دوره جامع آموزش سئو (انواع سایت و وردپرس) | رایگان!
مدت دوره: 17 ساعت
تعداد جلسات: 19 جلسه (19 فایل ویدئویی) + آپدیت ها
مدرس: مسعود جواهری
نوع دوره: دانلودی (غیرحضوری)
سطح دوره: مقدماتی تا پیشرفته
توجه! با توجه به گذشت زمان از ضبط این دوره، ممکن است برخی مباحث قدیمی شده باشند! لطفا با تحقیق از تکنیک ها استفاده کنید.
499,000 تومان – رایگان !
حتما شما هم می دانید که الان عمده ورودی سایت ها، گوگل و موتور های جستجو هستند. سایت و کسب و کاری برنده است که بتواند سایت خود را در کلمات مهم خودش، به رتبه های بالای گوگل برساند. این یعنی سئو. در دوره جامع آموزش سئو گفته ایم که چطور سایت خود را در کلمات مهم و مورد نظر خود، در گوگل بهبود دهید و رتبه بگیرند تا شما عمده مخاطبان حوزه خود را جذب کنید و در نتیجه ترافیک و فروش سایت خود را به شدت بالا ببرید! با این دوره مطمئن باشید می توانید در صفحه اول گوگل باشید!
تکنیک های سئو داخلی
آموزش سئو محتوا
تحقیق کلمات کلیدی
مقدمات سئو
آموزش ابزار های سئو
لینک سازی حرفه ای
تکنیک های سئو خارجی
آموزش سئو تکنیکال
در دوره جامع آموزش صفر تا صد سئو فصل وردپرس، شما سئو سایت را از قدم مبتدی تا حرفه ای یاد می گیرید تا بتوانید روی سئو سایت خود کار کنید یا حتی به عنوان یک سئو کار پروژه های سئو دریافت کنید. حتی اگر تجربه خوبی هم به دست بیاورید، می توانید سئو را هم تدریس کنید!
این روز ها که همه به اینترنت دسترسی دارند و هر نوع نیاز خود را در سایت ها برطرف می کنند، حیف است که شما مخاطب و مشتری نداشته باشید! آیا می دانستید در هر روز نزدیک 6 میلیارد جستجو در گوگل انجام می شود؟! این یعنی حداقل 2 تریلیارد سرچ در سال فقط در گوگل انجام می شود! بله آمار سرسام آوری است!
همین آمار نشان دهنده اهمیت موتور های جستجو برای سایت ها و کسب و کار های اینترنتی است. جدای از این، هنوز مزیت بزرگ گوگل را به شما نگفته ام! شما برای تبلیغ سایت خود، راه های بسیار زیادی از جمله تبلیغات همسان، بنر، ایمیل، پیامک، شبکه های اجتماعی و … دارید. اما اگر شما در این مدیوم ها تبلیغ دهید، کاربرانی که شما را می بینند، شاید اصلا یا فعلا به خدمات و محصولات شما نیازی نداشته باشند. پس سراغ شما هم نمی آیند. اما وقتی شخصی در گوگل یک عبارتی را جستجو می کنید، پس یعنی همان لحظه دنبال یک موضوع یا محصولی است.
مثلا شخصی عبارت “خرید دوربین کنون” را جستجو می کند. خب از این جستجو چه می توان فهمید؟ این شخص می خواهد دوربین بخرد، برند کنون را هم می خواهد، و قصد دارد به صورت آنلاین و از فروشگاه های اینترنتی خرید کند. پس اگر شما فروشنده دوربین باشید و سایت خود را برای این عبارت سئو کرده باشید، یک مخاطب صد در صد هدفمند دارید! واقعا چی بهتر از این؟!
به همین دلایل باید مبحث سئو را جدی بگیرید. اگر سایت دارید و می خواهید در کلمات و عبارات مهم سایت خود در رتبه های بالا دیده شوید، یا اگر می خواهید به عنوان یک سئو کار فعالیت و درآمد زایی کنید، این دوره را برای شما تهیه کرده ایم تا به این اهداف دست پیدا کنید.
دوره جامع آموزش سئو به صورت دانلودی است و پس از ثبت نام لینک دانلود را دریافت خواهید کرد
چرا صلاحیت تدریس دوره آموزش سئو را داریم؟
این ویدئو را حتما ببینید
لیست سرفصل های دوره جامع آموزش سئو
مجموع مدت زمان دوره: 16 ساعت
فصل مقدمه: مقدمه سئو
جلسه اول - مقدمات آموزش سئو
در جلسه اول دوره سئو، به مقدمات سئو پرداخته ایم تا کسانی که ذهنیت زیادی نسبت به سئو ندارند، با یک سری مفاهیم اولیه آشنا شوند تا در جلسات آینده به مباحث حرفه ای تر بپردازیم. در این جلسه از نحوه کار موتور های جستجو مانند گوگل گفته ایم تا بدانیم که اصلا گوگل چطور رتبه بندی سایت ها را انجام می دهد.
به مفاهیم سئو داخلی (On Page) و سئو خارجی (Off Page) پرداخته ایم تا در فصل های بعد به طور کامل و عملی این بخش ها را آموزش دهیم. همچنین در مورد تفاوت سئو کلاه سفید و سئو کلاه خاکستری گفته ایم.
همچنین در این جلسه در مورد الگوریتم های گوگل صحبت کرده ایم و دو الگورتیم را برای شروغ معرفی کرده ایم. سایر الگوریتم ها در سر جای خودش، گفته شده اند.
فصل دوم: آموزش سئو تکنیکال
جلسه دوم - تاثیر هاست و دامین سایت در سئو
در این جلسه که اولین جلسه سئو فنی است، در مورد نحوه انتخاب هاست و دامین و تاثیر آن بر سئو گفته ایم. ترفند هایی برای دامین گفته شده است که اگر رعایت کنید، تاثیر خوبی در سئو سایت خود خواهید دید. همچنین به مواردی مانند بررسی سابقه دامین، ریدایرکت ها و انتخاب هاست با کیفیت پرداخته ایم.
جلسه سوم - آموزش عملی افزایش سرعت سایت
یکی از مهم ترین پارامتر های سئو، سرعت لود سایت شما است. شما باید تا می توانید سرعت سایت خود را بهینه کنید. در این جلسه ما به صورت عملی به شما گفته ایم که چطور سرعت سایت را افزایش دهید. از روش های مختلف مانند کد، پلاگین، ابزار و … استفاده کرده ایم.
جلسه چهارم - تاثیر ساختار سایت و لینک ها و همچنین طراحی سایت بر سئو
در این جلسه در مورد اهمیت ریسپانسیو بودن سایت در سئو گفته ایم و روش تست ریسپانسیو سایت را آموزش داده ایم. در مورد اهمیت UI و UX سایت در سئو صحبت کرده ایم. از تاثیر SSL، نوع ساختار لینک، تفاوت لینک فارسی و انگلیسی و … صحبت کرده ایم. همچنین به طور کامل با اصول لینک دهی و انواع لینک های فالو، نوفالو و … آشنا شده اید.
جلسه پنجم - اصول تگ ها و کد های سایت (متاتگ ها، اسکیما و ...)
یکی از موارد مهم سئو این است که سایت را برای گوگل و یا سایر موتور های جستجو، خوانا کنیم. بخشی از این قضیه به کدهای سایت ما مربوط می شود. ما باید یک سری اصول در کد های سایت خود رعایت کنید. البته نگران کدنویسی نباشید! در این جلسه به ساده ترین شکل ممکن گفته ایم که چطور ساختار سایت خود را بررسی کنید، مشکلات را پیدا کنید و آن ها را رفع کنید.
این کد هایی که از آن صحبت می کنیم، متاتگ ها، اسکیما و … هستند. مثلا به شما می گوییم که چطور لینک های خود را در گوگل ستاره دار کنید یا باکس اطلاعات شرکت و سایت خود در گوگل نمایش دهید، چطور پرسش و پاسخ در صفحه نتایج گوگل نمایش دهید و … .
همچنین یک جلسه از دوره آموزش سرچ کنسول، ضمیمه این جلسه است!
جلسه ششم - سئو تصاویر و ویدئو ها
در این جلسه گفته ایم که چطور تصاویر و ویدئو های سایت خود را سئو کنید! اینطوری می توانید در بخش جستجو تصاویر و ویدئو ها بهتر دیده شوید. همچنین به خود آن صفحه که تصاویر و ویدئو قرار دارد، کمک کرده اید. به صورت عملی تصاویر و ویدئو ها را در این جلسه سئو می کنیم.
