قطعا تا به حال خواسته اید که لینک سایت خود را در جایی مانند شبکه های اجتماعی قرار دهید اما دیده اید که لینک شما بسیار طولانی است. یا حتی بد تر از آن، ممکن است لینک شما فارسی باشد و وقتی آن را کپی می کنید، کلی کاراکتر های %20 به شما نمایش داده می شود. در این مقاله به شما آموزش می دهیم که چگونه لینک های خود را کوتاه کنید تا علاوه بر ظاهر منظم، حفظ کردن آن برای کاربرانتان راحت تر نیز باشد، که این خود امری مهم در بازاریابی اینترنتی می باشد. با آموزش یک افزونه کوتاه کننده لینک وردپرس همراه ما باشید.
شاید با خود بگویید که وقتی سرویس هایی مانند bit.ly وجود دارند، چرا یک افزونه برای این کار نصب کنیم. بله شما می توانید با استفاده از این سرویس ها لینک کوتاه برای خود تولید کنید اما توجه داشته باشید که لینک های تولید شده توسط این سرویس ها، تحت دامین شما نیست. این کار دو نقطه ضعف مهم دارد:
- وقتی این لینک را در شبکه های اجتماعی یا سایت های دیگر قرار می دهید، از نظر سئو اعتباری به سایت و دامین شما منتقل نمی شود.
- به دلیل این که در ظاهر مشخص نیست که این لینک ها به چه سایتی هدایت می شوند، برخی از کاربران روی آن ها کلیک نمی کنند. چرا که کلاهبرداری های بسیاری از طریق این لینک های نامعلوم انجام می شود.
پس در این آموزش به شما خواهم گفت چطور لینک کوتاه تحت دامین خود و حتی با حروف دلخواه خود تولید کنید تا دیگر این نقاط ضعف را نداشته باشید.
افزونه ای که برای این کار می خواهیم آموزش دهیم، افزونه URL Shortener است. این افزونه یکی از افزونه های خوب در این زمینه است و تا کنون بیش از 4 هزار نصب فعال داشته است و امتیاز 3.5 از 5 را از کاربران وردپرس دریافت کرده است.
این افزونه را می توانید به صورت رایگان از پایین همین مطلب دانلود کنید.
آموزش ساخت لینک کوتاه در وردپرس
پس از نصب و فعال سازی افزونه، گزینه Short Links به پنل مدیریت وردپرس اضافه می شود.
در این منو از طریق گزینه Add link می توانید لینک کوتاه جدیدی بسازید. اما قبل از آن می توانید برای انواع مختلف لینک ها دسته بندی بسازید و لینک ها را دسته بندی کنید. برای این کار به منوی Categories مراجعه کنید.
در این صفحه می توانید دسته بندی های خود را ایجاد کنید.
حال به همان منوی Add link مراجعه کنید. در این صفحه در قسمت اول یعنی Short Link آدرس کوتاه شده خود را وارد می کنید.
به عنوان مثال می خواهیم لینک wpseason.com/google-analytics را کوتاه کنیم. پس می توانیم در این فیلد عبارت ga که مخفف شده google analytics است را وارد کنید. نیازی نیست مخفف باشد و شما می توانید هر حروف دیگری را در این جا قرار دهید تا به آخر دامین شما اضافه شود.
در قسمت Redirect To نیز مشخص می کنید که لینک ساخته شده به چه آدرسی هدایت شود. مثال ما در اینجا wpseason.com/google-analytics بود پس همین لینک را وارد می کنیم.
در قسمت Redirection Method نیز نوع ریدایرکت را مشخص می کنید. معمولا همان گزینه اول مناسب تر است.
سپس روی گزینه Add link کلیک کنید تا لینک شما ایجاد شود.
حال اگر کسی آدرس wpseason.com/ga را وارد کند، به صورت خودکار به آدرس wpseason.com/google-analytics هدایت می شود. به این صورت توانستید لینک های خود را تحت دامین خود کوتاه کنید تا در جا های مختلف استفاده کنید.
لینک های تولید شده می تواند تنظیمات زیادی داشته باشد. به عنوان مثال در تب Advanced می توانید برخی از این تنظیمات را مشاهده کنید.
در منوی Short links نیز لیست لینک هایی که تا کنون ایجاد کرده اید را می توانید مشاهده و یا ویرایش کنید.
در بخش Settings نیز می توانید همان تنظیمات پیشرفته لینک را به صورت پیشفرض تغییر دهید. اگر می خواهید لینک های شما تنظیمات پیشرفته تری را به صورت پیشفرض داشته باشند، می توانید از این بخش اقدام کنید.
به این صورت توانستید لینک کوتاه تحت دامین خود ایجاد کنید. اگر سوال یا نظری در رابطه با این آموزش دارید، می توانید از قسمت نظرات همین مطلب با ما در میان بگذارید.
افزونه URL Shortener را می توانید به صورت رایگان از لینک زیر دانلود کنید.
با سلام و احترام
و با تشکر از آقای جواهری عزیز بابت ارائه این مقاله مفید.
سلام خدمت شما
ممنون از لطف شما
موفق باشید
مطلب بسیار مفیدی بود – سپاس از شما