تمام دوره های فصل وردپرس رایگان شدند!!!

کارو کانتنت

126 فاکتور مهم گوگل برای سئو: قسمت پنجم

126 فاکتور مهم سئو

به پنجمین بخش از مجموعه مقالات 126 فاکتور مهم سئو خوش آمدید. با 10 فاکتور مهم دیگر با فصل وردپرس همراه باشید.

41. تعداد لینک های داخلی سایت به مطالب را بررسی کنيد

این مورد معمولا در سایت های بهینه شده و با کیفیت به درستی انجام می شود و شما هم حتما این مورد را بارها مشاهده کردید. فرض کنید شما یک مقاله در مورد استاندارد های طراحی سایت در سال ۲۰۱۸ داخل سایت تان می نویسید. شما باید از این مقاله به سایر مقالات موجود در سایت تان که با این کلمه کلیدی مرتبط هستند لینک بدهید.

مثلا می توانید از این مقاله به یک مقاله دیگری در سایت تان با عنوان آموزش طراحی سایت با وردپرس لینک بدهید و سعی کنید با انجام این کار در تمام مطالب سایت تان بین مقالات و محتواهای سایت ارتباط داخلی منظمی برقرار کنید و مطمئن باشید این باعث می شود ربات های گوگل بیشتر در سایت شما گردش کنند و مقالات مرتبط باهم را در سایت تان بهتر شناسایی کنند و امتیاز بیشتری برای سایت شما قائل بشوند.

البته دقت کنید از هر مقاله بیش از ۳ تا ۵ لینک به سایر مقالات سایت تان ایجاد نکنید و سعی کنید در حد اعتدال این کار را انجام بدهید و همیشه بین میزان طولانی بودن مقاله و تعداد لینک هایی که از آن خارج می کنید اعتدال را برقرار کنید. مثلا از یک مقاله ۱۰ سطری ۵ لینک به سایر صفحات سایت تان ایجاد نکنید. چون آن مقاله خودش به اندازه کافی نمی تواند با این حجم کم از کلمات اعتبار کافی از موتور های جستجو دریافت کند که بخواهد به ۵ تا مقاله دیگر هم لینک بدهد. البته هیچ قانون ثابتی در این مورد نوشته نشده اما با رعایت احتیاط در این مورد از عواقب بعدی آن جلوگیری کنید و همیشه خودتان معیار این طور تصمیم گیری ها باشید.

میخوای سئو رو کامل یاد بگیری؟ عالیه! در دوره آموزش سئو، تمام آنچه که برای بهبود سئو سایت خود نیاز دارید را گفته ایم!

42. کیفیت لینک های داخلی سایت به مطالب اهمیت زیادی دارند

این مورد هم کمی به فاکتور شماره ۴۱ وابسته است. هر صفحه از سایت شما دارای Page Authority و domain Authority است؛ این یک معیار برای سنجش کیفیت و اعتبار آن صفحه از نظر موتور های جستجو است. و معمولا عدد هر کدام از این شاخصه ها از ۰ تا ۱۰۰ هست. مثلا اگر یک url دارای Page Authority حدود ۵۰ باشد یعنی این صفحه خیلی از دید موتور های جستجو اهمیت دارد.

برای فهمیدن میزان آتوریتی هر صفحه برای آدرس های مختلف سایت تان باید از ابزار سایت moz.com کمک بگیرید و آن را در مرورگر خودتان نصب کنید یا این که از طریق ابزار Open Site Explorer از میزان اعتبار هر صفحه آگاه بشوید. بحث اصلی ما این است که اگر شما سایت ها و صفحاتی در سطح اینترنت شناسایی کردید که Page Authority بالایی داشتند سعی کنید از مدیران سایر سایت ها بخواهید لینک شما را در آن صفحه ها قرار بدهند تا کمی از اعتبار آن صفحه به سایت شما هم منتقل بشود. یا اگر در سایت خودتان چنین صفحاتی داشتید که اعتبار و بازدید زیادی دارند از چند کلمه از آن مطلب به سایر صفحات سایت تان لینک بدهید تا این طور از اعتبار آن صفحه از سایت تان به سایر صفحات سایت تان اعتبار ببخشید. در دوره جامع سئو نیز مفصل در این مورد صحبت کرده ایم که می توانید این دوره را از سایت تهیه و دانلود کنید.

internal link building

43. لینک های غیر فعال را حذف کنید

اگر در سایت تان و مطالب سایت تان لینک های فراوانی وجود دارد که به سایر سایت ها و صفحاتی اینترنتی لینک میدهد که هم اکنون این صفحاتی که به آنها لینک میدهید دیگر حذف شدن و وجود ندارند این بسیار به اعتبار سایت شما لطمه وارد می کند. پس لینک های خروجی سایت تان را مجدا بررسی کنید و دقت کنید اصلا نباید به سایت ها یا صفحاتی لینک بدهید که دیگر وجود ندارند و به اصطلاح ۴۰۴ است.