جلسه هفتم - سایت مپ، فایل روبوت، انواع خطا ها و آموزش کامل افزونه های یواست سئو
در این جلسه مباحثی مختلفی گفته شده است. از اهمیت و روش عملی پیاده سازی و ثبت سایت مپ شروع کرده ایم و آن را آموزش داده ایم. در مورد فایل Robots.txt صحبت کرده ایم و نکات مهم مربوط به این فایل برای سئو را گفته ایم. با انواع خطا هایی که در سایت پیش می آید آشنا می شوید تا آمادگی خطا های سرچ کنسول را داشته باشید و بدانید مشکل از کجاست تا سریع مشکل را حل کنید.
همچنین در این جلسه سراغ افزونه محبوب یواست سئو رفته ایم. اگر سایت وردپرسی دارید، این افزونه بسیار به شما کمک می کند تا مسائل فنی سایت خود را کنترل کنید. علاوه بر آموزش خود افزونه یواست سئو، تمام افزونه های جانبی این افزونه را نیز آموزش داده ایم. به عنوان مثال افزونه یواست ویدئو، نیوز، ووکامرس و … را به صورت عملی کار کرده ایم.
جلسه هشتم - آموزش گوگل سرچ کنسول
در این جلسه سراغ یکی از مهم ترین ابزار های مرتبط با سئو رفته ایم، یعنی گوگل سرچ کنسول! تمام موارد این ابزار در این جلسه آموزش داده شده است. سرچ کنسول گوگل در اصل کانال مستقیم ارتباطی سایت شما و گوگل است و بسیاری از مشکلات و خطا های سایت شما را تشخیص می دهد. در این جلسه این موارد را یاد می گیرید.
جلسه نهم - آموزش نرم افزار Screaming Frog و Website Auditor برای تحلیل فنی سایت
نرم افزاری به نام Screaming Frog است که با این سایت به سادگی می توانید تمام صفحات سایت خود را در یک نگاه بررسی کنید! بله عجیب و جذاب است! در این جلسه این نرم افزار را آموزش داده ایم تا به کمک آن بتوانید هر آنچه که تا کنون در مورد مسائل فنی سایت گفته شده است را سریعا بررسی کنید و مشکلات فنی سایت خود را برای همیشه از بین ببرید. همچنین آموزش کوتاهی از یک نرم افزار دیگر به نام Website Auditor گفته شده است.
فصل سوم: آموزش تولید و سئو محتوا
جلسه دهم - نکاتی مفصل در مورد تولید محتوای با کیفیت
تو این جلسه به طور کامل در مورد محتوای با کیفیت صحبت کرده ایم. این که محتوا چه ویژگی هایی باید داشته باشد تا کیفیت آن هم از نظر کاربر و هم از نظر گوگل تایید شده باشد. از اهمیت استراتژی محتوایی گفته ایم تا زمان خود را در تولید محتوا هدر ندهید و اصولی کار کنید. در مورد تحقیق کلمات کلیدی هم در این جلسه به صورت تئوری گفته ای تا در جلسات بعد به صورت کامل و عملی به آن بپردازیم.
در آخر نیز در مورد الگوریتم های مرتبط با محتوا صحبت کرده ایم و به طور کامل با آن ها آشنا شده ایم.
جلسه یازدهم - افزایش تعامل کاربر با سایت + لینک سازی داخلی در محتوا
یکی از پارامتر های مهم سئو از نظر گوگل، تعامل کاربران با سایت است. هر چه کاری کنید که کاربر در سایت شما فعال تر باشد و سایت شما را دوست داشته باشد تا بیشتر وقت در سایت شما بگذارند، روی سئو سایت تاثیر مستقیم دارد. در این جلسه ترفند هایی را برای افزایش تعامل کاربر با سایت گفته ایم.
همچنین در مورد اهمیت و روش لینک سازی داخلی به طور مفصل صحبت کرده ایم و آموزش های لازم را داده ایم.
جلسه دوازدهم - آموزش تحقیق جامع کلمات کلیدی
در این جلسه به سراغ مبحث به شدت مهم تحقیق کلمات کلیدی رفته ایم. ترفند ها، روش ها و ابزار های مهم برای این کار را معرفی و آموزش داده ایم. به صورت نمونه در مورد یک موضوغ تحقیق کلمات کلیدی را انجام داده ایم. روش های گفته شده در این جلسه برای تخقیق کلمات، به شدت عالی هستند و به بهترین شکل برای شما نتیجه بخش هستند.
جلسه سیزدهم - آموزش نوشتن محتوای کامل سئو شده
بعد از تحقیق کلمات کلیدی، حالا باید محتوای خود را تولید کنیم. در این جلسه به صورت کاملا عملی در مورد یک موضوع یک محتوای کامل سئو شده نوشته ایم و نکات ریز و درشت تولید محتوای سئو شده را گفته ایم. نکات این جلسه به شدت برای شما نتایج مثبت خواهد داشت!
جلسه چهاردهم -جمع بندی و نکات باقی مانده سئو محتوا
در این جلسه به چندین موضوع باقی مانده از سئو محتوا پرداخته ایم. در مورد انواع محتوا صحبت کرده ایم. منظور از انواع محتوا، ترفند هایی است که در تولید محتوا استفاده می شود. مثل محتوای همیشه سبز، مرجع، سریالی، تاپیک کلاستر و … . از روش های ماندگاری بیشتر کاربر در سایت صحبت کرده ایم. در مورد گیمیفیکیشن و تاثیر آن بر سئو نیز صحبت کرده ایم.
یکی از موارد مهم در سئو، تحلیل سایت است. ابزار ها و روش های بسیار حرفه ای مانند Hotjar و گوگل آنالیتیکس وجود دارند که بسیار دقیق می توانید سایت خود را تحلیل کنید و نقاط ضعف و قوت سایت خود را شناسایی کنید. در این جلسه این ابزار ها را نیز آموزش داده ایم تا سایت خود را بتوانید تحلیل کنید. در پایان نیز در مورد مشکل صفحات تکراری و بحث کنونیکال صحبت کرده ایم.
فصل چهارم: آموزش سئو خارجی و لینک سازی
جلسه پانزدهم - شبکه های اجتماعی + نکات بسیار مهم شروع لینک سازی
در این جلسه که جلسه اول سئو خارجی است، ابتدا به مبحث شبکه های اجتماعی و تاثیر آن بر سئو گفته ایم. کارهایی که باید در شبکه های اجتماعی انجام دهید تا روی سئو سایت شما تاثیر داشته باشد. سپس با مفهوم Link Juice آشنا می شویم تا در بخش لینک سازی بسیار عمیق تر بتوانیم درک صحیح داشته باشیم.
در مورد شروع لینک سازی صحبت کرده ایم و نکات به شدت مهم در هنگام لینک سازی را گفته ایم تا لینک سازی شما طبیعی جلوه کند و گوگل به شما شک نکند و جریمه نشوید. همچنین ترفند ها و روش های عالی برای لینک سازی گفته ایم که به شدت تاثیر محسوسی روی سایت شما خواهد داشت.
جلسه شانزدهم - آموزش عملی لینک سازی رایگان + پولی
در این جلسه سراغ آموزش عملی لینک سازی رفته ایم. در جلسه قبل نکات تئوری را گفتیم و در این جلسه به صورت عملی به آن ها عمل می کنیم. منابع و روش های مختلف لینک سازی رایگان را گفته ایم تا کلی لینک معتبر و مهم به صورت رایگان دریافت کنید. همچنین در مورد لینک سازی پولی مانند ریپورتاژ ها آموزش های لازم را گفته ایم. جدای از منابع معرفی شده، به شما گفته ایم که چطور ریپورتاژی بنویسید که بهترین نتیجه را برای سایت شما داشته باشد.
جلسه هفدهم - آموزش تحلیل سئو خارجی و لینک سازی سایت ها
یکی از مهم ترین مباحث سئو خارجی، تحلیل سئو خارجی و لینک سازی سایت ها است. منظور از سایت ها می تواند سایت های رقبا و یا سایت شما باشد. با آموزش های گفته شده در این جلسه می توانید دقیقا متوجه شوید رقبای شما برای لینک سازی خود چگونه عمل کرده اند و چطور و کجا لینک ساخته اند. این که چه استفاده های مفیدی می توانید از این اطلاعات داشته باشید، در این جلسه گفته شده است.
