کارو کانتنت

13 راه برای کاهش نرخ پرش (Bounce Rate) و افزایش نرخ تبدیل (Conversions Rate)

reduce bounce rate

بازدید بیشتری برای سایت خود می خواهید؟ فروش بیشتری در سایت می خواهید؟ عضویت های بیشتر و ایمیل های بیشتر از کاربرانتان می خواهید؟ می خواهید مشتریان بیشتری به دست آورید؟ درصدی از این اهداف از طریق کنترل نرخ پرش یا Bounce rate امکان پذیر است. اگر درصد نرخ پرش (Bounce Rate) سایت شما بالا باشد، یعنی کاربران سایت شما وقتی وارد سایت می شوند و صفحه فرود شما را مشاهده می کنند، سریعا از آن خارج می شوند و آن ها هدفی که شما دارید را انجام نمی دهند و در نتیجه نرخ تبدیل شما یا همان Conversion کاهش پیدا می کند. نرخ پرش یا Bounce Rate عددی است که هر چه کمتر باشد بهتر است.

یکی از راه های افزایش نرخ تبدیل (Conversion Rate) این است که صفحات فرود یا همان Landing Page های بیشتری داشته باشید. بر اساس یک تحقیق در سال 2013 توسط HubSpot مشخص شد که شرکت هایی که بیش از 40 صفحه فرود دارند، نسب به شرکت هایی که کمتر از 5 صفحه فرود دارند، 12 برابر مشتری بیشتری جذب می کنند! وقتی شما متوجه می شوید که نرخ پرش یک صفحه فرود (Landing Page) بالا است، پس قطعا نیاز دارید که آن صفحه فرود را دوباره طراحی کنید تا آن را بهینه کنید.

کاهش دادن نرخ پرش، باعث افزایش نرخ تبدیل می شود. برای این که کسب و کار اینترنتی خود را رشد دهید، باید با ساختار تبدیل کاربر به مشتری (چرخه تبادل) آشنا شوید و یک استراتژی محتوایی خوبی داشته باشید.

میخوای سئو رو کامل یاد بگیری؟ عالیه! در دوره آموزش سئو، تمام آنچه که برای بهبود سئو سایت خود نیاز دارید را گفته ایم!

conversion architecture

در این مقاله به این مفاهیم نیز می پردازیم و به شما خواهیم گفت که کسب و کار های اینترنتی بزرگ چه کاری را انجام می دهند که ترافیک سایت آن ها افزایش پیدا کند و در نهایت نرخ تبدیل آن ها افزایش پیدا کند. همچنین اگر دنبال نکات کامل تر و حرفه ای تری بعد از این مقاله هستید، پیشنهاد ما کتاب الکترونیکی “راهنمای سریع افزایش فروش سایت” است که می توانید از سایت ما در بخش محصولات، تهیه کنید. خواندن این کتاب را به شدت به شما توصیه می کنم و حتما روی فروش و درآمد شما تاثیر خواهد داشت.

نرخ پرش (Bounce Rate) چیست؟

ابتدا باید بگویم که نرخ پرش هر چه کمتر باشد بهتر است. اگر نرخ پرش سایتتان بالا است، یعنی یا استراتژی خوبی ندارید و یا افرادی که وارد سایت شما می شوند، افرادی نیستند که خدمات شما را بخواهند و یا در طراحی تجربه کاربری سایت شما مشکلی وجود دارد.

نرخ پرش یعنی این که وقتی کاربر وارد یکی از صفحات سایت شما می شود، بدون این که صفحات دیگری را از سایت شما ببینید صفحه را ترک کند. نرخ پرش یک عدد به درصد از کاربران سایت شما است که وارد سایت شما می شوند و از همان صفحه که وارد شده اند، خارج می شوند. بدون کلیک روی هیچ لینک دیگری در سایت شما.