بنابراین حتما فقط به سایت هایی لینک بدهید که مطمئن هستید این صفحات و سایت ها حذف نمی شوند و اعتبار آن ها دائمی است. و اگر تعداد لینک های خروجی سایت تان زیاد است و الآن این امکان را ندارید که کل لینک های خروجی را بررسی و اصلاح کنید پس توصیه این است که حتما تمام لینک های خروجی از سایت تان را NoFollow کنید. لینک های NoFollow به گوگل می گویند سایت ما هیچ مسئولیتی در برابر محتوای سایت لینک داده شده نمی پذیرد و از اعتبار سایت ما به سایت لینک داده شده نبخشید و البته در ادامه این مقاله توضیحات بیشتری به شما ارائه میدهم.

44. لینک های همکاری در فروش خود را طراحی و فعال کنید

اگر سایت شما ارائه دهنده خدمات است و پکیج ها و سرویس های مشخصی دارید. می توانید سیستم های همکاری در فروش به صورت کمیسیونی در سایت تان فعال کنید. این سیستم ها به هر کاربر ثبت نام شده در سایت تان یک لینک انحصاری فقط برای آن کاربر به همراه چند بنر تبلیغاتی ارائه می دهد و در مرحله بعدی کاربر تان بنر تبلیغاتی سایت تان را در سایتش قرار میدهد و لینک اختصاصی را که به وی تعلق گرفته بر روی بنر است می کند.

حالا اگر هر بازدید کننده احتمالی از وب سایت کاربرنتان بر روی آن بنر کلیک کند و وارد سایت شما بشود و از سایت تان خرید کند چون این بازدید کننده از طریق لینک انحصاری سیستم همکاری در فروش وارد سایت شما شده پس از خرید مشتری. سیستم همکاری در فروش یک پورسانتی که شما تعیین می کنید به اعتبار مالی کاربر شما اضافه می کند و با انجام این کار علاوه بر این که می توانید فروش سایت تان را تا ۳ برابر افزایش بدهید می توانید لینک های زیادی از وب سایت کاربران تان جذب کنید . این لینک ها برای گوگل خیلی بار ارزش هستند و به افزایش اعتبار سایت شما کمک بسیاری می کنند.

45. خطا های HTML سایت تان را رفع کنید

مسلما گوگل ترافیک موثری به سمت سایت هایی که خطاهای کدنویسی و برنامه نویسی دارند هدایت نمی کند. شما می توانید با وارد کردن آدرس سایتتان در ابزار gtmetrix.com و یا بررسی وضعیت کدنویسی سایت تان در w3.org، از اشتباهات و خطاهای برنامه نویسی سایت تان آگاه بشوید.

در سایت gtmetrix.com علاوه بر این که خطاهای کد نویسی و بهینه سازی سایت شما را شناسایی می کند و به شما گزارش می دهد یک فایل تصحیح شده از کدهای سایت تان را هم به شما خروجی می دهد که می توانید آن را در هاست خودتان آپلود و جایگزین فایل قبلی کنید. البته قبل از اعمال تغییرات در کدنویسی سایت حتما از اطلاعات خودتان پشتیبان بگیرید و یا این که از برنامه نویس سایت تان بخواهید این تغییرات را برای سایت شما انجام بدهد. پس حتما سعی کنید خطاهای کد نویسی و برنامه نویسی سایت تان را قبل از شروع پروژه سئو و بهینه سازی سایت تان برطرف کنید.

html error seo

46. بالا بودن اعتبار کلی سایت در لینک های داخلی سایت تان تاثیر دارد

اگر شما مدیر سایتی باشید که اعتبار یا Authority بالایی داشته باشد تمام صفحات و زیر مجموعه های سایت تان هم قدرت بیشتری نسبت به سایر رقیبانتان خواهد داشت. به عنوان مثال فرض کنید در سایت تان ۵۰۰ مقاله منتشر کردید و هر روز اعتبار سایت و دامنه اصلی تان به واسطه تولید محتوا در حال افزایش است اینطوری اعتبار مقالات و سایر صفحات فروش شما هم افزایش هر روز افزایش پیدا می کند و هر روز کل صفحات شما جایگاه بهتری در گوگل پیدا می کنند؛

همواره دو نوع مدل سئو وجود دارد مدل اول این است که بر روی یک کلمه کلیدی تمرکز می کنند و سایت شما را به نتایج اول می رساند. مدل دوم سئو این است که با انجام راه کار های خاص و اصولی Authority و ارزش کل سایت را افزایش میدهیم و این طور هنگامی که اعتبار کل دامنه شما بالاتر برود سایر صفحات سایت تان هم قدرت شان به صورت خودکار از گذشته بیشتر می شود و در نتایج موتور های جستجو همیشه شاهد پیشرفت تمام صفحات سایت تان به جای پیشرفت یک کلمه خاص هستید.