در مورد سایت خودتان نیز می توانید بررسی کنید که لینک سازی شما چطور بوده است. چه قدر قوی بوده اید، چقدر طبیعی بوده اید و … .
فصل پنجم: موضوعات پایانی و جمع بندی
جلسه هجدهم - آموزش سئو محلی یا لوکال
در این جلسه سراغ مبحث مفید سئو لوکال یا همان سئو محلی رفته ایم. اگر قصد دارید در شهر یا حتی محله خود، اگر کسی خدمات مرتبط با شما را جستجو کرد، شما را در آن شهر یا محله معرفی کند، این جلسه برای شما بسیار مفید است. مثلا اگر یک سایت رستوران، سایت خود را از نظر سئو لوکال بهینه کند، اگر کسی در آن شهر یا منطقه کلمه رستوران را جستجو کند، سایت او اول از همه نمایش داده می شود! در این جلسه تمام نکات و ترفند های سئو محلی گفته شده است.
جلسه نوزدهم - آموزش تحلیل کامل سایت با گوگل آنالیتیکس + معرفی منابع مطالعه سئو
در این جلسه بعد از انجام تمام مراحل بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو، به شما گفته ایم که چطور سایت خود را تحلیل کنید و متوجه شوید عملیات سئو سایت شما در چه سطحی است و چقدر نتیجه بخش بوده است. آموزش تحلیل و بررسی سایت و پیدا کردن نقاط قوت و ضعف در این جلسه گفته شده است.
همچنین در پایان منابع بسیار مفید و به روزی برای مطالعه سئو به شما معرفی کرده ایم. چرا که سئو یک علم روز است و شما باید سعی کنید همیشه در این حوزه آپدیت بمانید.
آپدیت ها
روش دریافت اکانت حرفه ای Moz به صورت رایگان
در این جلسه از آپدیت دوره سئو، نحوه دریافت اکانت حرفه ای سایت Moz را به صورت رایگان، آموزش داده ایم تا بتوانید از امکانات این سایت به راحتی و بدون محدودیت استفاده کنید.
معرفی و آموزش ابزار WordTracker
ابزار Wordtracker یک سایت دیگر برای تحقیق کلمات کلیدی است. در این جلسه از آپدیت دوره آموزش سئو، علاوه بر معرفی و آموزش این ابزار، روش دریافت اکانت پرو آن را به صورت رایگان، آموزش داده ایم تا بتوانید لیست کلمات بیشتری را از این سایت خروجی بگیرید.
به رتبه یک گوگل برسیم، چه اتفاقی می افتد؟!
فرض می کنیم که شما خدمات کارواش در محل مشتری ارائه می دهید و در یک عبارتی مانند “کارواش در محل” به رتبه یک رسیده اید. باز هم فرض می کنیم که این عبارت به طور میانگین در ماه 10000 بار جستجو می شود. به طور میانگین رتبه یک گوگل بیش از 42 درصد کلیک می شود. یعنی حدود 4200 کلیک روی سایت شما فقط از این عبارت! خب تا به اینجای کار کلی مشتری بالقوه به سایت خود کشانده اید!
اگر بگوییم فقط نیمی از این ورودی روی دکمه تماس سایت شما کلیک کنند و کارواش در محل را سفارش دهند، و به طور میانگین 20 هزار تومان از مشتری بگیرید، مبلغ 42 میلیون تومان در ماه فقط برای ورودی های این عبارت دریافت کرده اید! هیجان انگیز است نه؟!
حال شما در هر حوزه ای فعالیت می کنید، باید عباراتی که توسط کاربران جستجو می شوند را پیدا کنید و صفحات خدمات و محصولات خود را برای آن عبارت سئو کنید تا شما نیز بتوانید عدد های خوبی نصیب خود کنید. این فرایندی است که در دوره صفر تا صد سئو به شما گفته شده است.
نظرات شرکت کنندگان دوره:
قدم های یادگیری سئو چه هستند؟
همانطور که قبلا هم گفته شده، فرایند سئو را به بخش های مختلفی مانند On Page SEO و Off Page SEO تقسیم کرده ایم. اما اگر بخواهیم نگاهی به قدم های یادگیری سئو بیاندازیم تا بدانید در دوره سئو به چه صورت پیش می رویم، در اینجا آن ها را آورده ایم.
قدم اول: مسائل فنی
هر سایتی باید یک سری استاندارد ها را رعایت کند تا گوگل به آن توجه کند. البته گوگل هر روز سعی می کند کمتر به مسائل فنی اهمیت بدهد و بیشتر تمرکز روی رضایت کاربران دارد. اگر سایت شما را کاربران دوست داشته باشند، گوگل به شما اهمیت می دهد. البته برخی مسائل فنی مستقیما به همین دوست داشتن کاربر مرتبط است و گوگل این جور مسائل را به شدت اهمیت می دهد. یکی از آن ها سرعت لود سایت است که گوگل توجه ویژه ای به آن می کند. یا ریسپانسیو بودن سایت نیز از مسائل مهم برای گوگل است. در کل تمام آنچه که در مباحث فنی سایت باید بهبود پیدا کند تا سایت شما شانس بیشتری در گوگل داشته باشد، در این دوره جامع آموزش سئو گفته شده است.
قدم دوم: محتوا
می توان گفت مهم ترین فاکتور سئو کلاه سفید، محتوا است! اصل سئو روی محتوا می چرخد و با تولید محتوای مفید می توانید نظر کاربران را جلب کنید تا گوگل نیز نظرش به شما جلب شود. اما این که فقط می گوییم محتوای مفید تولید کنید دیگر تکراری شده است! محتوای مفید دقیقا چیست؟ چه نوع محتوای مفیدی می توان تولید کرد؟ چگونه و چه چیز هایی باید داخل این محتوا باشد؟ درست در این دوره سئو به همین مباحث می پردازیم تا روش تولید یک محتوای ارزشمند را کامل یاد بگیرید.
بخشی از فرایند تولید محتوا، تحقیق کلمات کلیدی و کیورد تارگتینگ است که آن را هم در این دوره به طور مفصل پرداحته ایم و ترفند های کم یابی را گفته ایم!
قدم سوم: سئو خارجی
و اما سئو خارجی که در بعضی از سطوح سئو، باید به سمت آن بروید. سئو خارجی صرفا لینک سازی نیست و هر آن چه که بیرون از سایت شما، به سایت شما مرتبط شود و تاثیر بگذارد را سئو خارجی می گوییم. پس نباید صرفا لینک سازی را مد نظر گرفت. بله درست است لینک سازی اهمیت ویژه ای دارد و ما نیز در این دوره به طور کامل به آن پرداخته ایم. جدای از آن شبکه های اجتماعی و برندینگ نیز جزو سئو خارجی محسوب می شوند و نکات مهم مرتبط با آن ها را در این دوره آموزشی گفته ایم.
روند آموزش سئو در این دوره به چه صورت است؟
- در این دوره ابتدا مقدمات سئو را می گوییم تا افرادی که هیچ گونه آشنایی ندارند، با مقدمات آشنا شوند.
- سپس سراغ مباحث فنی سایت رفته ایم و به صورت کاملا عملی آموزش داده ایم که چه کارهایی را باید در سایت خود یا مشتری خود انجام دهید، تا ساختار سایت از نظر گوگل و سایر موتورهای جستجو، بهینه و مناسب باشد تا گوگل سایت شما را به آسانی بخواند.
- پس از آن به مبحث بسیار مهم محتوا پرداخته ایم. از روش ها و ترفند های تحقیق کلمات کلیدی گفته ایم تا طریقه نوشتن یک محتوای سئو شده. ترفند هایی که در این بخش گفته می شود، به شدت نتیجه بخش هستند. طوری که در بعضی از کلمات نیاز به صرف هزینه برای رتبه گرفتن نخواهید داشت!
- در فصل بعد سراغ سئو خارجی یا همان Off Page رفته ایم. یعنی گفته ایم که شما در خارج از سایت خود چه کارهایی را باید انجام دهید، تا رتبه سایت شما در گوگل افزایش پیدا کند. از بحث شبکه های اجتماعی تا لینک سازی را به طور کامل و عملی پرداخته ایم.
