همانطور که می دانید یکی از مهم ترین فاکتور های کاهش سرعت لود سایت، تصاویر سایت هستند. شما باید حجم تصاویر سایت خود را بهینه کنید. اما کاهش حجم تک تک حجم تصاویر کاری وقت گیر است. در این آموزش به شما افزونه Imsanity را معرفی کرده ایم که به راحتی می توانید کاهش حجم تصاویر سایت را در وردپرس به صورت اتوماتیک داشته باشید. در دوره آموزش سئو نیز در مورد بهینه سازی تصاویر سایت، آموزش های عملی لازم را داده ایم که پیشنهاد می کنم این دوره را حتما ببینید.
این افزونه علاوه بر کاهش حجم عکس به صورت اتوماتیک، می تواند اندازه عکس را نیز کوچک تر کند. همچنین امکان تغییر فرمت تصاویر هنگام آپلود نیز قرار دارد. به عنوان مثال می توانید مشخص کنید که اگر تصویری با فرمت PNG آپلود شد، آن را به فرمت JPG تبدیل کند. پس اگر به یک افزونه تغییر سایز اتوماتیک عکس ها و افزونه کاهش حجم تصاویر در وردپرس نیاز دارید، از این افزونه استفاده کنید.
افزونه Imsanity تا کنون بیش از 300 هزار نصب فعال داشته است و امتیاز 5 از 5 را از کاربران وردپرس دریافت کرده است. این افزونه را می توانید به صورت رایگان از پایین همین مطلب دانلود کنید.
آموزش کاهش حجم تصاویر به صورت اتوماتیک در وردپرس
بعد از فعالسازی، در قسمت تنظیمات میتوانیم گزینه imsanity را مشاهده کنیم.
پس از کلیک بر روی گزینه Imsanity تنظیمات افزونه باز می شود. در این مرحله می توانیم مشخص کنیم عکس هایی که آپلود می شوند اگر اندازه عکس بزرگباشد، میتوانیم تنظیم کنیم سایز این عکس ها را کوچک کند. در سایتها معمولا سایزهای خیلی بزرگ استفاده نمی شود. در متن نوشته ها زمانی که عکس می گذاریم طبیعتا میزان سایزهای چندهزار پیکسلی چندان فایده ای ندارند.
از قسمت Images uploaded within a page/post (1) می توانیم مشخص کنیم عکس هایی که در برگه ها یا پست هایمان منتشر می شود چند پیکسل باشد. برای مثال حداکثر 700 پیکسل را انتخاب می کنیم. تغییر اندازه بر اساس مقیاس عکس انتخابی، عکس را کوچک می کند و جای نگرانی در مورد تنظیم نبودن سایز عکس نیست.
در قسمت image uploaded directly to the Media Library (2) می توانیم تنظیم کنیم عکس هایی که مستقیما از طریق Library آپلود می کنیم چه سایزی باشند.
ازقسمت,…) image uploaded elsewhere(theme, header(3) جاهای دیگر مثل Header تم ها و بک گراند تم ها و… با چه سایزی ذخیره شوند. یعنی اگر سایزشان بیشتر بود با چه سایزی آن ها را کوچک کند.
در قسمت JPG Image quality(4) مشخص میکنیم کیفیت عکس به چه شکل باشد.
از قسمت convert BMP to JPG (5) میتوانیم تنظیم میکنیم در صورتی که فرمت عکس انتخابی BMP باشد به JPG تبدیل کند .
همینطور از قسمت convert PNG to JPG(6) میتوانیم مشخص کنیم در صورتی که فرمت عکس انتخابی PNG باشد به JPG تبدیل کند .
سپس ذخیره تغییرات را کلیک می کنیم.
حال اگر به عنوان مثال در یک نوشته تصویری را آپلود کنیم، طبق تنظیمات بالا آن تصویر تغییر سایز، کیفیت و فرمت می دهد.
امیدواریم این آموزش به شما کمک کرده باشد. اگر سوال یا نظری دارید، خوشحال می شویم در قسمت نظرات همین مطلب با ما در میان بگذارید.