نرخ پرش بالا می تواند به این معنا باشد که سایت شما و محتوای آن جذابیت لازم را ندارد و یا صفحات فرود شما به صورت درست طراحی نشده اند. 13 روشی که در ادامه توضیح می دهم، روش هایی ثابت شده هستند که باعث می شود نرخ پرش شما را کاهش و نرخ تبدیل شما را افزایش دهد.

افزایش نرخ تبدیل یعنی افزایش درآمد شما! در کتاب افزایش نرخ تبدیل، راهکار های معرکه ای را برای این کار گفته ایم!

1. خوانایی محتوایتان را بهبود دهید

یکی از دلایلی که بازدید کنندگان سایت شما را ترک می کنند، خوانا نبودن مطالب است. محتوای شما باید خوانا و واضح باشد. مخصوصا پاراگراف های طولانی که همیشه کاربران را می ترساند! در محتوای بسیاری از سایت ها متن هایی را می بینیم که محتوای خوبی دارند اما قالب نوشتن آن ها وحشتناک است. این باعث می شود که نرخ پرش و نرخ خروج (Exit Rate) سایت شما افزایش پیدا کند.

chunk paragraph

بنابراین کاربر فرصت نگاه سطحی به محتوا را هم نخواهد داشت. پس قالب محتوای شما باید خوانی راحتی داشته باشد. برای مثال عنوان ها را بزرگ و بولد کنید. از زیر عنوان ها استفاده کنید. و همچنین از لیست های نشانه دار نیز استفاده کنید.

Standard paragraph

چند توصیه برای این که محتوای سایت شما خوانا باشد:

  • از زیر عنوان ها در محتوا استفاده کنید
  • از لیست های علامت دار استفاده کنید
  • از نمودار، تصویر، نقل قول و … استفاده کنید
  • کلمات کلیدی را بولد کنید. البته مراقب باشید که زیاد از حد این کار را انجام ندهید
  • در محتوایتان سوال زیاد بپرسید تا ذهن کاربر با محتوا درگیر شود
  • محتوای خود را با عبارت “نتیجه گیری” تمام کنید. این باعث می شود که کاربر با خواندن چند جمله کوتاه، بتواند کاری که در محتوا به او گفته اید را استفاده کند و خلاصه ای از محتوا را به دست آورد.

2. از پاپ آپ دوری کنید!

در یک نظر سنجی در سال 2013، 70 درصد کاربران گفتند که پاپ آپ برای آن ها آزاردهنده و بسیاری از مواقع نا مرتبط است. اکثر کاربران از پاپ آپ متنفر هستند.

annoying popup

استفاده از پاپ آپ ها، باعث آزار دادن کاربران می شود و در نهایت نرخ پرش را افزایش می دهد. وقتی کاربر هنگام خواندن یک مقاله در سایت با یک پاپ آپ مواجه می شود، بسیاری از آن ها ترجیح می دهند که سایت را ترک کنند. گاهی اوقات در این پاپ آپ ها از کلمات و روش هایی استفاده می شود که تمایل خروج کاربر را افزایش می دهد. مطمئن هستم بیشتر شما هم مانند من از پاپ آپ متنفر هستید.

از طرفی دیگر، پاپ آپ هایی هستند که باعث می شود که لیست ایمیل خود را افزایش دهید. این گونه پاپ آپ ها هم یک روشی است که مختار هستید استفاده کنید. اما اگر کسب و کاری بلند مدت و بازدید کنندگانی طبیعی می خواهید، از پاپ آپ زیاد استفاده نکنید. اگر هم استفاده می کنید، آن ها را طوری طراحی کنید که برای کاربر آزار دهنده نباشد.

بر اساس یک آمار، تنها 14 درصد کاربران به پاپ آپ جواب می دهند. در حالی است که 51 درصد کاربران تمایل به جواب از طریق ایمیل دارند.

consumer likehood

3. یک اقدام به عمل (Call to Action) متقاعد کننده بسازید

دکمه های اقدام به عمل یا همان Call to Action شما باید طوری باشد که کاربران شما در کمتر از 3 ثانیه آن را ببینند. شما تمام کارهایی که در محتوایتان انجام می دهید، با هدف این است که کاربر کاری را در سایت شما انجام دهد. این کار می تواند خرید کردن باشد و یا دادن ایمیل به شما باشد. بنابراین کاربر باید به آسانی به این عمل هدایت شود تا از صفحه خارج نشود.