محتویات دوره شامل چه چیز هایی است؟
این دوره شامل 16 ساعت ویدئو و فیلم آموزش سئو، در 19 قسمت است. البته آپدیت هایی دائمی برای دوره خواهیم داشت. در کنار آن، کتاب “راهنمای سریع افزایش فروش سایت” را به عنوان هدیه تقدیم شما کرده ایم. همچنین شما می توانید هر گونه سوال یا مشکلی داشتید را از طریق راه های مختلف پشتیبانی، با ما مطرح کنید تا پاسخ شما عزیزان را بدهیم.
آیا این دوره پیش نیاز دارد؟
خیر. این دوره به هیچ گونه پیش نیازی، نیاز ندارد. از مقدمات سئو تا مباحث حرفه ای (0 تا 100) گفته شده است. همین که صرفا بتوانید با سایت خود کار کنید، کافیست و موارد عملی در دوره به طور کامل آموزش داده شده است.
با این دوره آموزش سئو چگونه می توان درآمد زایی کرد؟
سئو یک مهارت به روز با بازار کار بسیار خوب در ایران است. شما با یادگیری این مهارت در این دوره آموزشی، توانایی سئو انواع سایت ها را خواهید داشت. حالا خودتان می توانید انتخاب کنید که چطور فعالیت کنید.
اگر دوست دارید می توانید به عنوان یک سئو کار پرژه های سئو قبول کنید و انجام دهید و هزینه آن را دریافت کنید. هزینه سئو سایت ها بستگی به سختی پروژه دارد اما معمولا از دو سه میلیون تومان شروع می شود و پروژه های بسیار بزرگ به چند صد میلیون تومان نیز می رسد.
اگر بخواهید می توانید سایتی برای خود داشته باشید و آن را سئو کنید. آن سایت می توانید فروشگاهی باشد و کالاهای مختلف بفروشید یا می تواند یک سایت مجله ای باشد و از طریق تبلیغات درآمد زایی کنید. ایده های مختلفی وجود دارد که می توانید آن ها را تبدیل به سایت کنید و سئو آن را خودتان دست بگیرید.
راه دیگر و متدوال درآمد زایی از سئو، استخدام شدن در یک شرکت یا یک تیم استارتاپی است. شرکت ها و تیم های مختلف هستند که به دنبال افراد متخصص سئو مثل شما هستند. می توانید آگهی های آن ها را همین الان در سایت های کاریابی ببینید.
کافیست شروع کنید و کم کم با فضای سئو در ایران آشنا می شوید و می توانید ایده های مختلف درآمد زایی را داشته باشید. پیشنهاد می کنم حتما در همایش ها و دورهمی های مرتبط با سئو و دیجیتال مارکتینگ شرکت کنید و شبکه سازی قوی انجام دهید تا منجر به بهبود درآمد خود از این حوزه شوید.
مدرس دوره جامع آموزش سئو: مسعود جواهری
- بنیان گذار سایت فصل وردپرس
- مدیر تیم طراحی سایت ورتکس وب
- بیش از 9 سال سابقه طراحی سایت
- دارای مدرک لیسانس نرم افزار
- مدرس بیش از 9 دوره آموزشی مرتبط با طراحی و مدیریت سایت و سئو
- نویسنده کتاب های “چک لیست سئو” و “چک لیست امنیت وردپرس”
- مسلط به WordPress، HTML ، CSS ، Bootstrap ، PHP، Laravel
مروری کلی بر مباحث پرداخته شده در دوره جامع آموزش سئو
- مقدمات سئو و تعریف اصطلاحات کلی حوزه سئو
- اهمیت سئو
- تفاوت سئو کلاه سفید، کلاه سیاه، کلاه خاکستری
- تفاوت سئو On Page و Off Page
- توضیح روش کار موتور های جستجو مانند گوگل
- الگوریتم های موتور های جستجو
- انتخاب بهترین هاست و عوامل تاثیر گذار آن بر سئو
- نکات مهم انتخاب دامین و تاثیر آن بر سئو
- اهمیت سرعت لود سایت و آموزش عملی افزایش سرعت
- اهمیت ریسپانسیو بودن سایت و تست مشکلات ریسپانسیو سایت
- اهمین امنیت بر سئو و فعال کردن SSL
- بهترین روش ساختار لینک ها برای سئو
- تگ های لازم در صفحه و نحوه پیاده سازی آن
- اسکیما ها و نحوه پیاده سازی آن
- آموزش سئو تصاویر
- آموزش سئو ویدئو ها
- بررسی فایل robots.txt و بیان نکات مربوطه
- بررسی فایل htaccess و بیان نکات مربوطه
- اهمیت تاثیر UI و UX در سئو
- آشنایی کامل با انواع خطا ها در سایت و نحوه رفع آن ها
- آموزش کار با ابزار گوگل سرچ کنسول
- آموزش کامل پلاگین Yoast و افزونه های جانبی آن برای سایت های وردپرسی
- آموزش کامل نرم افزار Screaming Frog + Website Auditor برای تحلیل فنی سایت
- اهمیت محتوا در سئو
- استراتژی تاثیر گذار محتوا در سئو
- نکات و ترفند های تولید محتوای با کیفیت و سئو شده
- تحقیق جامع کلمات کلیدی + کار با تمام ابزار ها و روش ها
- ترفند های بهبود CTR
- ترفند های کاهش بانس ریت
- نوشتن عملی یک محتوای کامل سئو شده
- اهمیت لینک سازی داخلی + ترفند ها
- انواع محتوا مانند محتوای همیشه سبز، مرجع، سریالی، مگاپست، تاپیک کلاستر و …
- روش ها و ترفند های خوانا کردن مطالب سایت
- ترفند های تولید محتوا (عنوان نویسی، محتوا، نتیجه گیری، تصاویر، مدیا و …)
- روش های افزایش تعامل کاربر با سایت
- روش ها و ابزار های تحلیل دقیق سایت و کاربر
- معرفی تگ کنونیکال و روش صحیح پیاده سازی
- سئو خارجی
- اهمیت شبکه های اجتماعی و روش های فعالیت در آن ها برای سئو
- اهمیت لینک سازی
- انواع لینک ها
- استراتژی های بک لینک گرفتن
- تشخیص سایت های مفید برای دریافت بک لینک
- نحوه انتقال اعتبار از طریق لینک ها
- انواع روش های بک لینک گرفتن + آموزش عملی هر کدام
- ترفند های لینک سازی طبیعی
- نکات مهم هنگام درج لینک در سایت ها و صفحات
- معرفی روش های رایگان لینک سازی
- آموزش تحلیل بک لینک های سایت رقبا و خود با ابزار هایی مانند Ahref
- آموزش کامل و عملی ابزار Ahref و Moz
- روش صحیح خرید ریپورتاژ مطمئن و ترفند های نوشتن محتوای ریپورتاژ
- معرفی و آموزش ابزار Disavow
- معرفی سئو لوکال و روش ها و ترفند های آن
- آموزش گوگل آنالیتیکس برای تحلیل سایت
- پنالتی گوگل
- اهمیت UI و UX
- اهمیت برندینگ در سئو
- اهمیت تبلیغات آفلاین در سئو
- اهمیت کیفیت محصولات و خدمات در سئو
- معرفی منابع بیشتر و معتبر برای مطالعه و پیگیری نکات به روز سئو
- جعع بندی
سوالات متداول شرکت کنندگان دوره سئو
آیا برای شرکت دوره سئو، پیش نیاز لازم دارد؟
خیر پیش نیاز خاصی نیاز نیست. همین که بتوانید با سایت خود کار کنید کافیست. مباحث دوره از مقدمات شروع می شود و کم کم پیشرفته تر می شود. همچنین مباحث فنی لازم هم در دوره آموزش داده شده است.
آیا برای یادگیری سئو کد نویسی لازم است؟
خیر. عمده بحث سئو ارتباطی به کدنویسی ندارد. فقط بحث تکنیکال سئو است که به مباحث فنی پرداخته می شود اما باز هم شما نیاز به کدنویسی ندارید. اگر سایت شما وردپرس است، تمام آموزش های لازم مرتبط با سئو فنی وردپرس، در دوره توسط افزونه های وردپرسی ارائه شده است و نیاز به هیچ گونه کد نویسی ندارد.
اگر هم سایت شما سیستم اختصاصی است، شاید تغییراتی لازم باشد انجام شود که می توانید به برنامه نویس خود بگویید انجام دهد.
