سون هاست

اهمیت ورژن php هاست وردپرس در زمان نصب افزونه ها

جدیدترین نسخه php  یعنی نسخه ۸ در ۲۶ نوامبر ۲۰۲۰ معرفی شد. نسخه‌ای که نسبت به ورژن‌های قبلی از تغییرات اساسی بهره برده است. چه قصد راه‌اندازی یک سایت لاکچری شرکتی را داشته باشید و چه برای فروش محصولات تصمیم گرفتید سایت فروشگاهی بسازید، وردپرس می‌تواند یک سایت قدرتمند با رابط کاربرپسند در اختیارتان قرار دهد. در کدنویسی وردپرس از زبان‌های برنامه‌نویسی مختلفی از جمله php استفاده شده است. با هر ورژن جدید از php، مشکلات و باگ‌های ورژن‌ قبلی برطرف می‌شود؛ درنتیجه ورژن php هاست وردپرس اهمیت بسیار دارد. زیرا موجب پردازش و سرعت بهتر سایت خواهد شد. در ادامه، به اهمیت نصب آخرین ورژن php در نصب افزونه‌های وردپرس و روش تغییر نسخه php اشاره خواهیم کرد.

ورژن php هاست وردپرس

هاست ابری؛ سادگی‌ میزبانی اشتراکی به همراه قدرت سرور ابری!

افزایش امنیت سایت با آخرین نسخه php

امروزه نزدیک به ۸۰ درصد وب‌سایت‌ها مورد حمله هکرها و حملات سایبری قرار می‌گیرند. انجام منظم به‌روزرسانی‌های وردپرس از جمله آپدیت php، آپدیت افزونه‌ و قالب، بخش مهم نگهداری از هسته اصلی سایت به‌شمار می‌رود.  با این کار، سایت را از آسیب‌های هکری حفظ می‌کنید. حتی درصورت استفاده از هاست با کیفیت، ممکن است شاهد مشکلات و اختلالات امنیتی سایت باشید. استفاده از نسخه قدیمی php یا وردپرس، سایت را در معرض آسیب قرار می‌دهد. زیرا به‌علت متن باز بودن وردپرس، امکان نفوذ هکرها از طریق افزونه‌ یا قسمت‌های دیگر سایت وجود دارد. با آپدیت php، باگ و اختلال‌های موجود در نسخه‌های قبلی آن شناسایی شده و امنیت بیشتری برای سایت و افزونه‌ رقم خواهد زد.

 استفاده از آخرین ورژن php سرعت بارگذاری سایت را افزایش می‌دهد

حتی زمانی‌که بهترین هاست پرسرعت را خریداری می‌کنید، پس از مدتی ممکن است شاهد اختلال در سرعت سایت باشید. برای رفع این اختلال معمولا افزونه‌های زیادی مانند افزونه کش وجود دارد. از طرفی، تا زمانی که از نسخه‌های قدیمی وردپرس یا php استفاده کنید، استفاده از افزونه cash تاثیری روی عملکرد و سرعت سایت نخواهد گذاشت و همچنان شاهد کندی سایت خواهید بود. در این شرایط، آپدیت نسخه php، بهبود عملکرد سایت، افزونه‌ و از جمله افزونه کش را به‌دنبال دارد.

خرید هاست وردپرس

تاثیر استفاده از آخرین ورژن php و جلوگیری از بروز خطا در سایت

پیغام maintenance زمانی ظاهر می‌شود که اغلب باگی در هاست وردپرس به‌وجود آمده و شرکت میزبانی سعی در رفع آن دارد. در بسیاری از موارد، احتمالا شما متوجه چنین پیغامی روی سایت نشوید. زمانی‌که از نسخه به‌روز نشده php استفاده می‌کنید، علاوه‌بر باگ‌ موجود، ممکن است با مشکلات دیگری روبه‌رو شوید. ارتقا نسخه php زمانی که سایت هنوز دچار مشکل نشده است، امنیت بیشتری به دنبال دارد. زیرا زمان کافی برای تست و آزمایش نسخه به‌روز شده دارید. اما وقتی مشکلی در نسخه فعلی به‌وجود آمده و سپس اقدام به آپدیت نسخه php کنید، احتمالا با چالش بیشتری روبه‌رو خواهید شد.

