کارو کانتنت

آموزش راه اندازی بلاگ برای سایت + نکات سئو و استراتژِی ها

راه اندازی بلاگ برای سایت

بلاگ یکی از بهترین روش های بازاریابی است. شاید قدیمی به نظر برسد اما حزو بهترین ها است. گوگل عاشق محتواست. پس اگر به فکر راه اندازی بلاگ هستید به شما تبریک میگم. اما چه چیز هایی را برای راه اندازی بلاگ باید مد نظر داشته باشیم؟ مسیر راه آن چیست؟ چه نکاتی را رعایت کنیم تا سئو بهتری برای محتوا خود داشته باشیم؟ در این مطلب میخواهیم در مورد اهمیت بلاگ برهی کسب و کار و سئو صحبت کنیم و نکات عملی یاد بگیربم تا در مسیر راه اندازی بلاگ بهتر عمل کنیم.

چرا بلاگ برای سئو مهم است؟

گوگل متن را می خواند. پس یعنی سایتی موفق تر است که محتوای بهتری داشته باشد تا در نتایج بهتر دیده شود. بلاگ داشتن روشی عالی برای این است که به کاربران نشان دهید که چقدر دانش دارید. بلاگ فرصتی را به شما می دهد تا بتوانید محتوایی تولید کنید که مخاطب شما دوست دارد. قطعا می خواهید روی برخی کلمات هم رنک بگیرید پس داشتن بلاگ و نوشتن مطالب مختلف و مرتبط به هم می تواند این کار را برای شما آسان کند. کافیست دست روی موضوعات درستی بگذارید و لینک های داخلی صحیح ایجاد کنید تا مسیر رسیدن به رنک های برتر گوگل را آسان کنید.

نکاتی برای راه اندازی بلاگ سایت

در اینجا می خواهید نکات ارزشمندی را بگوییم تا بتوانید بهترین نتیجه را از بلاگ خود بگیرید. ما فرض می کنیم نکات و بستر فنی راه اندازی بلاگ را دارید، پس اینجا در مورد بحث فنی راه اندازی بلاگ صحبت نمی کنیم.

start blog

1. حوزه خود را مشخص کنید

همیشه در مورد چیز هایی بنویسید که واقعا بلد هستید اما در مورد هر چیزی هم ننویسید! یعنی حوزه تخصصی را انتخاب کنید و تولید محتوا کنید. یک سری موضوعات اصلی و موضوعات مرتبط با آن ها را پیدا کنید. چرا که در این صورت کاربران احتمال بازگشت بیشتری به سایت شما دارند، اگر در مورد موضوعات مرتبط و پیوسته مطلب بنویسید. مثلا اگر یک بلاگ تخصصی در حوزه نوزاد و کودکان شروع کنید، پس مخاطبین عادت می کنند که مطالب مرتبط با کودکان را در بلاگ شما به صورت تخصصی دنبال کنند. یا اگر یک بلاگ در حوزه گردشگری شروع کنید، پس کاربران همیشه دنبال مطالب تخصصی گردشگری در سایت شما خواهند بود. اگرچه بعضی وقت ها می توانید در مورد موضوعات دیگر هم بنویسید اما همچنان بهتر است ربطی به حوزه تخصصی شما داشته باشد. توجه داشته باشید که اگر بلاگ شما در حوزه گردشگری است، پس مخاطب شما توقع دیدن مطلب در مورد کاشت گیاهان را ندارد!

این مطلب را هم بخوانید:  روش هایی برای دیده شدن و افزایش بازدید محتوای سایت شما در سطح اینترنت

2. تحقیق کلمات کلیدی کنید

بعد از اینکه حوزه تخصصی خود را مشخص کردید، باید تحقیق کلمات کلیدی اولیه کنید. سعی کنید موضوعاتی را از طریق تحفیف کلمات کلیدی پیدا کنید که مردم زیادی به دنبال آن ها هستند. سعی کنید متوجه شوید که آن ها با استفاده از چه کلماتی آن موضوع را پیدا می کنند. باید وارد ذهن مخاطب شوید و خود را جای او بگذارید تا کلید اولیه تحقیق کلمات کلیدی را به دست آورید.

اگر به درستی و جامع تحقیق کلمات کلیدی را انجام دهید، باید لیستی از موضوعات و کلمات کلیدی تخصصی و مرتبط به هم را پیدا کنید تا از آن ها استفاده کنید. فقط دقت کنید که برخی از کلمات کلیدی به شدت رقابتی هستند. بهتر است علاوه بر این نوع کلمات، کلمات طولانی تر یا همان لانگ تیل هم کار کنید. همچنین قصد کاربر از جستجو آن کلمه را هم پیدا کنید و بعد محتوا را بنویسید.