آیا با این دوره و یادگیری مهارت های آن، می توانم درآمد خوبی داشته باشم؟
بله قطعا.سئو این روز ها یک شغل با درآمد خوب محسوب می شود و بازار کار خوبی دارد. در همین صفحه در این مورد توضیح داده ایم اما به طور کلی از طریق دریافت پروژه های سئو، سئو سایت تجاری خود، استخدام در شرکت ها و حتی آموزش و انتقال تجربه خود می توانید درآمد زایی کنید.
و اما اصلا سئو چیست؟
سئو یا SEO که مخفف عبارت Search Engine Optimization است، در یک کلام یعنی ما بفهمیم که مخاطب هدف ما در گوگل دنبال چه چیزی است و چه چیزی را جستجو می کنید تا ما سعی کنیم نیاز او را با سایت خود رفع کنیم و سایتمان را در رتبه های اول گوگل قرار دهیم. به این صورت مخاطبان بسیار زیادی را جذب خواهیم کرد. دقیقا کاری که در این دوره آموزشی سئو انجام می دهیم.
همانطور که قبل تر هم گفتیم، در سال حداقل 2 تریلیارد جستجو فقط در گوگل انجام می شود و این آمار همچنان رو به رشد است. چرا که مردم دنبال هر چیزی که باشند، سریعا گوگل می کنند. پس اگر ما رتبه های اول گوگل را به دست آوریم، اینجا برده ایم! مزیت دیگر سئو، جذب مخاطب هدفمند است. چرا که وقتی شخصی عبارتی را جستجو می کند، پس همان لحظه دنبال آن است، حال ما جلوی چشمان او خواهیم بود و مشتری و کاربر سایت ما خواهد شد.
نظر متخصصان ایرانی در تعریف سئو چیست؟
متخصصین و فعالین حوزه سئو نیز در سایت وبسیما تعریفی را برای سئو بیان کرده اند که برخی از آن ها را در اینجا مرور می کنیم.
امین اسماعیلی، مدیر فنی وبسیما:
سئو فرآیندی بی پایان و تکرار پذیر است که با تحلیل و بررسی کلمات هدف و آنالیز رقبا آغاز میشود. بر همین اساس استراتژی سئو تدوین شده و برنامه دقیقی برای پیاده سازی آن در نظر میگیریم و در نهایت مطابق با همین برنامه فرآیند تولید محتوا و لینک سازی را انجام میدهیم.
دستاوردهای ما در ماه های اولیه (پس از شروع سئو سایت) اطلاعات و آمارهای جدیدی فراهم میکند که زمینه ساز تحلیل های دقیق تر، برنامه ریزی بهتر و تولید محتوای جدید میشود. این فرآیند بی پایان با هدف کسب رضایت کاربران انجام میشود و یکی از دستاوردهای جانبی آن کسب رتبه در نتایج گوگل است.
به عبارت دیگر، سئو در دنیای امروز دیگر بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو نیست بلکه بهینه سازی برای بهبود تجربه جستجو یا Search Experience Optimization است.
میلاد شولی، مدیر سئو دیجیکالا:
شاید نزدیک ترین جمله برای سئو مدرن این جمله باشد؛ مجموعه راهکارهای بهبود کارایی سایت و تولید محتوای با کیفیت که در راستای تجربه کاربری و بازخورد مثبت کاربران هدف گذاری می شوند.
چشم انداز کلی در بردارنده پیاده سازی استراتژی مناسب با هدف افزایش ترافیک ارگانیک و کسب جایگاه بهتر در صفحه نتایج جستجوی موتورهای جستجوست.
متخصص سئو مدرن یک هکر رشد باهوش و تحلیلگری کارآمد است که کار با ابزارهای بازاریابی دیجیتال را به خوبی می داند.
عادلی طالبی:
مولوی داستانی دارد با عنوان فیل، و ماجرایش این است که فیلی در تاریکی به شهری آورده شد. مردم خبر شدند و خواستند فیل را ببینند. و چون فیل از آتش می ترسید، قرار شد تعدادی، در تاریکی بروند و بعد بیایند و به بقیه هم بگویند که فیل چیست و چون است. رفتند و هر یک در تاریکی دستی بر فیل کشیدند. و آنگاه که بیرون شدند، هر یک چیزی گفت، یکی گفت فیل را بادبزنی دریافته (آنکه بر گوش فیل دست کشیده بود) و دیگری فیل را طنابی دانسته بود (آنکه از دم فیل آویزان شده بود) و دیگر فیل را ستونی یافته بود (آنکه پای فیل را در آغوش کشیده بود).
سئو هم همین است. هر کدام از ما، گازی بر این کیک شیرین زده ایم. و هر بخش این کیک شیرین، طعمی دارد.
برای من، سئو یک کیک است. طعم و رنگش بستگی دارد به مواد اولیه ات. و سئو کار، کیک پز است.
علی حسینی، مدیر سئو علی بابا:
سئو یه جنگه! بخصوص که حوزه کاری یا عبارت کلمات کلیدیت خیلی رقابتی باشن.
برای اینکه بتونی پیروز این جنگ باشی، هم باید در نبردهای داخلی برنده بشی و هم نبردهای خارجی که با رقبا داری!
تا بستر مناسب نداشته باشی و نتونی به لحاظ سرعت، پایداری و خوانایی محتوا قدرت بگیری، بهتره که وارد جنگ خارجی نشی چون برات گرون تموم میشه و در نهایت ممکنه با کلی هزینه پایان خوشی نداشته باشه.
اما اگر بستر رو خوب ساختی حالا نوبت اینه که با محتوای غنی که تولید میکنی تو ذهن مردم رسوخ کنی، قطعا برندسازی هم بهت کمک میکنه. کانتنت خوبی که خوب منتشر نشه هم مثل همون زنبور بی عسله، پس بهش قدرت بده بذار نفوذ کنه.
وقتی خوب کار کردی و خوب نفوذ کردی میبینی که سئو همینه، سئو یه جنگه که باید پیروزش باشی.
شراگیم مرادی، کارشناس دیجیتال مارکتینگ دیجیکالا:
از نظر من، گوگل بزرگترین بازار در سطح بین المللی برای هرنوع محصول و خدماتی میتواند باشد و مجموعه عواملی که به شما کمک میکنه تا بیشترین حضور را در این فضا داشته باشید را در اصطلاح تکنیک های سئو مینامند.
در گذشته یک کارشناس سئو با چند تکنیک به موفقیت میرسید اما امروزه رمز موفقیت در موتورهای جستجو براساس ارتباط و تعامل کاربر با سایت سنجیده میشود.
بنابراین انجام تحقیق و آنالیز بصورت مستمر برای ارائه بهترین محتوا اهمیت فراوانی دارد.
رضا شیرازی، مدیر وب 24:
سئو یعنی تحلیل رفتار کاربران و موتورهای جستجو با هدف طراحی استراتژی مناسب برای کسب بهترین نتیجه ممکن.
سئو در واقع یک مسابقه است که به ازاء هر کلمه کلیدی در موتورهای جستجو برگزار میشود، همه شرکت کنندگان در مسابقه آرزو دارند که مقام اول را بدست بیاورند اما فقط یک نفر برنده میشود، گرچه رتبه های بعدی هم بی نصیب از جایزه نخواهند ماند.
سئوکار کسی است که نیازهای مخاطب را میشناسد، اهداف کسب و کار و منابع آن را میشناسد و بر اساس منابعی که در اختیار دارد و وضعیت رقبا، استراتژی بهینه برای پیروزی در این رقابت را طراحی میکند.
محمد شهپری، مدیر دیجیتال مارکتینگ گرین وب:
علم است چون شامل محاسبات، اندازهگیری، تحقیقات بازار، آمار و استفاده از ابزارهای مختلف است.
هنر است چون شامل تکنیکهای کپی رایتینگ، تجربه کاربری، شناخت نیاز مخاطبین و محتوای تاثیرگذار است.
مزیت سئو نسبت به تبلیغات چیست؟
سئو یکی از روش های بازاریابی دیجیتال است و مزایا و حتی معایب خود را دارد اما قطعا مزایای آن بیشتر است و به همین دلیل عمده وب سایت های تجاری تمرکز زیادی روی آن دارند. اما از چه مزیت هایی صحبت می کنیم؟
درست است که سئو زمان بر است و برای گرفتن نتیجه ممکن است چند ماه زمان لازم باشد اما بعد از صبر کردن، نتایج دائمی و هدفمندی خواهید دید. در بالاتر نیز گفتیم که سئو یکی از هدفمند ترین روش های بازایابی است، چرا که کاربر خودش دنبال برطرف کردن یک نیاز است و ما همان لحظه در گوگل به اون پیشنهاد داده می شویم. پس مهم ترین مزیت آن هدفمند بودن آن است که در عمده روش های تبلیغاتی دیگر، چنین چیزی کم رنگ تر است.