یکی از بزرگترین دلایل بالا بودن نرخ پرش در کسب و کار های گسترش نیافته و کوچک، نبودن دکمه اقدام به عمل یا Call to Action است. شما باید در سایتتان کاربر را به هر نحوی از طریق دکمه کال تو اکشن هدایت به عمل خاصی کنید.

b2b websites

در ساختن این دکمه، هر نکته کوچکی به شدت می تواند تاثیر گذار باشد. در یک سایت فروش محصولات خودرو در آمریکا، تنها با اضافه کردن یک متن که به صفحه محصول هدایت می شد، توانست 17.18 درصد نرخ تبدیل را افزایش دهد! نمونه زیر همان سایت است.

car company

همچنین استفاده از رنگ سبز در طراحی دکمه فراخوان به عمل تاثیر مثبتی خواهد داشت.

البته این نکته را هم مد نظر داشته باشید که باید مشتری با محصولات و محتوای شما آشنا باشد تا عملی را در سایت شما انجام دهد. می توانید با ارائه خدماتی به صورت رایگان، کاربران را با کسب و کارتان آشنا کنید تا آن ها با شما آشنا شوند و در نهایت به شما اعتماد کنند و به شما پولی را بابت خدمات یا محصولاتتان بدهند.

call to action

4. داستان سرایی کنید

داستان برای همه شیرین است. داستان ذهن افراد را درگیر می کند. چرا که وقتی کسی داستانی را می خواند یا می شوند، با استفاده از تخیل خود، آن را در ذهن تصویر سازی می کند. اگر از داستان گویی به نحو درست استفاده کنید، فراموش کردن آن برای کاربران سخت خواهد شد.

این مطلب را هم بخوانید:  آشنایی با بخش Audience در گوگل آنالیتیکس

جمله ای از یک کارآفرین است که می گوید “داستان گویی به برند شما جان می دهد!”

بعد از اهمیت داستان گویی برند شما، باید بپردازیم به این مبحث که چگونه آن را در سایت بنویسیم و قرار دهیم.

می توان گفت تمام کاربران وقتی با یک صفحه سایت مواجه می شوند، ابتدا به صورت کلی صفحه را نگاهی کلی از بالا تا پایین می اندازند. در این حین متن ها، تصاویر و عنوان های برجسته تر مانند عنوان های بولد شده توجه آن ها را جلب می کند و آن ها را می خوانند.

بنابراین از داستان در صفحات مختلف سایتتان استفاده کنید تا کاربران را از لحاظ احساسی با برند و محصول خود درگیر کنید تا به شما اعتماد کنند.

2 نکته برای تاثیرگذاری بیشتر داستان بر مخاطب:

مشتری را قهرمان نشان دهید

اگر می خواهید داستان شما به یادماندنی باشد تا در نهایت مشتری به سود دهی برای شما برسد، مخاطب را قهرمان داستان قرار دهید.

راستگو باشید

خودتان را جای مشتری بگذارید. آیا از شنیدن دروغ خوشحال می شوید؟ آیا کسی با دروغ به شما محصول یا خدماتی ارائه دهد راضی هستید؟ آیا اگر فروشنده ای با دروغ به شما محصولی را بفروشد، او را به افراد دیگر توصیه می کنید؟

شما باید از دید آن ها همه چیز را بسنجید. اگر آن ها احساس کنند که مطالب سایت شما دروغ است، آن صفحه را خواهند بست و در نتیجه نرخ پرش سایت شما نیز افزایش پیدا خواهد کرد و دیگر آن کاربر نیز بر نخواهد گشت!