3. در مورد ساختار سایت خود فکر کنید

ساختار سایت یکی از مهم ترین موارد در سایت و سئو است. شما باید موضوعات اصلی بلاگ خود را مشخص کنید و سپس زیرموضوعات دیگری را برای آن ها پیدا کنید و محتوا تولید کنید. مقالات مهم تر باید به شدت جامع باشند و به زیر مقالات و مقالات مادر لینک داخلی داده شود تا علاوه بر کاربر، موتور های جستجو نیز ارتباط معنایی این مطالب را به خوبی پیدا کنند. همچنین سعی کنید مقالات اصلی خود را در جایی از سایت قرار دهید که بهتر دیده شود. مثلا صفحه اصلی گزینه خوبی می تواند باشد.

4. در مورد استایل و شخصیت بلاگ خود فکر کنید

معمولا استایل کلمات بلاگ پست ها کمی خودمانی و دوستانه است و از رسمی صحبت کردن دوری می کنیم. اما باز هم بستگی به حوزه کاری شما و مخاطبین شما دارد و باید لحنی را انتخاب کنید که در حوزه کاری شما مورد قبول باشد تا هم مخاطبین از آن لذت ببرند و هم زیادی زرد نباشد. مثلا شاید یک بلاگ تخصصی اقتصادی کمی لحن جدی تر و رسمی تری نسبت به یک سایت آشپزی داشته باشد. باز هم بستگی به مخاطب شما دارد.

این مطلب را هم بخوانید:  بازاریابی محتوایی چیست؟ نقشه راه آن چیست؟

bloging website

دستور العمل برای نوشتن اولین بلاگ پست

بعد از اینکه تکمیل موارد بالا را برای بلاگ خود مشخص کردید، باید شروع به نوشتن کنید. اگر تا به حال ننوشته اید، لطفا فقط شروع کنید. نیازی نیست اولین پست شما بدون نقص باشد، فقط باید زودتر بنویسید و منتشر کنید. از دستورالعمل زیر پیروی کنید:

  1. یک موضوع انتخاب کنید. در مورد چه می خواهید بنویسید؟
  2. حرف خود را بنویسید. می خواهید مردم بعد از خواندن این محتوا چه چیزی یاد بگیرند؟
  3. بنوسید! بنویسید! بنویسید! به زبان آوردن راحت تر است، پس بنویسید!
  4. عکس و ویدئو اضافه کنید. یک بلاگ پست موفق از تصاویر و یا حتی ویدئو نیز تشکیل شده است. هر پست حداقل باید یک یا دو تصویر داشته باشد. داشتن تصاویر به درک مطلب کمک می کند. اگر ویدئو هم داشته باشید که چه بهتر!
  5. برای موتور های جستجو بهینه سازی کنید. قبل از این که پست را منتشر کنید، نکات سئو محتوا را روی محتوای خود پیاده کنید. عنوان جذاب داشته باشید، مقدمه و جمع بندی داشته باشید، از هدینگ ها استفاده کنید، پاراگراف های کوتاه بنویسید، متن روان بنویسید.
  6. محتوای خود را پروموت کنید.بهترین روش استفاده از شبکه های اجتماعی است تا مخاطبین بیشتری به سمت بلاگ خود هدایت کنید. همچنین اگر بانک ایمیل اختصاصی خود را دارید، می توانید کاربران را از انتشار پست جدید با خبر کنید.

به سایت خود احترام بذارید و بلاگ آن را راه اندازی کنید!

هر سایت یا فروشگاه اینترنتی، با داشتن بلاگ بسیار کامل تر می شود. چه برای مخاطب و چه برای سئو سایت خود و چه برای افزایش فروش، نیاز به راه اندازی بلاگ دارید تا بهتر دیده شوید و روز به روز موفق تر شوید. فقط سعی کنید از طریق تحقیق کلمات کلیدی موضوعاتی را پیدا کنید که کاربران جستجو می کنند و محتوای خوب بنویسید و نکات سئو محتوا را رعایت کنید و به دست مخاطب خود برسانید. همچنین سعی کنید این فرایند تولید محتوا را همیشه به طور مستمر داشته باشید تا روز به روز پیشرفت خود را حس کنید.

حتما عضو کانال یوتیوب فصل وردپرس باشید! ما در یوتیوب دوره ها و آموزش های رایگان داریم!!!
5/5 - (3 امتیاز)
مسعود جواهری

لیسانس نرم افزار و دیپلم زبان انگلیسی دارم و بیش از 10 سال است که در زمینه طراحی سایت و سئو فعالیت می کنم. صاحب سایت های فصل وردپرس، سینما مدرن و ورتکس وب هستم اما فعالیت اصلی بنده به عنوان هم بنیان گذار سایت فرالن (فعال در حوزه آموزش آنلاین زبان های خارجی) است.