مثلا شما در یک سایت، حتی مرتبط، یک بنر تبلیغاتی قرار می دهید اما آیا تمام کاربران آن سایت به خدمات و سایت شما در آن لحظه که می بینند، نیاز دارند؟ خیر! یا مثلا در یک پیج در شبکه های اجتماعی تبلیغ می دهید اما باز هم همه دنبال کنندگان آن پیج در آن لحظه به خدمات شما نیاز دارند؟ باز هم خیر! اما سئو باعث می شود درست در همان لحظه نیاز، در سر راه کاربر قرار بگیرید.
مزیت دیگر آن بحث مالی آن است. در پروژه های کوچک و راحت، هزینه سئو به شدت پایین است و در عین حال نتیجه طولانی مدت دارید. یعنی تا ماه ها یا سال ها می توانید در صفحه اول گوگل بمانید. در پروژه ها و سایت های بزرگ و پر رقابت هم ممکن است هزینه ها زیاد باشد، اما باز هم نسبت به نتیجه و سایر روش های تبلیغاتی، همچنان به صرفه تر است. حتی می توانید با خلاقیت هایی در سئو، در حوزه های پر رقابت نیز، هزینه کمتری مصرف کنید و نتیجه خوب بگیرید!
پس هدفمند بودن، به صرفه بودن، نتیجه طولانی مدت گرفتن از مزایای سئو است. تنها عیب آن این است که شما از لحظه های که بخواهید بازاریابی با سئو کنید، تا زمانی که نتیجه بگیرید، ممکن است چند هفته تا چند ماه زمان لازم باشد اما بعد از آن با ماندن در صفحه اول و رتبه های اول، نتیجه این صبر را می بینید.
آیا سئو کردن سایت کار سختی است؟
پاسخ به این سوال، کاملا مرتبط با شرایط سایت و رقبا است. اگر رقبای زیادی در حوزه تخصصی شما و عبارات مورد نظرتان نباشد، سئو کار بسیار آسانی است و صرفا با رعایت مواردی در سایت خود، خودتان را به زودی در رتبه های اول گوگل می بینید.
اما اگر رقبای زیادی در حوزه شما وجود دارد و رقابت بر سر کلمه کلیدی مورد نظر شما زیاد است، پس کارتان کمی سخت می شود. البته در این دوره سئو راهکار ها و ترفند هایی را گفته ایم که حتی اگر حوزه پر رقابتی داشتید، باز هم بتوانید به سادگی رتبه های خوب را به دست آورید و از همان ورودی ها نیز درآمد خوبی داشته باشید!
اصلا چرا سئو کردن سایت مهم است؟
دیگر پرسیدن این سوال اشتباه است! چرا که همه از اهمیت سئو و حضور داشتن در صدر نتایج گوگل خبر دارند! اما در اینجا در قالب یک اینفوگرافیک برخی از آمار های مرتبط با موتور های جستجو مانند گوگل را ببینید تا جواب خود را پیدا کنید.
لذت داشتن مخاطب هدفمند
کانال سئو، هدفمند ترین کانال جذب مخاطب است. قبلا هم اشاره کردیم که وقتی شخصی چیزی را جستجو می کند، در آن لحظه دقیقا دنبال آن است، پس اگر شما جلوی چشم او باشید، یک مخاطب یا مشتری بالقوه خواهید داشت. اکثر کسب و کار های اینترنتی، تمرکز زیادی روی سئو می کنند و معمولا کانال اصلی ورودی سایتشان گوگل است. چرا که آن ها از این هدفمندی به شدت استفاده می کنند.
موتور های جستجو مانند گوگل چطور کار می کنند؟
موتور های جستجو مانند گوگل به اصطلاح اسپایدر هایی دارد که در تمام صفحاتی که بتواند در اینترنت پیدا کند، می خزد. در هر صفحه لینک هایی وجود دارد که این اسپایدر ها داخل آن لینک ها می رود و به این صورت عمده صفحات موجود در اینترنت را پیدا می کنند. حالا گوگل میلیارد ها صفحه را شناسایی کرده است و در دیتابیس خود دارد.
حال وقتی شخصی یک عبارت را جستجو می کند، گوگل آن عبارت را با دیتابیس خود تطبیق می دهد و تمام صفحاتی که شامل این عبارت هستند را پیدا می کند. اما قطعا این صفحات باید بررسی شود تا مناسب ترین و با کیفیت ترین نتیجه را به کاربر نمایش داد. اینجا گوگل بیش از 200 فاکتور برای بررسی کیفیت صفحه دارد و بر این اساس بهترین نتایج را انتخاب می کند و در صفحه نتایج خود رتبه بندی می کند.
این که این 200 فاکتور چه هستند و چگونه می توانیم ما در سایت خود پیاده کنیم، همین دوره آموزش سئو که پیش روی شماست را شامل می شود!
کلاه سئو چه رنگی است؟!
در سئو نیز مانند خیلی از موضوعات دیگر، قانون و مقرراتی وجود دارد. بستن کمربند ایمنی الزامی است. قانون می گوید زمانی که سوار ماشین می شوید، قبل از حرکت باید کمربند ایمنی را ببندید. پس این کار درست است. حال اگر کمربند خود را نبندید و پلیس شما را ببیند، جریمه می کند. اما خیلی از اوقات وقتی مسیر خیلی نزدیکی بخواهیم برویم، کمربند ایمنی را نمی بندیم چون می گوییم پلیسی متوجه نمی شود که ما را جریمه کند!
سئو نیز همینطور است! در سئو اگر سایت خود را به طور اصولی و استاندارد پیش ببریم، به آن سئو کلاه سفید می گوییم. یعنی مخاطب هدف ماست و سعی می کنیم سایت خوبی را به کاربران ارائه دهیم. حال اگر بخواهیم برخی از قوانین با ترفند های غیراستاندارد دور بزنیم و سعی کنیم گوگل را فریب بدهیم، سئو کلاه سیاه محسوب می شود و گوگل ما را جریمه می کند و دیگر در نتایج خود نمایش نمی دهد! اما در بین این دو یک مفهوم دیگری به نام سئو کلاه خاکستری به وجود آمده است. سئو کلاه خاکستری یعنی ما همان کارهای غیر استاندارد را طوری انجام دهیم که گوگل متوجه آن نشود تا رتبه خوبی در گوگل بگیریم.
در دوره جامع آموزش صفر تا صد سئو نیز با به طور عمده به سئو کلاه سفید می پردازیم. اما گاهی اوقات صرفا با سئو کلاه سفید نتیجه خوبی نمی توان گرفت. پس سراغ مباحث سئو کلاه خاکستری هم رفته ایم. البته سئو کلاه سیاه خط قرمز ماست و به هیچ وجه توصیه نمی کنیم سراغ آن بروید، چرا که عملا با دستان خود، سایت و کل کسب و کار خود را نابود کرده اید!
تحقیق کلمات کلیدی و تارگت کردن کلمات، مهم ترین قدم سئو!
زمانی که بخواهید سایتی را سئو کنید، باید کلمات مورد نظر خود را مشخص کنید. اینطور نیست که شما حدس بزنید چه کلماتی سرچ می شود و سپس روی آن ها کار کنید. ادبیات و نحوه جستجو کاربران متقاوت است. اما چطور بفهمیم کاربر چه چیزی را دقیقا در حوزه کاری ما جستجو می کند؟! برای این کار از ابزار ها و حتی خود گوگل کمک می گیریم. مثلا با بررسی و تحلیل عبارات پیشنهادی گوگل، می توان اطلاعاتی به دست آورد تا کلمات خود را شناسایی کنید. یا یک سری ابزار ها مانند keywordtool.io برای این کار به ما کمک می کنند. یک ابزار دیگر نیز سرچ کنسول خود گوگل است که البته زمانی کاربرد دارد که سایت شما مدتی در این ابزار ثبت شده باشد و فعال باشد.