5. محتوای بلاگ خود را با محتوای درست به روز نگه دارید

محتوای به روز باعث شگفت زدگی کاربران می شود که در نهایت باعث اعتماد کاربران به سایت شما می شود و زمان بیشتری را در سایت شما می گذارنند. شما از طریق کاربران قدیمی می توانید درآمد داشته باشید، چرا که آن ها به سایت شما اطمینان دارند. البته کاربران قدیمی، کاربران جدید را نیز همراه خود می آورند که جلب اعتماد این گونه کاربران جدید بسیار راحت تر خواهد بود.

6. کلمات کلیدی با جستجوی زیاد و ترافیک بالا را انتخاب کنید

کلمات کلیدی می تواند کسب و کار آنلاین شما را بهبود دهند یا نابود کنند! کلمات کلیدی مناسب به شدت برای بهبود موتور های جستجو برای سایتتان مهم هستند. کلمات کلیدی مناسب هستند که کاربران از طریق آن به سایت های مختلف هدایت می شوند. بنابراین تمرکز خود را روی آن ها قرار دهید.

آیا می دانستید 97 درصد درآمد گوگل از طریق فروش تبلیغات کلمات کلیدی در نتایج جستجو است؟! عمده در آمد گوگل بر اساس فروش جایگاه نتایج جستجو با کلمات کلیدی است. پس باید خودتان اهمیت این موضوع را درک کنید. و البته قیمت همه کلمات کلیدی با هم یکسان نیستند. کلمات کلیدی پر طرفدار قیمت گران تری دارند.

بنابراین صرفا نوشتن یک محتوای خوب برای سایت، نرخ پرش را کم نمی کند. انتخاب کلمات کلیدی برای آن محتوا نیز تاثیر زیادی دارد تا کاربران از طریق موتور های جستجو به مقاله یا محتوای شما برسند.

وقتی کاربران به سایت و مطلب سایت شما، با استفاده از کلمات کلیدی مناسب که شما انتخاب کرده اید برسند، و مطلب شما هم برای جذب کاربر بهینه شده باشد، آن ها به سایت شما علاقه مند می شوند و ترجیح می دهند مطالب شما را بیشتر بخوانند (که باعث کاهش نرخ پرش می شود) و در نهایت با سایت و برند شما آشنا می شوند که سرانجام به اعتماد کاربر به برند و سایت شما ختم می شود.

بیشتر کاربران دفعه اول که با سایت شما آشنا می شوند خرید نمی کنند. بنابراین شما نیاز به این اعتماد سازی دارید تا برای خود در اینترنت، شهرت به دست آورید. بسیاری از سایت هایی که نرخ پرش بالایی دارند، روی اعتماد سازی کار نمی کنند.

میخوای سئو رو کامل یاد بگیری؟ عالیه! در دوره آموزش سئو، تمام آنچه که برای بهبود سئو سایت خود نیاز دارید را گفته ایم!

7. کاربران درست را جذب کنید

اگر محتوای شما عالی است ولی همچنان نرخ پرش بالایی دارید، پس کاربرانتان را اشتباه انتخاب کرده اید. وقت بگذارید و فکر کنید که کاربران شما در چه دسته ای از مردم هستند. تخصص آن ها چه باید باشد؟ سن یا جنسیت آن ها چیست؟ آیا اصلا اهل اینترنت هستند؟ و تعدادی از این سوالات از خود بپرسید تا مخاطبتان را پیدا کنید تا محتوا را برای آن ها بنویسید.

هنگام تولید محتوا همیشه دسته مخاطبان آن محتوا و سایتتان را مد نظر داشته باشد. اگر می خواهید مخاطب سایتتان را پیدا کنید، می توانید از گوگل آنالیتیکس استفاده کنید. اگر نمی دانید گوگل آنالیتیکس چیست، می توانید مقاله ” گوگل آنالیتیکس چیست؟ ” را بخوانید. با استفاده از گوگل آنالیتیکس شما می توانید ویژگی های دقیق افرادی که از سایت شما خرید می کنند و به سایت شما علاقه مند هستند را به دست آورید تا متوجه شوید چه نوع کاربرانی به خدمات و محصولات شما علاقه مند هستند تا تمرکز خودتان را روی این نوع از کاربران قرار دهید. چرا که این افراد همان ویژگی مخاطبان اصلی خدمات و محصولات شما را دارند. در دوره آموزش گوگل آنالیتیکس، به طور کامل آموزش داده ایم که چطور با استفاده از گوگل آنالیتیکس این کار را انجام دهید.

