یا اینکه تعمیراتی در مورد آن در حال اجرا است. گاهی ممکن است به دلیل محدودیت های اتصال، کنترل گر پهنای باند، منابع سیستم کلی، خرابی ایمنی هایی باشد و یا با ارتقای ورژن پی اچ پی سرور حل شود و با وجود برخی افزونه ها و یا داشتن تداخل بین کدها این نوع ارور را نمایش دهد. رفع این نوع خطاها راهکارهای زیادی دارد.

این مطلب را هم بخوانید:  آموزش افزایش حجم آپلود در وردپرس (5 روش مختلف رفع این محدودیت)

ارور 502 Bad Gateway

به دلیل بروز مسائلی بین سرورهای آنلاین که خارج از کنترل شما است رخ می دهد. با این حال گاهی اوقات هیچ مسئله خاصی وجود ندارد بلکه مرورگر شما فکر می کند این مشکل مربوط به تجهیزات شبکه خانگی شما است و یا علت دیگری دارد که خارج از کنترل شما است، ولی غالبا این ارور یک خطای شبکه ای بین سرورهای اینترنت است، به این معنی که این خطا ناشی از رایانه یا ارتباط اینترنتی شما نیست.

ارور 500 Internal Server

این نوع ارورها مشخص نمی کند که دقیقا مشکل چه چیزی هست و گاهی نیاز است که شما برخی ارورهای رده 5XX را رفع کنید تا ارور 500 هم نیز رفع شود. گاهی ممکن است به دلیل مشکلات سیستم، اینترنت کاربر، کوکی و کش این نوع خطاها رخ دهد و گاهی هم به خاطر خطا در کدنویسی و مشکلات در تنظیمات سرور و هاست این خطا رخ دهد.

ارور 408 Request Timeout

این ارور به معنای پایان رسیدن مهلت زمانی ارتباط شما با وب سایت است. زمانی که به هر دلیلی مشکلی در اینترنت شما و یا سرور سایت و یا ارتباطات بین اینترنت شما با سرور رخ می دهد این نوع خطاها به چشم بیاید. گاهی برای رفع این خطاها زدن کنترل F5 کافی هست و یا مراجعه در ساعت های دیگر و یا عوض کردن اینترنت از راه کارهای ساده و راهگشا برای عدم مشاهده این نوع خطاها می باشد.

امیدوارم این مقاله برای شما کاربردی بوده باشد. حتما سوالات و نظرات خود را در قسمت نظرات همین مطلب با ما در میان بگذارید.

حتما عضو کانال یوتیوب فصل وردپرس باشید! ما در یوتیوب دوره ها و آموزش های رایگان داریم!!!
3/5 - (10 امتیاز)
مسعود جواهری

لیسانس نرم افزار و دیپلم زبان انگلیسی دارم و بیش از 10 سال است که در زمینه طراحی سایت و سئو فعالیت می کنم. صاحب سایت های فصل وردپرس، سینما مدرن و ورتکس وب هستم اما فعالیت اصلی بنده به عنوان هم بنیان گذار سایت فرالن (فعال در حوزه آموزش آنلاین زبان های خارجی) است.

م م در 19 دسامبر 2020 - 10:06 پاسخ

سلام ارور e.exp…… چيست؟

    مسعود جواهری در 20 دسامبر 2020 - 23:09 پاسخ

    سلام خدمت شما
    متاسفانه تا حالا به چنین خطایی برنخوردم اطلاع ندارم

عارفه در 17 سپتامبر 2021 - 16:47 پاسخ

سلام جامع و جالب
مرسی

دوره های رایگان سئو و طراحی سایت در یوتیوب!