تمام دوره های فصل وردپرس رایگان شدند!!!

کارو کانتنت

یادگیری طراحی سایت چقدر زمان میبرد؟

مدت زمان یادگیری طراحی سایت

در چند سال اخیر و با رشد دنیای دیجیتال، کسب و کارها در کنار کانال های فروش خود سایت را اضافه کرده اند و یا بسیاری از کسب و کارها دیگر شعبه فیزیکی ندارند و فروش خود را با سایت شروع کرده اند. نیاز به داشتن سایت برای مشاغل مختلف باعث شده تا طراحی سایت به یکی از شغل های پرتقاضا دنیا تبدیل شود.

در حال حاضر روش های مختلفی برای طراحی سایت وجود دارد و با صرف زمان 3 ماه تا یک سال می توانید وارد بازار کار شوید. مدت زمان یادگیری طراحی سایت به مسیر انتخابی شما و زمانی که صرف یادگیری می کنید، بستگی دارد. یک طراح سایت نیاز به یادگیری مهارت های مختلفی مانند CSS، HTML، Adobe Photoshop، Sketch،UX و یک زبان برنامه نویسی دارد. در این مقاله همراه ما باشید تا نقشه راه و مدت زمان یادگیری طراحی سایت را بررسی کنیم.

مدت زمان یادگیری طراحی سایت

روش های یادگیری طراحی سایت

به صورت کلی سبک یادگیری برای افراد مختلف متفاوت است و می توانید یکی از روش های زیر برای یادگیری طراحی وب سایت انتخاب کنید:

  • شرکت در دوره های حضوری یا آنلاین

تا چند سال اخیر و قبل از همه گیری کرونا، بیشتر دوره ها به صورت حضوری برگزار می شد. در این دوره ها می توانید به صورت مستقیم با مدرس تعامل داشته باشید و سوالاتان را بپرسید. دوره های حضوری نیاز به صرف زمان زیادی برای رفت و آمد دارند و اگر یک یا چند جلسه را نتوانید شرکت کنید، احتمالا مطالب برای شما مجدد تدریس نمی شوند.

با دوره های آنلاین بدون محدودیت زمانی و مکانی می توانید در هر دوره از سراسر دنیا شرکت کنید. در دوره های آنلاین نیاز به صرف زمان برای رفت و آمد ندارید و می توانید در هر ساعت از شبانه روز و هر کجا که هستید، دوره را مشاهده کنید. دوره های آنلاین، زمان یادگیری شما را کاهش می دهند و بدون محدودیت در هر زمانی که خواستید ویدئوها را مشاهده کنید. تنها عیب دوره های آنلاین عدم دسترسی به استاد برای پرسیدن سوالات است ،البته برخی از دوره ها مانند فارسی سازی قالب وردپرس که در آکادمی راست چین برگزار می شود می توانید به مدت 6 ماه با استاد تعامل داشته باشید و سوالاتتان در مورد فارسی سازی قالب و افزونه وردپرس بپرسید.

  • یادگیری به صورت خودآموز

بسیاری از افراد علاقه ای به شرکت در دوره های آموزشی ندارند و ترجیح می دهند به صورت خودآموز برنامه نویسی را یاد بگیرند. در این روش خودتان باید منابع و مسیر یادگیری را پیدا کنید. مدت زمان یادگیری طراحی سایت به صورت خودآموز بستگی به خود فرد و مدت زمانی که برای یادگیری صرف می کند، بستگی دارد.

  • شرکت در بوت کمپ طراحی سایت

بوت کمپ ها به صورت فشرده معمولا در 3 تا 4 ماه به صورت فشرده HTML، CSS و جاوا اسکریپت، یک زبان برنامه نویسی و… را آموزش می دهند. بوت کمپ ها مدت زمان یادگیری طراحی سایت را حداقل به نصف کاهش می دهند و می توانید در زمان کمی یک طراح سایت شوید.

انتخاب روش طراحی سایت

حالا که با روش های یادگیری طراحی سایت آشنا شدید به سراغ یک مرحله مهم یعنی انتخاب روش طراحی سایت می رویم. برای طراحی سایت می توانید با کدنویسی یا با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس سایت را طراحی کنید.