میخوای ابزار ارزشمند گوگل آنالیتیکس رو کامل و حرفه ای یاد بگیری؟ در دوره آموزش گوگل آنالیتیکس، تحلیل و بررسی سایت را کامل یاد می گیرید!

8. توضیحات متای جذاب برای جستجو کنندگان بنویسید

توضیحات متا همان چند خط جمله ای است که وقتی چیزی را در گوگل جستجو می کنید، زیر هر سایت به شما نمایش می دهد. بسیاری از افراد و شرکت ها اهمیتی به این که چه چیزی در آن جا قرار است نمایش داده شود نمی دهند و گاهی باعث می شود نرخ کلیک آن ها کم شود.

ctr curve

اما چرا این توضیحات مهم هستند؟

وقتی شما عبارتی را جستجو می کنید، در نتایج می بینید که در توضیحات زیر هر سایت، کلماتی که شما جستجو کرده اید و داخل آن چند خط است، بولد شده اند. به همین دلیل است که گوگل یا هر موتور جستجوی دیگری به آن مطلب اهمیت داده اند و در نتایج اول قرار داده اند تا کاربر با یک نگاه سطحی بتواند نتیجه مورد نظرش را انتخاب کنید.

meta description

حالا وقتی کاربر وارد سایت شما شد، دیگر بستگی به محتوای نوشته شده شما دارد تا کاربر را در سایت نگه دارید و به صفحات دیگر، او را هدایت کنید.

اگر از وردپرس استفاده می کنید، با استفاده از افزونه Yoast SEO بخش توضیحات متا را به مطالب و محصولا خود اضافه کنید تا خودتان به طور دقیق این توضیحات را بنویسید. به طوری کلی برای صفحه اصلی سایتتان نیز با استفاده از تگ meta با نام description در قسمت head سایت (داخل HTML) می توانید توضیحات سایت را درج کنید. محدودیت کاراکتر 155 کاراکتر است. بنابراین سعی کنید بیش از این مقدار توضیحات ننویسید. چرا که اگر بیش از این باشد، موتور های جستجو بقیه آن را نمایش نمی دهند و ممکن است کاربر به دلیل عدم دریافت اطلاعات کافی، سایت شما را در میان نتایج جستجو انتخاب نکند.

برای یافتن خطا های متای سایت خود نیز می توانید از ابزار گوگل سرچ کنسول استفاده کنید. آموزش این کار را در دوره آموزش گوگل سرچ کنسول به طور کامل داده ایم.

مهم ترین ابزار سئو، سرچ کنسول گوگل است! در دوره آموزش گوگل سرچ کنسول، این ابزار مهم را کامل یاد می گیرید!

2 نکته درباره نوشتن توضیحات متا جذاب و مناسب:

از کلمه کلیدی هدف استفاده کنید

کاربرد اصلی توضیحات متا برای نتایج موتور های جستجو است. بنابراین قرار دادن کلمه کلیدی هدف شما در توضیحات متا، اهمیت بسیاری زیادی دارد. البته توجه داشته باشید که در به کار بردن از کلمات کلیدی افراط نکنید که نتیجه معکوس خواهد داشت. بسیاری طبیعی این توضیحات را بنویسید.

به عنوان مثال کاربر جستجو می کند “کتاب بازاریابی اینترنتی به زبان ساده” و ما می خواهیم در نتایج حرفی برای گفتن داشته باشیم. بنابراین توضیحات متا را اینگونه می نویسیم:

برای رشد کسب و کار اینترنتی خود، کتاب بازاریابی اینترنتی به زبان ساده یک گزینه مناسب برای شما است.

