تمام دوره های فصل وردپرس رایگان شدند!!!

کارو کانتنت

چطور طراحی سایت را سریع و کامل یاد بگیریم؟

در دنیای کنونی با تغییر بسیاری از کسب و کارهای سنتی به سمت کسب و کارهای الکترونیکی و اینترنتی، بازار فعالیت‌هایی مانند ساخت و طراحی وب سایت رواج پیدا کرده است. کسی که طراحی سایت و مهارت‌های مربوط به آن را بلد باشد، به راحتی می‌تواند شغل پر درآمدی داشته باشد. چگونگی طراحی وب سایت، مراحل آن و این که از کجا و چگونه آغاز می‌شود، به علاوه شرایط و ضوابط طراحی سایت و میزان هزینه‌های آن از جمله مواردی است که در ادامه این مقاله به آن می‌پردازیم. همچنین منابعی را از سایت فرادرس جهت آموزش طراحی سایت معرفی کرده ایم تا بتوانید یادگیری این مهارت را قوی شروع کنید.

طراحی سایت

طراحی سایت چیست؟

طراحی سایت یا وب دیزاین (web Desigen) به مراحل ساخت و طراحی یک سایت اینترنتی جهت اطلاع رسانی، معرفی و ارائه کالا گفته می‌شود. به عبارتی طراحی وب سایت پروسه‌ای است که از لایه‌سازی صفحات مختلف وب، تولید محتوا، رعایت اصول سئو و طراحی گرافیکی گرد هم آمده‌ است.

در آغاز کار وب سایت‌ها با کدهای ساده HTML نوشته می شدند، به گونه‌ای که از زبان نشانه‌گذاری که ساختار ساده‌ای داشتند به وب گاه‌ها اعمال می‌شد که شامل سرتیتر و پاراگراف، توانایی پیوند دادن به آدرس‌های دیگر از طریق ابر پیوند می‌شود. این روش در مقایسه با سایر روش‌های طراحی سایت متمایز تر بود که کاربران به سادگی می‌توانستند با یک مرورگر، صفحات پیوند خورده را باز کنند.

با پیشرفت وب و هنر و خلاقیت طراحی آن، زبان کدنویسی، ابرمتن یا HTML، پیچیده‌تر و انعطاف پذیر‌تر شد. ابزاری مانند جدول‌ها که بیشتر برای به تصویر کشیدن نمودار‌های داده‌ای بودند، به زودی در معرض استفاده‌های نادرست برای چیدمان‌های مخفی در صفحات وب سایت‌ها قرار گرفتند. با ساخت الگوهای آبشاری روش‌های نادرست طراحی با جدول‌های مخفی در صفحات از گردونه خارج و به جای آن‌ها استفاده اصولی و مناسب از زبان کمکی (CSS) جایگزین شد.

در نهایت نیز تکنولوژی‌های یکپارچه‌سازی پایگاه داده (Database)، همچون زبان‌های کدنویسی به سوی سرور (server_side scripting) مانند GSP، ASP، php، CGL و Cold fusion و همچنین تعریف استاندارد‌های طراحی پیشرفته با الگو (CSS) در طراحی سایت، ساختار وب سایت‌ها را باز هم تغییر داده و آن را مدرن‌تر و پیچیده‌تر کرده‌اند. اگر به دنبال یادگیری این مهارت های طراحی سایت هستید، می توانید مجموعه دوره های آموزش طراحی سایت فرادرس را ببینید. حتی اگر بخواهید کمی مهارت های تخصصی تر برنامه نویسی وب را یاد بگیرید، باز هم فرادرس دوره های آموزش برنامه نویسی خوبی را ارائه کرده است که پیشنهاد می شود سری به این دوره ها بزنید.

آموزش طراحی سایت فرادرس

طراح سایت به چه کسی گفته می‌شود؟

طراح سایت یا Web designer به فردی گفته می شود که هم از نظر مهندسی و فنی و هم از نظر کدنویسی مهارت کافی را داشته باشد و در کنار این مهارت از سطح خلاقیت بالایی برخوردار باشد. یک طراح سایت در عین این که باید توانایی و مهارت پیاده سازی وب سایت کاربردی و پیشرفته را داشته باشد باید در ذهن خود به این مسئله مهم توجه داشته باشد که استفاده از وب سایت از لحاظ ux یا تجربه کاری برای عموم راحت و آسان باشد.

علاوه بر همه این موارد مذکور طراح وب سایت باید محیطی جذاب و زیبا برای وب سایت طراحی کند تا طراحی سایت از لحاظ ظاهری نیز عام‌پسند و قابل قبول باشد.

برخی از مهم‌ترین فواید و مزیت های داشتن سایت

  1. فراگیری اینترنت (در دسترس بودن برای عموم): مهم‌ترین و عمده‌ترین دلایلی که به طراحی و داشتن وب سایت ضرورت می‌بخشد، فراگیر بودن اینترنت است. در دنیای امروزه اغلب افراد ترجیح می‌دهند به جای تحمل ترافیک شهری و اتلاف کردن وقت خود، در منزل با آسودگی نشسته و به خرید کالای مورد نظر خود بپردازند. به عبارتی همه افراد اولین جایی که دنبال خدمات و کالاهای مورد نیاز خود می‌گردند، اینترنت و وب سایت‌ها است؛ پس به همین دلیل داشتن یک وب سایت عالی با طراحی مدرن می‌تواند بازار کار پر رونقی برای خرید و فروش محصولات شما باشد.
  2. فروشگاهی با خدمات تمام وقت و بدون داشتن محدودیت زمانی: یکی دیگر از مزیت‌های طراحی سایت این است که با داشتن وب سایت در 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته در کنار مشتری هستید. به عبارتی وب سایت شما نماینده شما در اینترنت و فضای مجازی است، حتی در ساعت‌هایی که شما در حال استراحت کردن هستید وب سایت شما در حال ارائه خدمات و معرفی کالا‌ها به مشتریان از سرتاسر جهان خواهد بود.