– یادگیری طراحی سایت با CMS های آماده

در این روش نیاز به دانش برنامه نویسی ندارد و با ابزارهای آماده مانند قالب و افزونه های وردپرس می توانید سایت را طراحی کنید. به عنوان مثال برای اضافه کردن فرم در سایت می توانید از افزونه گرویتی فرم فارسی استفاده کنید. در این افزونه فرم های آماده ای برای استفاده وجود دارد و اگر بخواهید فرم دلخواهتان را طراحی کنید، کافیست فیلدهای آماده را تنها با درگ کردن به فرم اضافه کنید.

در این روش نیاز به برنامه نویسی ندارید و آشنایی اولیه با CSS و HTML کافیس . در طراحی سایت با سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس کافیست قالب و افزونه های آماده را از سایت هایی مانند Zhaket خریداری و نصب کنید. با قالب و افزونه های آماده، مدت زمان یادگیری طراحی سایت با وردپرس کمتر از یک ماه امکان پذیر است. در این روش باید نحوه نصب وردپرس، نصب قالب، نحوه کار با وردپرس، نحوه کار با افزونه های مختلف مانند افزونه های صفحه ساز و… را یاد بگیرید. در تصویر زیر می توانید یک قالب آماده وردپرس را مشاهده کنید که همان طور که می بینید تمام امکانات یک سایت را دارند.

images 1705236070 65a3d6666df4d

– یادگیری طراحی سایت با کدنویسی

روش دیگر طراحی سایت این است که به سراغ کدنویسی بروید و تمام قسمت های سایت را با کدنویسی طراحی کنید. در این روش نیاز به دانش برنامه نویسی دارید و باید CSS، HTML ، JS و یک زبان برنامه نویسی مانند php، C#، Python را تسلط داشته باشید.

مدت زمان یادگیری طراحی سایت از پایه

خب به سراغ مهمترین قسمت مقاله برای مدت زمان یادگیری طراحی سایت برویم. برای یادگیری طراحی سایت نیاز به گذراندن موارد زیر دارید:

  • یادگیری مفاهیم اولیه (10 روز)

در ابتدای یادگیری طراحی سایت باید با اصول طراحی سایت، عناصر اصلی طراحی صفحات وب، متدهای طراحی سایت و… باید آشنا شوید و بدانید که در طراحی سایت از هر کدام از تکنولوژی ها کجا استفاده می شود. در این مرحله نمونه سایت های موفق را بررسی و تحلیل کنید.

یادگیری CSS و HTML (10 روز)

اولین قدم در طراحی سایت این است که اسکلت اصلی سایت را بچینید و برای این کار نیاز به به یادگیری HTML دارید. بعد از HTML نیاز به یادگیریCSS دارید. کدهای سی اس اس برای استایل دهی به قسمت های مختلف سایت مانند تغییر رنگ و فاصله المان ها، نوع و اندازه فونت و.. کاربرد دارد. یادگیری CSS و HTML در زمان کمی و در یک هفته الی 10 روز امکان پذیر است. تمام برنامه نویسان حرفه ای کار خود را با یادگیری CSS و HTML شروع کرده اند پس اولین قدم را محکم بر دارید و کدهای هر دو را به خوبی یادبگیرید و به صورت عملی کار کردن با تگ ها و استایل های هر دو را یاد بگیرید.

images 1705235710 65a3d4fe68106

  • یادگیری JavaScript (1 ماه)

JavaScript که به صورت خلاصه JS نامیده می شود از زبان های مورد نیاز برای طراحی ظاهر سایت است. این زبان امکان افزودن قابلیت تعاملی به سایت را دارد و سایت را جذاب تر می کند. به عنوان مثال با حرکت موس، رنگ ها را تغییر دهید و یا کارهایی مانند لایک و افزودن پست را بدون ریلود صفحه انجام دهید.