همانطور که می بینید ما یک بار کتاب بازاریابی اینترنتی به زبان ساده را در توضیحات آورده ایم. همچنین از کلمه هم خانواده آن یعنی کسب و کار اینترنتی نیز استفاده کردیم.

از دکمه اقدام به عمل استفاده کنید

شاید تعجب کنید و بگویید در توضیحات که نمی توان دکمه قرار داد. بله درست می گویید. اما اگر فقط متن آن دکمه را به کاربران نمایش دهید و کاربران متوجه شوند که چیزی که دنبالش هستند، دقیقا در این سایت قرار دارد، روی سایت شما کلیک خواهند کرد.

این مطلب را هم بخوانید:  126 فاکتور مهم گوگل برای سئو: قسمت هشتم

به عنوان مثال برای همان کتاب بازاریابی اینترنتی به زبان ساده می توانیم چنین توضیحات متایی بنویسیم:

اگر به دنبال دریافت کتاب بازاریابی اینترنتی به زبان ساده هستید، فقط کافیست روی این لینک کلید کنید.

9. برای کلمات کلیدی پرترافیک، صفحات فرود مختلف بسازید

قبلا به این موضوع اشاره کردم که هر چه صفحه فرود بیشتر داشته باشید، بهتر است. افزایش تعداد صفحات فرود، نرخ کلیک را نیز افزایش می دهند. اگر به آمار گوگل آنالیتیکس سایت خود نگاه کنید، خواهید دید که اغلب مردم از صفحه اصلی سایتتان خارج می شوند و به دیگر صفحات سایت نمی روند. یعنی نرخ خروج در صفحه اصلی سایت همیشه بالاترین نرخ را دارد. بنابراین این صفحه به تنهایی باعث افزایش زیاد نرخ خروج سایت شما می شود.

exit rate

راه حل این مشکل این است که صفحات فرود بیشتری برای کلمات کلیدی پر ترافیکی که بیشتر مردم جستجو می کنند داشته باشید.

مطمئن شوید که صفحات فرود شما به راحتی کاربر را به عمل درخواستی شما هدایت کند. همچنین از صفحه اصلی سایت خود به این صفحات فرود نیز لینک دهید. توجه داشته باشید که لینک هایی که در صفحه اصلی سایت شما هستند، ارزش زیادی دارند. در کل باید کاری کنید که کاربران به راحتی چیزی را که می خواهند در سایت شما پیدا کنند.

هر چه صفحات فرود بیشتری داشته باشید، نرخ خروج کمتری خواهید داشت و در نتیجه نرخ تبدیل سایت شما را بالا خواهد برد.

افزایش نرخ تبدیل یعنی افزایش درآمد شما! در کتاب افزایش نرخ تبدیل، راهکار های معرکه ای را برای این کار گفته ایم!

چگونه صفحات فرود یا لندینگ پیج (Landing Page) بسازیم؟

بسیاری از افراد و شرکت ها، صفحات فرود زیادی نمی سازند. یکی از دلایل اصلی این است که نمی دانند چطور آن ها را ایجاد کنند. با جستجو در اینترنت صفحات فرود آماده زیادی هستند که می توانید از آن ها استفاده کنید و نیازی نیست آن ها را ابتدا خودتان طراحی کنید. سایت هایی مانند Unbounce ، Instapage  یا Onepagelove می توانند کمکتان کنند.

10. سرعت لود سایتتان را افزایش دهید

کاربران اینترنت توقع دارند که سایت در عرض 2 یا 3 ثانیه باز شود. بعد از 3 ثانیه دیگر منتظر نمی مانند و سراغ سایت رقیب شما می روند.

load time

بنابراین هر چه سرعت لود صفحات فرود شما بیشتر باشد، نرخ خروج سایت شما بیشتر خواهد بود. همچنین گوگل رسما اعلام کرده است که سرعت سایت در سئو تاثیر مستقیم دارد. چرا که وقتی کاربر در گوگل جستجو می کند و  گوگل یک سایت کند را به کاربر پیشنهاد دهد، کاربران از گوگل نیز ناراحت می شوند و کمتر به گوگل اعتماد خواهند کرد و طبیعتا گوگل این را نمی خواهد. بنابراین سرعت سایت یکی از مهم ترین معیار های سنجش هر سایت است.