web

مزایای طراحی سایت و کسب درآمد از آن

  1. صعود به فراتر از مرزها: همان گونه که می دانید میلیون ها نفر روزانه در حال وقت‌گذرانی در اینترنت و شبکه های مجازی هستند. بنابراین با در نظر گرفتن این مسئله به روشنی واضح است داشتن یک سایت مناسب با طراحی اصولی می‌تواند چه مزیت‌های زیاد و خوبی در کسب درآمد و ارائه خدمات داشته باشد. این امر نیازمند همکاری با طراح‌های سایت خواهد بود و در نتیجه درآمد خوبی برای طراح نیز به دنبال خواهد داشت.
  2. کسب درآمد ثانویه از طریق سایت با تبلیغات جانبی: با داشتن وب سایت خوب و اصولی می‌توان علاوه بر معرفی خدمات و کالا، درآمد‌های جانبی دیگری مانند درآمد از طریق تبلیغات هم کسب کرد. بنابراین یک طراح سایت باید توانایی ایجاد فضای مناسب برای تبلیغات در وب‌سایت را نیز داشته باشد.

از طریق وب سایت، با روش های مختلفی می توانید درآمد داشته باشید. اگر علاقه مند به برنامه نویسی و طراحی سایت دارید، می توانید پروژه های طراحی سایت بگیرید. یا اینکه می توانید خودتان یا یک طراح سایت، یک سایت برای شما طراحی کند تا بتوانید خدمات خود را، چه کالا های فیزیکی و چه محصولات مجازی و دانلودی را به فروش برسانید. حتی اگر خدمات ارائه می دهید، می توانید سفارش های خود را از طریق وب سایت دریافت کنید. در مجموع برای یادگیری مهارت های طراحی سایت، پیشنهاد می کنم به سایت فرادرس مراجعه کنید و آموزش های بخش طراحی سایت آن را بببینید.

بررسی دو مورد از زبان‌های برنامه نویسی برای ساخت و طراحی وب سایت‌ها

  1. HTML: اچ تی ام ال در واقع مخفف عبارت (Hypertext markup language) است که به آن زبان نشانه گذاری یا (Markup) گفته می‌شود. این زبان برنامه نویسی در سال 1990 تولید شد و برای طراحی سایت‌های بسیار ساده مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما یک سال پس از تولید اولین نسخه از این زبان برنامه نویسی، اولین سایت اینترنتی به وسیله Time Berners توسط برند Html نوشته شد که این بار امکانات بیشتری نیز به آن اضافه شده بود.

با عرضه شدن نسخه 5 از این زبان برنامه نویسی در سال 2010 با نام Html5 تغییرات ساختاری در ساخت و طراحی انواع وب سایت‌ها اتفاق افتاد، به عبارتی آغاز طراحی سایت ریسپانسیو از همین سال به وجود آمد.

  1. زبان CSS: CSS (Cascade style sheets) همانند زبان HTML یک زبان برنامه نویسی نیست ودر اصل یک Markup است که اولین بار توسط شبکه جهانی وب یا همان W3c برای جلوگیری از بروز مشکلاتی که با استفاده از زبان HTML رخ میداد معرفی شد.

برای یادگیری این مهارت ها، می توانید دوره های آموزش HTML و CSS فرادرس را ببینید.

آموزش html و css

به عبارتی زبان CSS نسخه صحیح و کامل شده زبان HTML است که با هدف رفع نواقص و مشکلات زبان HTML طراحی شد. قابل ذکر است که زبان CSS هم با گذر زمان دچار تغییرات و تحولاتی شد که در سال 1999 ورژن 3 آن ساخته شد. امروزه از این زبان برنامه نویسی در انواع طراحی سایت به صورت گسترده استفاده می‌شود.

حرف آخر

در پایان اگر بخواهید می توانید خودتان مهارت های طراحی سایت را یاد بگیرید و درآمد زایی کنید و یا به کمک یک طراح سایت، یک سایت برای خودتان داشته باشید و خدمات خود را ارائه دهید. البته برای مدیریت وبسایت لازم است مهارت هایی داشته باشید که در سایت فرادرس می توانید این مهارت ها را آموزش ببینید. به دلیل رشد و توسعه کسب و کار های اینترنتی، روی آوردن به سمت بستر های اینترنتی، باعث می شود رشد بهتری در کسب و کار و زندگی خود داشته باشید و از دیگران عقب نمانید و جلو بزنید.

حتما عضو کانال یوتیوب فصل وردپرس باشید! ما در یوتیوب دوره ها و آموزش های رایگان داریم!!!
5/5 - (1 امتیاز)
مسعود جواهری

لیسانس نرم افزار و دیپلم زبان انگلیسی دارم و بیش از 10 سال است که در زمینه طراحی سایت و سئو فعالیت می کنم. صاحب سایت های فصل وردپرس، سینما مدرن و ورتکس وب هستم اما فعالیت اصلی بنده به عنوان هم بنیان گذار سایت فرالن (فعال در حوزه آموزش آنلاین زبان های خارجی) است.

دوره های رایگان سئو و طراحی سایت در یوتیوب!