جاوا اسکریپت با داشتن فریم ورک های مختلف برای برنامه نویسی وب سایت، اپلیکیشن‌های موبایل، بازی و اپلیکیشن‌های دسکتاپ کاربرد دارد. پیش نیاز یادگیری جاوا اسکریپت CSS و HTML است و قرار نیست که کامل جاوا اسکریپت را کامل یاد بگیرید و یک ماه برای یادگیری JavaScript کافیست.

images 1705235835 65a3d57b64562

  • یادگیری ابزارهای مورد نیاز برای توسعه دهندگان وب (2 هفته)

به عنوان یک طراح سایت باید همانند یک آچار فرانسه باشید و با ابزارهای مختلف کار کنید، به عنوان یک طراح وب نیاز به استفاده از ابزارهایی مانند موارد زیر نیاز دارید:

ابزارهای تهیه نمونه اولیه

برای طراحی پروتوتایپ یا طراح اولیه از یک سایت ابزارهایی مانند Adobe XD، Moqups، Figma، Sketch  و.. وجود دارد. با این ابزارها می توانید یک نمونه اولیه از سایت را بدون کدنویسی ایجاد کنید. با ابزارهای آماده هدر، فوتر، منو، اسلایدر و.. به صفحه اضافه کنید و در مرحله بعد طرحی را که آماده کرده اید را با کدنویسی پیاده سازی کنید.

محیط توسعه یا ویرایشگر کد

محیط توسعه یا IDE نر م افزارهایی هستند که به برنامه نویسان، امکانات مختلفی برای کدنویسی می دهند. در این ابزارها می توانید کدهای مورد نیاز را بنویسید و تست کنید. از جمله ویرایشگرهای های معروف می توانید VS code، Sublime Text و Notepad++ را نام برد.

ابزارهای ویرایش عکس مانند فتوشاپ

شما به عنوان یک طراحی سایت قرار نیست که به ابزارهای ویرایش عکس تسلط داشته باشید اما نیاز به آشنایی با ابزاری مانند فتوشاپ دارید که در پیاده سازی ایده اولیه تان کمک می کند.

  • یادگیری یک زبان برنامه نویسی (3 تا 6 ماه)

مواردی که گفتیم برای ظاهر سایت یا فرانت اند است، برای بخش بک اند یا کدنویسی باید یک زبان برنامه نویسی را یاد بگیرید. در حال حاضر محبوب ترین زبان های برنامه برای طراحی سایت Python، PHP، Javaهستند. یادگیری زبان برنامه نویسی بخش زمان بر طراحی سایت است و این مورد باعث شده تا مدت زمان یادگیری طراحی سایت طولانی تر شود.

مدت زمان یادگیری طراحی سایت

  • طراحی سایت برای خودتان (1 ماه)

همانطور که قبلا گفتیم طراحی سایت نیاز به کار عملی دارید و در هر مرحله باید کار با ابزارهای مختلف را یاد بگیرید. حالا که با اصول اولیه آشنا شدید با دانشی که دارید یک سایت برای خودتان طراحی کنید. با طراحی یک سایت تستی علاوه بر تمرین می توانید یک نمونه کار هم داشته باشید.

  • یادگیری و بروز رسانی دانش (همیشه)

به عنوان طراح سایت نیاز به یادگیری ابزارهای مختلفی دارید و این یادگیری پایانی ندارد و باید همواره خودتان را بروز نگه دارید و روش ها و متدهای جدید طراحی سایت را یاد بگیرید.

حتما عضو کانال یوتیوب فصل وردپرس باشید! ما در یوتیوب دوره ها و آموزش های رایگان داریم!!!
5/5 - (1 امتیاز)
مسعود جواهری

لیسانس نرم افزار و دیپلم زبان انگلیسی دارم و بیش از 10 سال است که در زمینه طراحی سایت و سئو فعالیت می کنم. صاحب سایت های فصل وردپرس، سینما مدرن و ورتکس وب هستم اما فعالیت اصلی بنده به عنوان هم بنیان گذار سایت فرالن (فعال در حوزه آموزش آنلاین زبان های خارجی) است.

دوره های رایگان سئو و طراحی سایت در یوتیوب!