پس سرعت سایت نیز یکی از معیار های موفقیت یا شکست کسب و کار آنلاین شما است.

user behavior

بر اساس آماری از Smart Insights، نشان داده شد که هر چه صفحات فرود سریع تر باز شوند، می تواند نرخ تبدیل بیشتری داشته باشد.

conversion rate load time

چگونه سرعت سایت را بررسی کنیم؟

ابزار های زیادی برای چک کردن سرعت سایت وجود دارند. یکی از آن ها Pingdom Speed test tool است. شما آدرس سایت و صفحات سایت را می توانید در این ابزار وارد کنید تا سرعت سایتتان را بررسی کنید.

pingdom index

pingdom analysis

همچنین از سایت GTmetrix نیز برای سنجش سرعت سایت خود می توانید استفاده کنید. این سایت ها علاوه بر اینکه سرعت سایت شما را اعلام می کنند، دلایل افت سرعت و راه حل آن را نیز به شما می گویند تا آن ها را رفع کنید. همچنین توصیه می کنیم که مقاله افزایش سرعت سایت را هم بخوانید.

11. لینک های خارجی را در تب جدید باز کنید

تصور کنید کاربر روی لینکی در سایت شما کلیک می کند و در همان تب باز می شود. اگر کاربر بخواهد دوباره به سایت شما برگردد، باید دکمه Back را کلیک کند. همین نکته کوچک باعث سختی کاربر می شود. علاوه بر این نرخ خروج و نرخ پرش را نیز افزایش می دهد.

bounce rate exit rate

اگر سایت شما وردپرسی است و می خواهید کنترل بیشتری روی لینک های سایتتان داشته باشید، افزونه WP External Links به کار شما می آید.

میخوای سئو رو کامل یاد بگیری؟ عالیه! در دوره آموزش سئو، تمام آنچه که برای بهبود سئو سایت خود نیاز دارید را گفته ایم!

12. سایتتان را ریسپانسیو کنید

مطمئن شوید سایت شما به طور کامل ریسپانسیو باشد. سایتتان را در دستگاه های مختلف، مرورگر های مختلف موبایل و تبلت و حتی برند های مختلف باز کنید و بررسی کنید.

افراد می توانند همه جا بروند، و این افراد موبایل دارند. بنابراین باید کاربر از همه جا، با هر دستگاهی، بتواند دسترسی به سایت شما، به صورت صحیح داشته باشد.

mobile everywhere

ما در عصر موبایل ها زندگی می کنیم. عمده کاربران کارشان را با موبایل انجام می دهند. بنابراین سایت شما حتما باید برای موبایل و تبلت بهینه سازی شده باشد.

آمار زیر نشان دهنده اهمیت موبایل است:

responsive importance

حالا با اهمیت ریسپانسیو یا واکنش گرا بودن سایت آشنا شدیم. اگر سایت شما ریسپانسیو باشد، کاربران موبایل راحت تر با سایت شما کار خواهند کرد و باعث می شود که سریع از سایت خارج نشوند و صفحات مختلف سایت شما را ببینید و مدت زمان بیشتری را در سایت شما صرف کنند. جدا از این که اگر سایت شما ریسپانسیو نباشد، اصلا گوگل شما در در نتایج جستجو های موبایلی نمی آورد!

برای بررسی ریسپانسیو بودن سایت خود می توانید از ابزار Google’s mobile friendly test استفاده کنید. کافیست لینک سایت یا صفحات سایتتان را در فیلد آنالیز این ابزار قرار دهید تا به شما بگوید سایت شما ریسپانسیو است یا نه. و اگر مشکلی در ریسپانسیو بودن سایت شما باشد، آن ها را به شما خواهد گفت. البته اگر سایت شما در گوگل سرچ کنسول ثبت شده باشد، آن جا نیز می توانید عملکرد تمام صفحات سایتتان را در موبایل و تبلت بررسی کنید و اگر صفحه ای مناسب موبایل و تبلت نباشد، به شما اعلام می کند.

