کارو کانتنت

ساخت نقشه سایت (Sitemap) در وردپرس با افزونه Google XML Sitemaps

Sitemap

یکی از افزونه هایی که برای ساخت نقشه سایت یا همان سایت مپ (Sitemap) در وردپرس استفاده می‌شود، افزونه Google XML Sitemaps است. از طریق افزونه Google XML Sitemaps شما می‌توانید ساخت نقشه سایت را به صورت اتوماتیک انجام دهید. افزونه Google XML Sitemaps تا کنون بیش از 2 میلیون نصب فعال داشته است توانسته امتیاز 5 از 5 را از کاربران وردپرس کسب کند.

ساخت سایت مپ به شدت برای راهنمایی موتور های جستجو مانند گوگل مهم است. نقشه سایت حاوی آدرس صفحات سایت شما است و در اصل یک راهنما برای موتور های جستجو است. موتور های جستجو مانند گوگل، از طریق این نقشه، صفحات سایت شما را می‌شناسند تا سایت شما را بهتر در نتایج جستجو نمایش دهند. بنابراین برای بهبود سئو سایت، سایت مپ یکی از اجزای ضروری هر سایت به حساب می‌آید. در دوره جامع آموزش سئو نیز به صورت عملی و مفصل به این موضوع پرداخته ایم.

در چک لیست سئو به اهمیت داشتن نقشه سایت و ثبت آن در گوگل سرچ کنسول پرداخته ایم که می توانید این چک لیست را به صورت رایگان از سایت دانلود کنید.

Google XML Sitemaps

میخوای سئو رو کامل یاد بگیری؟ عالیه! در دوره آموزش سئو، تمام آنچه که برای بهبود سئو سایت خود نیاز دارید را گفته ایم!

آموزش ساخت نقشه سایت با افزونه Google XML Sitemaps

پس از نصب افزونه و فعال سازی، در زیر منوی تنظیمات، گزینه XML-Sitemap اضافه می‌شود.

در قسمت اول یعنی Basic options شما تیک گزینه های Notify Google about updates of your site و Notify Bing (formerly MSN Live Search) about updates of your site را حتما تیک بزنید تا با هر تغییر در سایت شما، موتور های جستجو مانند گوگل یا بینگ با خبر شوند. سایر تنظیمات دیگر نیز برای فایل Robots.txt و ایجاد یک سری از محدودیت ها نیز در همین قسمت تنظیم می‌شوند.

این مطلب را هم بخوانید:  افزایش سرعت سایت وردپرسی با افزونه W3 Total Cache + آموزش ویدئویی

Basic options

در قسمت Additional Pages می‌توانید آدرس هایی که متعلق به سایت وردپرس نیستند اما می‌خواهید داخل سایت مپ باشند را مشخص کنید.

Additional Pages

در قسمت Post Priority می‌توانید اولویت و ارزش نوشته ها را تعیین کنید. بهتر است از گزینه Do not use automatic priority calculation استفاده کنید.

Post Priority

در قسمت بعدی یعنی Sitemap Content می‎توانید تنظیم کنید که کدام یک از قسمت های سایت باید در سایت مپ قرار بگیرند یا قرار نگیرند.

Sitemap Content

در قسمت Excluded Items نیز می‌توانید دسته بندی ها یا نوشته هایی که نمی‌خواهید در سایت مپ درج شوند را مشخص کنید.

Excluded Items

در Change Frequencies شما زمان به روزرسانی هر یک از قسمت ها مشخص می‌کنید.

Change Frequencies

در قسمت Priorities نیز می‌توانید به قسمت های مختلف سایت خود در سایت مپ اولویت و درجه بندی دهید.

Priorities

پس از پایان تنظیمات روی گزینه Update options کلیک کنید تا تنظیمات شما ذخیره شود. حالا اگر به آخر آدرس سایت خود، عبارت sitemap.xml را اضافه کنید، نقشه سایت یا همان سایت مپ (Sitemap) خود را خواهید دید. به عنوان مثال اگر نام دامین شما site.com باشد، آدرس سایت مپ شما site.com/sitemap.xml خواهد بود.

میخوای سئو رو کامل یاد بگیری؟ عالیه! در دوره آموزش سئو، تمام آنچه که برای بهبود سئو سایت خود نیاز دارید را گفته ایم!

این افزونه را می توانید به صورت رایگان از لینک زیر دانلود کنید.

جهت دانلود ایمیل خود را وارد کنید و دکمه را بزنید. اگر عضو سایت هستید، لطفا وارد حساب کاربری شوید تا دیگر این فرم ایمیل را نبینید.
حتما عضو کانال یوتیوب فصل وردپرس باشید! ما در یوتیوب دوره ها و آموزش های رایگان داریم!!!
5/5 - (2 امتیاز)
مسعود جواهری

لیسانس نرم افزار و دیپلم زبان انگلیسی دارم و بیش از 10 سال است که در زمینه طراحی سایت و سئو فعالیت می کنم. صاحب سایت های فصل وردپرس، سینما مدرن و ورتکس وب هستم اما فعالیت اصلی بنده به عنوان هم بنیان گذار سایت فرالن (فعال در حوزه آموزش آنلاین زبان های خارجی) است.