پس از به دست آوردن کلمات کلیدی مرتبط با صفحات سایت خود، باید آن ها را برای صفحات تارگت کنید. این مسئله یکی از مهم ترین قدم های سئو است که متاسفانه برخی سئو کاران از آن آگاهی ندارند و باعث می شود فرایند سئو سایت آن ها، طولانی تر و پیچیده تر شود و در بسیاری از مواقع نتیجه نگیرند. در این دوره گفته ایم که چطور اصولی و استاندارد کلمات کلیدی را تارگت کنیم تا بهترین نتیجه را بگیرید. منظور از بهترین نتیجه این است که هم راحت تر و سریع تر رتبه بگیرید، و هم بتوانید یک صفحه را با کلمات کلیدی زیادی بالا بیارید!
در دوره آموزش سئو تمام روش های تحقیق کلمات کلیدی و تارگتینگ آن گفته شده است. ترفند ها و نکات ریز و مهمی در بحث تحقیق کلمات کلیدی وجود دارد که شما را سریع تر به نتیجه می رساند. این ترفند ها نیز در دوره گفته شده است و به طور عملی تحقیق کلمات کلیدی را آموزش داده ایم.
مسائل فنی سایت چقدر در سئو اهمیت دارد؟
یک بخش دیگر از عملیات سئو، مباحث فنی سایت است. در درجه اول محتوا برای گوگل مهم تر است اما یه هیچ وجه نمی توان از مباحث فنی چشم پوشی کرد. بخشی از این مباحث فنی نیز به شدت مهم و پر رنگ هستند. مانند ساختار لینک، متاتگ ها و … . گوگل فاکتور های زیادی برای رتبه بندی صفحات دارد. ما هر چه قدر بتوانیم این فاکتور ها را بهینه کنیم، از رقیب خود جلوتر هستیم، پس رتبه بهتری نصیب ما خواهد شد.
در این دوره صفر تا صد سئو نیز ما تمام مباحث فنی، حتی بسیار اضافه تر را به شما به صورت عملی آموزش داده ایم تا خیالتان بابت مسائل فنی راحت باشد. همچنین نرم افزاری بسیار عالی را معرفی و کار کرده ایم تا بتوانید خیلی سریع هر مشکلی که در سایت خود وجود دارد را شناسایی کنید و آن را رفع کنید.
نگران نباشید! اگر با مباحث فنی سایت آشنا نیستید، ما تمام آن ها را در این دوره گفته ایم. اگر سایت شما وردپرسی است که خیالتان راحت باشد. چون با نصب پلاگین های مرتبط با سئو، تمام مسائل فنی سئو را پوشش می دهیم. اگر CMS اختصاصی دارید، روش پیاده سازی آن را گفته ایم تا برنامه نویستان آن ها را بهبود دهد. پس نگرانی بابت این که کد نویسی بلد نیستید (یا هستید) وجود ندارد.
سئو خارجی و لینک سازی، چالش سئو!
عده ای از سئو کاران می گویند محتوا مهم تر از هر چیزی در سئو است. عده ای دیگر می گویند لینک سازی به شدت تاثیر بیشتری دارد! واقعیت این است که شما باید هر کدام را به اندازه بهبود دهید و تعادل را حفظ کنید. این نکته را نیز مت کاتس از گوگل اعلام کرده است.
اما به هر حال سئو خارجی نیز بخشی از عملیات سئو است و باید بسیار حرفه ای و دقیق انجام شود. چرا که اگر به روش های اشتباه انجام شود (مانند لینک سازی اشتباه)، ضرر زیادی به سایت خود وارد کرده اید. در این دوره، آموزش اصولی و حرفه ای سئو خارجی و لینک سازی را گفته ایم و شما را با روش ها و ترفند های لینک سازی آشنا کرده ایم. یک سری منابع برای ساخت لینک نیز گفته ایم. البته سئو خارجی صرفا لینک سازی نیست که مباحث دیگری نیز وجود دارد که در دوره آن ها را گفته ایم.
نقش ابزار ها در فرایند سئو وب سایت
برای سئو سایت، شما به ابزار های مختلفی نیاز دارید که هر کدام در یک بخش سئو کاربرد دارند. خود سایت گوگل اولین ابزار برای سئو است! یا به عنوان مثال گوگل سرچ کنسول از ابزار های سئو است که شما حتما باید آن را به سایت خود متصل کرده باشید. گوگل آنالیتیکس نیز همینطور، شما به ابزار گوگل آنالیتیکس برای تحلیل سایت خود نیاز دارید. ابزار های دیگری نیز گوگل دارد که هر کدام سر جای خودش کاربرد های خودش را دارد.
اما جدای از ابزار های گوگل، کمپانی های دیگری نیز ابزار هایی را برای کمک به فرایند سئو ارائه داده اند. به عنوان مثال اگر بخواهیم بک لینک های ایجاد شده برای سایت خود یا حتی دیگران را بررسی کنیم، نیاز به ابزار هایی مانند ahref یا Moz داریم. یا اگر بخواهیم خیلی سریع یک سری کلمات کلیدی پیدا کنیم، ابزاری مانند keywordtool.io یا WordTracker به کمک ما می آید. همچنین نرم افزار هایی مانند Screaming Frog یا Website Auditor برای تحلیل فنی سایت به کمک ما می آیند.
این ها فقط چند ابزار مهمی بود که در اینجا اشاره کردم. به دلیل این که این دوره یک دوره جامع آموزش سئو است، علاوه بر ابزار های گفته شده، ابزار های دیگری را به صورت کاملا عملی بررسی و آموزش داده ایم.
کاربر رو بچسب، گوگل خودش میاد!
تا به اینجا ما کلی از نکات فنی و غیرفنی سئو گفتیم اما هیچوقت نباید فراموش کنیم، ما سایت و کسب و کار اینترنتی خودمان را برای یک انسان می سازیم، نه برای گوگل! رتبه یک گوگل هم که باشید، یک انسان وارد سایت شما می شود. حال اگر سایت شما از لحاظ سرعت لود، UI و UX سایت، محتوای خوب و خوانا و … مشکل داشته باشد، آن شخص نمی تواند با سایت شما به درستی ارتباط برقرار کند پس شما او را از دست می دهید.
خلاصه کلام این است که نگاهی انسانی داشته باشید و سایت خود را مخصوص کاربران بسازید اما یک نیم نگاهی نیز به گوگل داشته باشید!
در یادگیری سئو، توقف ممنوع!
سئو یک علم کامل به روزی است. هر روز تغییراتی رخ می دهد که ما باید با آن تغییرات سریعا آشنا شویم تا از دیگران عقب نیوفتیم. به همین دلیل شما باید همیشه پیگیر اخبار و مطالب سئو باشید. سایت های بزرگ و معتبر خارجی وجود دارند که تمرکز کاملی روی این نوع محتوا ها دارند و تغییرات در گوگل یا اتفاق های دنیای بزرگ سئو را اطلاع رسانی می کنند. سایت هایی مانند searchenginejournal.com، moz.com، searchengineland.com، yoast.com، neilpatel.com و …. در این زمینه فعالیت می کنند. سایت های دیگری نیز هستند که در جلسه آخر دوره سئو آن ها را معرفی کرده ایم و البته یک روش عالی برای پیگیری راحت تر این مطالب گفته ایم!
این دوره برای چه کسانی مناسب نیست؟
- افرادی که ورودی و ترافیک بالا از گوگل نمی خواهند.
- افرادی که سئو کار حرفه ای هستند.
- افرادی که در رشد سایت خود جدی نیستند.
این دوره برای چه کسانی مناسب است؟
- افرادی که سایت دارند و می خواهند در رتبه های بالای گوگل قرار بگیرند.
- افرادی که می خواهند سئو کار شوند و از این راه درآمد داشته باشند.
- افرادی که میخواهند کسب و کار اینترنتی و سایت خود را رشد دهند.
- افرادی که می خواهند کمی سئو بلد هستند اما می خواهند حرفه ای تر شوند.
- افرادی که به دنبال بازدید و فروش بیشتر در سایت خود یا مشتری خود هستند.
کامبیز سیاری –
سلام ببخشید تهیه اکانت پرمیوم اچ رف پرمیوم یک ماهه در دوره آموزش داده شده؟
مسعود جواهری –
سلام کامبیز جان
خیر. این اکانت ها رو برخی سایت ها میفروشن و باید از اون ها تهیه کرد.