13. اعتبار خودتان را نشان دهید

در آخرین نکته از اعتبار باید صحبت کنیم. اعتبار این است که مردم چقدر روی شما و سایت شما حساب می کنند. در اصل اعتبار چیزی نیست که شما تعریف کنید. کاربران اعتبار سایت را تعریف می کنند.

credibility

اگر در هر شرایطی سعی داشته باشید که به کاربران کمک برسانید، اعتبار شما افزایش پیدا می کند. هر کاری که در سایت می کنید، این نکته را مد نظر داشته باشید.

هر چه اعتبار سایت شما میان مردم بیشتر باشد، درآمد شما نیز بیشتر خواهد بود. چرا که به سایت شما مطمئن هستند و از سایت شما به خوبی استفاده می کنند و این باعث می شود که محتوای سایت شما را دنبال کنند و در نهایت به سادگی از سایت شما خارج نشوند. بنابراین باعث کاهش نرخ پرش نیز خواهد شد.

چرا مردم به راحتی از دی جی کالا، اپل، آمازون و … خرید می کنند؟ چون مردم به این سایت ها و برند ها اعتماد دارند. وقتی اعتماد باشد، فروش نیز آسان تر خواهد بود.

نتیجه گیری:

در این مقاله به راه های کاهش نرخ پرش یا همان Bounce Rate پرداختیم و سعی کردیم که نرخ تبدیل یا همان Conversion Rate را نیز افزایش دهیم. اما توجه کنید که حتی اگر نرخ پرش را هم به کمترین حد ممکن برسانید، اگر محتوای خوبی نداشته باشید، مطمئن باشید که این نرخ پرش پایین، موقتی خواهد بود. برای تولید محتوا در سایتتان، استراتژی داشته باشید. همین امروز برای تولید محتوا برنامه ریزی کنید.

با تولید محتوای خوب، شک نکنید که سایت شما همیشه در صدر خواهد بود. البته فقط با روش تولید محتوا باید صبور هم باشید. امیدواریم سایت شما و کسب و کار آنلاین شما، نمونه هایی برای مثال زدن در این زمینه شوند.

همچنین پیشنهاد می کنیم که کتاب چک لیست سئو را از سایت به صورت رایگان دانلود کنید تا در این زمینه اطلاعات بیشتری کسب کنید. البته برای یادگیری صفر تا صد سئو نیز دوره جامع سئو را به شما پیشنهاد می کنیم.

باز هم تاکید می کنم که برای بهینه سازی نرخ تبدیل و فروش سایت خود، حتما کتاب “راهنمای سریع افزایش فروش سایت” را از سایت تهیه کنید و بخوانید. با اعمال نکات گفته شده در این کتاب، در سایت شما، فروش شما حتما افزایش پیدا خواهد کرد!

افزایش نرخ تبدیل یعنی افزایش درآمد شما! در کتاب افزایش نرخ تبدیل، راهکار های معرکه ای را برای این کار گفته ایم!

در پایان ممنون خواهیم بود که نظرتان را درباره این مقاله برای ما ارسال کنید و حتی می توانید برای کامل تر کردن این مقاله، در قسمت نظرات در این باره صحبت کنید.

حتما عضو کانال یوتیوب فصل وردپرس باشید! ما در یوتیوب دوره ها و آموزش های رایگان داریم!!!
5/5 - (2 امتیاز)
مسعود جواهری

لیسانس نرم افزار و دیپلم زبان انگلیسی دارم و بیش از 10 سال است که در زمینه طراحی سایت و سئو فعالیت می کنم. صاحب سایت های فصل وردپرس، سینما مدرن و ورتکس وب هستم اما فعالیت اصلی بنده به عنوان هم بنیان گذار سایت فرالن (فعال در حوزه آموزش آنلاین زبان های خارجی) است.