آخرین ورژن php، نسخه بهتری برای توسعه‌دهندگان وب‌سایت ارائه می‌دهد

با هر به‌روزرسانی، ویژگی‌های پیشرفته‌تری به php اضافه می‌شود و مشکلات نسخه‌های قبلی برطرف می‌شود. همین قابلیت به برنامه‌نویسان کمک می‌کند تا کدنویسی بهتر، ایمن‌تر و سریع‌تر روی سایت انجام دهند. با آپدیت php، نسخه‌های جدید افزونه و پلاگین نیز با php سازگار شده و عملکرد بهتری برای سایت رقم می‌زند.

آخربن ورژن php و رفع خطای php مربوط به نصب افزونه

آیا تابه‌حال در به‌روزرسانی نسخه وردپرس، افزونه یا قالب سایت با خطای غیرمنتظره همچون خطای زیر روبه‌رو شدید؟

T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM

این خطایی است که اگر نسخه جدیدی از افزونه یا قالب وردپرس را فعال کنید، برای php‌های پایین‌تر از ۵.۳ به نمایش درمی‌آید؛ بنابراین برای به‌روزرسانی افزونه‌های وردپرس یا هسته اصلی سایت، نیاز است که حداقل ورژن php، نسخه ۷.۴ باشد. پیشنهاد می‌کنیم برای جلوگیری از بروز هرگونه خطای غیرمنتظره طی به‌روزرسانی افزونه، آخرین نسخه وردپرس و php را نصب کنید.

بهترین نسخه php برای وردپرس؛ نسخه ۸ و ۸.۱

در سال ۲۰۱۷، وردپرس اعلام کرد که فقط از php نسخه ۷.۲ و بالاتر پشتیبانی می‌کند. در حال حاضر، نسخه پایدار فعلی برای وردپرس php 7.4 است. از آن‌جایی که پس از انتشار هر نسخه، فقط به مدت ۲ سال پشتیبانی می‌شود، پس از معرفی نسخه بعدی، پشتیبانی فنی برای نسخه فعلی انجام نخواهد شد. باتوجه به شرکت ارائه دهنده‌ای که خرید هاست و وردپرس را از طریق آن انجام دادید، شما می‌توانید به‌کمک کنترل پنل هاست وردپرس، آخرین نسخه php را نصب کنید. البته قبل از تغییر ورژن php، مطمئن شوید که از سایت بکاپ گرفته باشید. جدیدترین نسخه php نیز شامل نسخه‌های ۸ و ۸.۱ نیز است. استفاده از نسخه‌های قدیمی‌تر از نسخه ۵، از نظر امنیت و کارایی بسیار ضعیف هستند و ممکن است مشکلات جدی برای سایت به‌وجود آورند.

آپدیت php هاست وردپرس

تغییر نسخه php در لوکال هاست؛ آپدیت php در xampp

برای تغییر نسخه php در لوکال هاست نیاز به نصب نرم‌افزار xampp دارید. پس از دانلود آخرین نسخه php، فایل را از حالت فشرده خارج کنید. سپس وارد پوشه xampp شده و پوشه php جدید را جایگزین پوشه php قبلی کنید. پس از اجرای نرم‌افزار xampp، از بخش config، گزینه سوم یعنی Apache xampp.conf را انتخاب کنید. سپس کدهای زیر را جایگزین کدهای قبلی کنید:

LoadFile “c:/xampp/php/php74ts.dll”

LoadFile “c:/xampp/php/libpq.dll”

LoadModule php5_module “c:/xampp/php/php74apache2_4.dll”

پس از ذخیره، گزینه apache را متوقف و سپس مجددا استارت را بزنید.