میلاد همتی –
سلام
تو این دوره مقدمات سئو هم آموزش داده میشه؟ برای کسی که میخواد تازه سئو رو شروع کنه؟
مسعود جواهری –
سلام میلاد جان
بله از قدم صفر سئو شروع میکنیم. تو جلسه اول مقدمات کلی سئو گفته میشه. تو بخش های دوره هم تمام مباحث رو از مقدمات شروع میکنیم
موفق باشید
بهزاد –
سلام من یه آموزش سئو از یه سایت دیگه گرفتم ولی با آموزش هاش نتونستم سایتم رو سئو کنم و اون کلمه هایی که میخوام رتبه بگیرن. دوره شما چقدر حرفه ای و عملی و کاربردیه؟ میخوام واقعا نتیجه بگیرم.
تشکر
مسعود جواهری –
سلام بهزاد جان
من نمیدونم شما از چه سایتی تهیه کردید. ولی بنده تمام تجربه ها و دانش خودم رو تو سئو تو این دوره گفتم. نمونه های موفق چه در سایت خودمون و چه در سایت مشتریان که داشتم هم تو ویدئو داخل همین صفحه مثال زدم. حتی برای سایت خودمون که رقابت به شدت سخت هست، نتایج خیلی خوبی گرفتیم.
به خاطر همین بابت اینکه آیا این آموزش واقعا نتیجه میده یا نه، میتونم بگم بله.
برای خرید دوره هم ما ضمانت بازگشت وجه داریم و اگر خریداری کردید و دیدید آموزش ها رو بلد هستید و به کارتون نمیاد، مبلغ دوره بهتون برگردونده میشه.
موفق باشید
مهدی علمداری –
سلام و روز خوش…کی تخفیف می ذارین؟
مسعود جواهری –
سلام مهدی جان
فعلا تخفیف نداریم چون تازه تخفیف های نوروزی تموم شده.
اما اگه تمایل داشتید یه پیام از طریق بخش تماس با ما برامون بفرستید تا یک کد تخفیف 100 هزار تومانی مخصوص شما ایجاد کنم.
محسن چراغعلی –
اقا دمتون گرم من تو پیش خرید دوره رو خریدم از همون موقع کارهایی که گفتید رو انجام دادم الان دارم نتیجه اش رو میبینم
واقعا دمتون گرم
مسعود جواهری –
سلام محسن جان
خیلی خوشحالم براتون نتیجه خوب داشته
موفق باشید همیشه
علی کریمی –
سلام امکانش هست این تخفیف رو برای مام لحاظ کنید؟
“کد تخفیف 100”
مسعود جواهری –
سلام خدمت شما دوست عزیز
لطفا ایمیلتون رو بررسی کنید. کد تخفیف براتون فرستادیم.
موفق باشید
سید عطا –
با سلام
لطفا کد تخفیف رو برای بنده هم بفرستید. ممنون
مسعود جواهری –
سلام خدمت شما
ایمیلتون رو بررسی کنید. ارسال شد.
موفق باشید
امین علیزاده –
سلام و وقت بخیر خدمت شما
یک سوال سئویی دارم. ما یک سایت وردپرس شرکتی داریم که داخلش خدمات شرکت رو معرفی کردیم و تعدادی مقاله هم داریم. سرعت سایتمون خوبه، اسکیما داره، محتوای خوب داریم، ریسپانسیو هست و تقریبا همه اصول رعایت شده اما بعضی از کلمات مهم کسب و کارمون تو صفحه اول گوگل رتبه 7-8 مونده و هر چی تلاش می کنیم نمی تونیم رتبه رو بهتر کنیم!
چطور بفهمم مشکل سئو سایت ما کجاست که نمیتونه بالاتر بیاد؟ واقعا گیر کردیم ممنون میشم راهنمایی کنید. همچنین اینکه آیا داخل این دوره سئو شما برای چنین شرایطی آموزش دادید که چه کار باید کنیم؟
مسعود جواهری –
سلام امین جان
همانطور که می دونید سئو مجموعه ای عوامل هست که تاثیر میذارن و همیشه نسبت به رقبا سنجیده میشن. پس در این گونه مواقع باید رقبا تحلیل بشن و دلیل بهتر بودن آن ها را کرد.
این برتری میتونه از نظر سئو تکنیکال، از نظر سئو محتوا و یا از نظر سئو آف پیج باشه. اگر روی سئو On-Page سایتتون نسبت به رقبا بهتر کار کردید، معمولا تو این شرایط سئو Off-Page رو باید به دقت بررسی کرد. البته سایت تا سایت فرق داره و نمیتونم چشم بسته بگم مشکل از کجاست. باید مجموعه عوامل سئو رو در سایت خودتون و رقبا رو تحلیل کنید، در یک اکسل ثبت کنید و بررسی کنید که کجای کار شما نسبت به آن ها ضعیف تر بوده.
بعد از این که ضعف ها رو شناسایی کردید، باید روی اون ها تمرکز کنید و بهبود بدید.
این تحلیل و ثبت در اکسل، دید خوبی بهتون میده و راحت تر می تونید ایراد کار رو پیدا کنید.
در این دوره سئو هم تحلیل رقبا را آموزش داده ایم تا بتونیم تو این شرایط نقطه ضعف سایت رو پیدا کنیم و پیش بریم.
در پیام شما اینطور برداشت کردم که روی سئو Off-Page کار زیادی نکردید. این اشتباه معمولا زیاد اتفاق میوفته و خیلی ها کلا روی سئو On-Page تمرکز می کنند و از Off-Page غفلت می کنند. حتما سئو خارجی رقبا رو بررسی کنید (کیفیت و کمیت بک لینک ها، فعالیت های شبکه های اجتماعی، برندینگ، تبلیغات و …) و سعی کنید به آن ها برسید.
موفق باشید دوست عزیز
جواد –
سلام، وقت شما بخیر
در این دوره در مورد کلمات کلیدی، google ad آموزشی داده میشه؟
در مورد نحوه کار با google trend چطور؟
ممنون میشم پاسخ من رو بدید
مسعود جواهری –
سلام جواد عزیز
وقت شما هم بخیر
برای تحقیق کلمات کلیدی، بخش keyword planner گوگل ادز آموزش داده شده. اما باقی بخش های گوگل ادز ارتباطی با سئو ندارند. فقط بخش کیورد پلنر برای سئو مفید هست که گفته شده.
در مورد google trends هم بله. توضیحات لازم داده شده اما تو مبحث تحقیق کلمات کلیدی، کمتر مورد استفاده قرار میگیره و در حدی که باید در سئو آشنا باشید . ازش استفاده کنید، آموزش داده شده است.
جدا از این دو ابزار، چندین ابزار تحقیق کلمات کلیدی نیز در این دوره سئو آموزش داده شده است.
maryam.hajnooroozi7699@gmail.com –
سلام امکانش هست کد تخفیف 100 رو برای مام لحاظ کنید؟
مسعود جواهری –
سلام خدمت شما
لطفا ایمیل خودتون رو بررسی کنید.
موفق باشید
سیدابوالفضل عاشورزاده –
سلام وعرض ادب یه سوالی که خیلی ذهنممو درگیر کرده اینه که این آموزشاتون پروژه محوره یانه؟؟چون من از دوتا سایت مختلف دوره تهیه کردم وفقط به صورت تئوری آموزش دادند که اونم به شدت بی کیفیت بود؟؟ممنون میشم خبر بدید..
مسعود جواهری –
سلام خدمت شما
مواردی که تو سرفصل ها گفته شده رو عملی رو سایت های مختلف پیاده می کنیم. اینطور نیست که یک سایت رو از اول دوره تا آخر پیش ببریم. برای هر سرفصل و موضوع، یک نمونه سایت رو کار کردیم. حالا یا اون مورد را به صورت فنی پیاده سازی کردیم یا بررسی کردیم.
رویا –
سئوالات سلام وقت بخیر. دوره جامع سئو فقط برای سایت وردپرس هست؟!! با دیدن این دوره میتونم کار تولید محتوای سایت و سئو انجام بدهم؟
مسعود جواهری –
سلام وقت شما هم بخیر
خیر فقط برای وردپرس نیست و نکات سئو برای همه سایت ها گفته میشه. اما بعضی از موارد که نیاز به پیاده سازی فنی داره، داخل وردپرس گفته شده و بقیه سی ام اس ها باید طبق سیستم خودشون پیاده کنند.
Amir –
سلام و عرض ادب
پارت ۴ دوره دانلود نمیشه لطفاً پیگیری کنید
ممنون از آموزش های خوبتون
رقیه صفائی –
ممنون از آموزشتون، مرسی که رایگان شد.
امیرحسین خواجوی –
سلام روز بخیر
لینک دانلود مشکل داره