بنابراین اگر می خواهید پروژه سئو سایت تان را به صورت اصولی انجام بدهید حتما روی شهرت و اعتبار کلی برند سایت تان تمرکز کنید نه این که همیشه بر روی یک کلمه کلیدی تمرکز کنید و به یک صفحه از سایت تان هر روز فشار بیاورید تا در یک کلمه خاص بیاد بالا. گوگل این سبک را دوست ندارد. گوگل دوست ندارد روی یک صفحه از سایت تان تأکید مستقیم کنید.

49. آدرس صفحات سایت تان نباید طولانی باشد

البته این مورد را برخی ها کم اهمیت جلوه می دهند اما من می خواهم این را به عنوان یک فاکتور با ارزش به شما معرفی کنم. ممکن است بلند بودن آدرس صفحات سایت تان برای ربات های گوگل زیاد اهمیتی نداشته باشد اما بی اهمیت هم نیست. اگر از بحث ربات ها هم صرف نظر کنیم و انسان را در نظر بگیریم بهتر است آدرس صفحات شما بسیار کوتاه و قابل حفظ کردن هم باشد تا در مرتبه بعدی کاربران خیلی راحت تر بتوانند با تایپ کردن آدرس مورد نظرشان در مرورگر وارد سایت شما بشوند. یا این که تصور کنید بخواهید یک لینک از سایت تان را به کسی معرفی کنید آدرس های سایت تان باید طوری باشد که وقتی که می خواهید آن را روی کاغذ بنویسید یا داخل یک ایمیل آن را ارسال کنید به راحتی بتوانید آن را بنویسید.

وقتی آدرس های سایت تان بسیار طولانی باشد یا فضای زیادی اشغال کند مسلم کمی اعتبار سایت تان زیر سؤال می رود البته این نظر حرفه ای من است چون بعد از سال ها تجربه در شرایط مختلف به این نتیجه رسیدم که بهتر است آدرس های سایت با حروف انگلیسی باشد و کوتاه هم باشد. برخی از منابع می گویند طولانی بودن آدرس سایت برای گوگل اهمیتی ندارد. خوب من هم می گویم اهمیت نداشته باشد اما خود گوگل هم گفته که سایت تان را برای انسان ها و کاربران بهینه کنید نه برای ربات های گوگل و اگر ما بخواهیم انسان را در نظر بگیریم مسلما آدرس ها باید کوتاه و قابل فهم باشند.

short link seo

میخوای سئو رو کامل یاد بگیری؟ عالیه! در دوره آموزش سئو، تمام آنچه که برای بهبود سئو سایت خود نیاز دارید را گفته ایم!

50. مسیر صفحات سایت تان باید کوتاه باشد

البته این عامل هم به فاکتور شماره ۴۹ بسیار نزدیک است. مثلا اگر یک مقاله در سایت تان دارید و داخلش راجع به اصول طراحی سایت در سال ۲۰۱۸ می خواهید مطلب ارائه کنید. فرض کنید آدرس مقاله شما قرار است این طور باشد :

www.domainname.com/category/article/web/design/Fundamentals-of-Web-Design-in2016

این مسیر بسیار طولانی است و نباید داخل سایتتان چنین مسیر هایی ایجاد کنید. بهتر نیست آدرس این مقاله به صورت زیر باشد؟

www.domainname.com/web-design/Fundamentals-of-Web-Design

همان طور که مشخصه مسیر دوم بسیار ساده تر است و به خاطر سپردن آن آسان تر هم است. شما باید سعی کنید چنین مسیر هایی را در سایت تان ایجاد کنید و این را بدانید هرچه قدر آدرس صفحات سایت تان کوتاه تر باشد نتیجه بهتری برای سایت شما به همراه دارد و در آینده از این که مسیر های سایت تان را کوتاه و منظم ایجاد کنید پشیمان نمیشوید.

در مقاله بعدی به سایر فاکتورهای مهم سئو خواهیم پرداخت. اگر این نکات برای شما جذاب و مفید بوده است از شما خواهش می‌کنیم که این مقالات را با سایر دوستان خود که سایت دارند به اشتراک بگذارید تا آنها نیز در کار خود موفق باشند.

این مطلب را هم بخوانید:  126 فاکتور مهم گوگل برای سئو: قسمت نهم
حتما عضو کانال یوتیوب فصل وردپرس باشید! ما در یوتیوب دوره ها و آموزش های رایگان داریم!!!
5/5 - (1 امتیاز)
مسعود جواهری

لیسانس نرم افزار و دیپلم زبان انگلیسی دارم و بیش از 10 سال است که در زمینه طراحی سایت و سئو فعالیت می کنم. صاحب سایت های فصل وردپرس، سینما مدرن و ورتکس وب هستم اما فعالیت اصلی بنده به عنوان هم بنیان گذار سایت فرالن (فعال در حوزه آموزش آنلاین زبان های خارجی) است.

دوره های رایگان سئو و طراحی سایت در یوتیوب!