تغییر نسخه php در سی پنل؛ آپدیت راحت php در cpanel

در هاست سی پنل برای تغییر نسخه php، از بخش software روی گزینه multiPHP manager کلیک کنید. در صفحه باز شده، دامنه متصل به هاست را انتخاب کنید و از بخش php version از بین نسخه‌های موجود آخرین ورژن php را انتخاب کنید. تغییر نسخه php در سی‌پنل پیچیدگی خاصی ندارد و به‌راحتی قابل انجام است.

تغییر نسخه php در دایرکت ادمین

برای تغییر ورژن php در دایرکت ادمین، از طریق ssh وارد کنترل پنل ادمین شوید. در بخش advanced features یا Extra features در برخی از نسخه‌ها، روی گزینه‌ select php version را انتخاب کنید. تغییر ورژن در دایرکت ادمین تا حدودی مشابه سی‌پنل است.

در صفحه باز شده می‌توانید نسخه فعلی php را روی دامنه‌ موردنظرتان مشاهده کنید. با انتخاب از بخش php version، می‌توانید نسخه موردنظر php را انتخاب کنید. پس از کلیک روی گزینه set as current، تنظیمات شما برای تغییر آخرین نسخه php ذخیره خواهد شد.

رفع مشکل php در وردپرس؛ فعال یا غیرفعال‌سازی خطای php در هاست

خطاهای php، اغلب هشداری برای توسعه‌دهندگان سایت است. با بروز این خطا همچنان وب‌سایت شما فعال بوده و بالا می‌آید. اما مشکل زمانی آغاز می‌شود که کاربر نیز این خطا را روی سایت مشاهده کند و در تجربه کاربری او تأثیر منفی بگذارد. برای غیرفعال کردن خطای php نیاز است از طریق کنترل پنل هاست اقدام کنید. پس از ورود به کنترل پنل، روی گزینه file manager کلیک کنید. از بخش public_HTML گزینه wp-config.php را انتخاب کنید. سپس یکی از دو کد زیر را در این فایل پیدا کنید:

define('WP_DEBUG', true);

یا

define('WP_DEBUG', false);

در صورت مشاهده هرکدام از این دو کد، آن را حذف کرده و کد زیر را جایگزین کنید:

ini_set('display_errors','Off');

ini_set('error_reporting', E_ALL );

define('WP_DEBUG', false);

define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);

پس از ذخیره فایل، مشاهده خواهید کرد که خطای php در ظاهر سایت از بین رفته است. درصورتی‌که برای برطرف کردن مشکلات و خطاهای وردپرسی قصد فعال‌سازی خطای php را دارید، به‌راحتی با جایگزینی کردن کد زیر به جای کد بالا، می‌توانید مجددا خطای php را فعال کنید:

define('WP_DEBUG', true);

define('WP_DEBUG_DISPLAY', true);

جمع‌بندی

در این مقاله، اهمیت ورژن php هاست وردپرس در نصب افزونه‌های وردپرس را بررسی کردیم. سپس با معرفی بهترین نسخه php در وردپرس، راه‌های مختلف تغییر ورژن آن را بیان کردیم. در نظر داشته باشید، حتی درصورت استفاده از بهترین هاست با کیفیت، تا زمانی‌که از نسخه‌های قدیمی افزونه، وردپرس یا php استفاده کنید، عملکرد مناسبی از سایت نمی‌توان انتظار داشت؛ بنابراین هنگام خرید هاست وردپرس با آخرین ورژن php بررسی کنید که حتما نسخه‌های جدید php روی آن نصب است.

حتما عضو کانال یوتیوب فصل وردپرس باشید! ما در یوتیوب دوره ها و آموزش های رایگان داریم!!!
مسعود جواهری

لیسانس نرم افزار و دیپلم زبان انگلیسی دارم و بیش از 10 سال است که در زمینه طراحی سایت و سئو فعالیت می کنم. صاحب سایت های فصل وردپرس، سینما مدرن و ورتکس وب هستم اما فعالیت اصلی بنده به عنوان هم بنیان گذار سایت فرالن (فعال در حوزه آموزش آنلاین زبان های خارجی) است.