
در بعضی از سایت ها امکان ارسال پست مهمان وجود دارد. یعنی کاربران آن سایت می توانند در آن سایت مطلب منتشر کنند و در سایت مشارکت کنند. امکان ارسال پست مهمان در وردپرس نیز به کمک افزونه WP User Frontend امکان پذیر است. این افزونه بخش های مختلفی دارد اما یک بخش آن مخصوص پست های مهمان است که در این آموزش به آن می پردازیم.
قبل از هر چیزی باید بگویم که با استفاده از افزونه گرویتی فرم هم می توان ارسال پست مهمان را پیاده کرد اما این افزونه امکانات بیشتری به کاربران می دهد. مثلا کاربران می توانند پست های منتشر شده خود را ویرایش یا حذف هم کنند! البته این امکانات در تنظیمات قابل ویرایش است.
افزونه WP User Frontend تا کنون بیش از 20 هزار نصب فعال داشته است و امتیاز 4 از 5 را از کاربران وردپرس دریافت کرده است. این افزونه را به صورت رایگان از پایین همین مطلب دانلود کنید.
آموزش پیاده سازی امکان ارسال پست مهمان در وردپرس با افزونه WP User Frontend
پس از نصب افزونه و فعال سازی آن، گزینه User Frontend به داشبورد وردپرس اضافه می شود. برای ایجاد امکان پست مهمان در سایت، روی گزینه Post Forms کلیک کنید. پس از کلیک وارد صفحه ای مشابه تصویر زیر می شوید. ما باید یک فرم ارسال پست بسازیم. پس روی گزینه “اضافه کردن فرم” کلیک کنید.
در صفحه باز شده، گزینه وسط که Post Form است را انتخاب کنید.
حالا در صفحه ای که باز می شود، می توانید تنظیمات دقیق فرم ارسال نوشته را انجام دهید. در سمت راست صفحه، فیلد هایی که می توانید به فرم ارسال پست اضافه کنیم را داریم. همچنین در سمت چپ فیلد های موجود در فرم را می توانیم ببینیم. به طور پیشفرض یک فرم ارسال نوشته ساخته است اما اگر بخواهید آن را سفارشی سازی کنید، کافیست فیلد هایی که نمی خواهید را حذف کنید و فیلد های مورد نظر خود را از سمت راست به سمت چپ اضافه کنید. هر کدام از فیلد ها هم تنظیمات خودشان را دارند که اگر موس را روی آن ها ببرید، گزینه ویرایش را می بینید. در نهایت آن را ذخیره کنید.
حالا از بالا وارد تب تنظیمات شوید. در این قسمت تنظیمات کلی فرم ارسال پست را داریم. مثلا می توانید نوع پست، دسته بندی پیشفرض، متن دکمه ارسال پست، وضعیت نوشته، وضعیت دیدگاه ها و … را از این قسمت مشخص کنید.
در سمت چپ نیز تب تنظیمات ویرایش را داریم که می توانید مشخص کنید که اگر کاربر پست خود را ویرایش کرد، چه تنظیماتی دوباره روی آن ها اعمال شود. مثلا می توانید طوری تنظیم کنید که اگر کاربری پست خود را ویرایش کرد، دوباره در وضعیت بازبینی قرار بگیرد تا پس از تایید ادمین منتشر شود.
در تب های دیگر نیز تنظیماتی مانند محدودیت ها، نحوه نمایش و … قابل تنظیم است.
در تب اعلان نیز می توانید تنظیم کنید که اگر کاربری پستی را در سایت منتشر کرد، از طریق ایمیل به ادمین سایت اطلاع دهد.
حالا اگر دوباره به منو Post Forms برگردیم، خواهیم دید که فرم ما ساخته شده است و یک شورت کد هم به ما داده است.
این شورت کد را در یک برگه قرار می دهیم و آدرس این برگه همان صفحه ارسال پست مهمان ما خواهد شد.
اگر به این برگه مراجعه کنیم، فرم ارسال مطلب را خواهیم دید.
اگر بخواهید امکان ویرایش مطلب را به کاربران بدهید، ابتدا باید یک برگه ایجاد کنید و شورت کدی که در تصویر زیر در منو تنظیمات می بینید را در آن قرار دهید. و سپس برگه را از این لیست در بخش “برگه ویرایش” انتخاب کنید. ترجیحا آدرس برگه با حروف انگلیسی باشد تا مشکل خاصی به وجود نیاید.
این افزونه فقط امکان ارسال پست مهمان ندارد و امکانات دیگری نیز دارد. اما در این پست صرفا روش ایجاد امکان پست مهمان در وردپرس را خواستیم آموزش دهیم. تنظیمات مختلف دیگری نیز وجود دارد که با کمی بررسی در تنظیمات، می توانید آن ها را پیدا کنید و انجام دهید.
یک بار دیگر هم می گویم که افزونه گرویتی فرم هم امکان ارسال پست مهمان دارد اما این افزونه امکانات بهتری جهت مدیریت پست های ارسالی به شما و کاربران می دهد.
امیدوارم از این آموزش نیز نهایت استفاده را برده باشید. اگر سوال یا نظری دارید، از قسمت نظرات همین مطلب با ما در میان بگذارید. ما به نظرات شما دلگرمیم.
افزونه WP User Frontend را به صورت رایگان از لینک زیر دانلود کنید.
سلام ببخشید من این افزونه رو نصب کردم طبق آموزش شما تنظیم کردم لینک ویرایش مطلبو نمیاره لطفا راهنمایی کنید
سلام خدمت شما
داخل تنظیمات افزونه و تنظیمات ظاهری، یک گزینه برگه ویرایش قرار داره. اونجا باید یک برگه رو مشخص کنید که از طریق لینک اون ادیت انجام بشه.
یک شورت کد زیر این گزینه هست. اون رو کپی کنید، یک برگه جدید در سایت بسازید (اگر خود افزونه نساخته) و این شورت کد رو داخلش قرار بدید. از این بخش تنظیمات و برگه ویرایش هم، برگه ایجاد شده رو انتخاب کنید.
بعد بررسی کنید که مشکل رفع شده یا نه.
لینک برگه ساخته شده رو هم انگلیسی بنویسید بهتر هست
سوال دیگه ای بود بفرمائید
موفق باشید
سلام در فرم ارسال مطلب از یه سری فیلدهای مختلف استفاده کردم ، در فمر ارسال هم میاد اما وقتی فرم پر شده تایید میشه در بخش نمایش پست در سایت فقط عنوان چکیده رو نشون میده
سلام خدمت شما
طبق همین آموزش ما پیش رفتید؟ متاسفانه چنین مشکلی رو من ندیدم
سلام
چطور لیست مقالات رو اضافه کنم ؟
کدش چی هست؟