شاید بخواهید دکمه ای در صفحه قرار دهید اما با ادیتور ساده وردپرس نتوانید، یا می خواهید یک جدول ساده قرار دهید، یا می خواهید یک باکس رنگی یا آیکون و … قرار دهید اما با ابزار های ساده وردپرس امکانش نباشد. در اینجا شما باید سراغ افزونه های صفحه ساز بروید. البته افزونه های معروفی مانند Elementor یا Visual Composer وجود دارند که به شدت حرفه ای و البته سنگین هستند! شاید شما آنچنان هم به این افزونه های سنگین نیاز نداشته باشید. اینجاست که افزونه Shortcodes Ultimate به کمک شما می آید.
با استفاده از افزونه Shortcodes Ultimate به سادگی می توانید انواع دکمه ها، جدول، نقل قول، باکس، آیکون و … به محتوای خود در قالب شورتکد اضافه کنید. چون قرار نیست به صورت ویژوال صفحه ساز داشته باشید، دیگر نیازی نیست محتوای خود را بخش بندی کنید و کار نوشتن را سخت کنید. داخل همان متن و محتوای خود می توانید از المان های این افزونه مفید استفاده کنید و المان های مورد نظر خود را مانند دکمه و … به صفحه اضافه کنید.
افزونه WordPress Shortcodes Plugin — Shortcodes Ultimate تا کنون بیش از 800 هزار نصب فعال داشته است و امتیاز 5 از 5 را از کاربران وردپرس دریافت کرده است. این افزونه را به صورت رایگان از پایین همین مطلب دانلود کنید.
آموزش افزونه Shortcodes Ultimate، درج انواع المان ها به سادگی یک شورتکد
پس از نصب و فعال سازی افزونه، منو Shortcodes به داشبورد وردپرس اضافه می شود. در این قسمت شما لیست شورت کد های افزونه را می توانید ببینید و اطلاعاتی در مورد آن ها به دست آورید.
حالا اگر به بخش ایجاد نوشته یا برگه مراجعه کنید، خواهید دید که یک دکمه به بالای ادیتور وردپرس به نام “Insert Shortcode” اضافه شده است.
با کلیک روی این گزینه، لیست المان هایی که این افزونه دارد نمایش داده می شود تا شما المان مورد نظر خود را انتخاب کنید.
به عنوان مثال می خواهیم یک متن دو ستونه در صفحه قرار دهیم. کافیست روی Columns کلیک کنیم، و سپس در پنجره ای که باز می شود، تنظیمات آن را مشخص می کنیم. مثلا داخل همین المان columns بخش Content را داریم. در اینجا خود افزونه دو ستون برای ما ایجاد کرده است و یک محتوای دمو هم داخل آن قرار داده است. کافیست به جای محتوای دمو، محتوای خودمان را بنویسیم.
پس از وارد کردن محتوا، Insert Shortcode را کلیک می کنیم و می بینیم که محتوا همراه با شورت کد ها اضافه می شوند و سپس پست را منتشر می کنیم.
و حالا در سایت می بینیم که به سادگی یک متن دو ستونه درج کردیم.
همانطور که دیدید، این افزونه شورت کد های زیادی را با کاربرد های متنوع دارد. ما به عنوان مثال یک نمونه دیگر از این شورت کد ها را در اینجا مثال میزنیم. در لیست شورت کد ها این بار گزینه Button را انتخاب می کنیم تا یک دکمه در صفحه داشته باشیم. دکمه ویژگی های مختلفی مانند متن دکمه، لینک، استایل، رنگ بندی، سایز، تراز و … دارد. در این پنجره تنظیمات دکمه نیز همین موارد را باید مشخص کنیم.
پس از آن که تنظیمات دکمه را انجام دادید، گزینه Insert Shortcode را کلیک کنید تا شورت کد در صفحه قرار بگیرد. البته قبل از درج شورت کد، می توانید از طریق گزینه Live Preview، یک پیشنمایش از خروجی ببینید. چون این افزونه قابلیت ادیت همان شورت کد را به سادگی محیط ویژوال ندارد، پس بهتر است همیشه ابتدا پیش نمایش را ببینیم و سپس کد را درج کنیم تا دیگر نیاز نباشد برای ادیت آن را کامل حذف کنیم و دوباره بسازیم.
همانطور که در تصویر زیر می بینید، یک دکمه با آیکون در صفحه قرار دادیم. البته استایل بهتری نیز می توانید اعمال کنید . همچنین اگر قالب شما فونت داشته باشد، فونت دکمه نیز متناسب با قالب شما خواهد بود. در این جا ما یک قالب پیشفرض وردپرس را نصب کرده ایم و طراحی و فونت خاصی ندارد.
افزونه Shortcodes Ultimate را می توانیم جزو افزونه های صفحه ساز در نظر بگیریم. اما این افزونه به دلیل سادگی آن، بسیار سبک تر از افزونه های صفحه ساز دیگر مانند افزونه ویژوال کامپوزر یا افزونه المنتور است. البته این افزونه ها بسیار حرفه ای تر هستند اما پیشنهاد ما به شما این است که اگر دیزای خاصی در صفحه خود نیاز ندارید و صرفا کار شما با درج دکمه، جدول، ستون، تب و … راه می افتد و نیاز زیاد هم ندارید، می توانید از این افزونه استفاده کنید.
امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را برده باشید. اگر سوال یا نظری دارید، خوشحال می شویم از قسمت نظرات همین مطلب با ما در میان بگذارید. ما به نظرات شما دلگرمیم.
افزونه Shortcodes Ultimate را می توانید به صورت رایگان از لینک زیر دانلود کنید.